• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya'da hangi tüp bebek merkezinde yaptırmak daha iyi ve hesaplı?

Bluemiracle12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
247
945
628
Diğer
arkadaşlar antalya'da tüp bebek yaptıracağım,ssk'lı olarak.ama ssklı hangi tüp bebek merkezi hesaplı olur seçemedim.birde o kadar masraf yaptıktan sonra tutmazsa çok kötü olur benim için.o kadar sıkışıklıkta eşime tüp bebek tüp bebek diye tutturdum,resmen borçla harçla yaptıracağız.buradaki okuduklarımın birçoğu özellikle ilkinde tutmamış.şaşırdım kaldım.:1no2:

arkadaşlar antalya'da tüp bebek yaptıracağım,ssk'lı olarak.ama ssklı hangi tüp bebek merkezi hesaplı olur seçemedim.birde o kadar masraf yaptıktan sonra tutmazsa çok kötü olur benim için.o kadar sıkışıklıkta eşime tüp bebek tüp bebek diye tutturdum,resmen borçla harçla yaptıracağız.buradaki okuduklarımın birçoğu özellikle ilkinde tutmamış.şaşırdım kaldım.:1no2:

Canım mrb ben ankaralıyım ama eşimin işi dolayısıyla antalyadız şu an .bendeki burdaki merkezlerden birini seçeceğim,Hepsiyle gittim görüştüm sayılır,Anadolu,Gelecek ve Antalya Tüp bebek merkezi ile ama aklıma Antalya Tüp bebek merkezi yattı,hasta sayısı çok,bebek sayısı çok.Ayrıca türkiyede ilk 10 içersindelermiş ölde dediler,Fiyatıda 3,900 -4,000 civarları dediler.. Sende gidersin bi görüşürsün hangisini aklına yatarsa anlaşırsın..ve ilkinde tutmayacağını düşünme bende biraz umutsuzum ,sonuçta o kadar para verilcek ve acaba para içinmi yapıyolar o yüzdenmi tutmuyo gibi sorular geliyo aklıma,ama ilkinde tutan hastalarda var,sonuçta onların başarısınıda etkiliyo tutmaması.sen içini ferah tut..Sevgiler

hera 32 özel merkezlerde fiyatlar hemen hemen aynı. maliyetler konusunda seçim yapma şansın yok yani. diğerlerini bilmiyorum ama ben gelecekte ted. görüyorum bence ön görüşmeye git. doktora ve yardımcı personele kolaylıkla ulaşabiliyor musun her istediğin zaman ve doktora güvenebiliyor musun buna kara ver. öyle git. bir de şöyle düşün; sorunlarımız var ve tedavi görüyoruz kimizin sorunu daha büyük kimi daha küçük. söz gelimi birisinin sorunu küçük bir sorun (on üstünden bir diyelim) ve ilk tedavide hamile kalıyor. oysa sorunu 2, 3, ...8, 9, 10 düzeyinde olanlar ve onlar daha çoklar. bu yüzden ilkinde gebe kalamamak kişinin durumuna bağlı. ben birincide hamile kalanları tanyorum. sıkma canını. bu parayı harcadık tutmazssa mahvoldum demeyin. bu sizin güzel bir dileğiniz. varlığınızın bir kısmını da şu fani/geçici dünyada bu güzel dileğinize ayırdınız diye düşünün .

canım benim bende şuan tedawiye başladım iğnelerim oluyor.antalya tüp bebek hastanesi kemal beyin hastasıyım ve çok memnunum sana da tavsiye ederim canım.

canım benim bende şuan tedawiye başladım iğnelerim oluyor.antalya tüp bebek hastanesi kemal beyin hastasıyım ve çok memnunum sana da tavsiye ederim canım.
canım hadi bakalım hayırlısı bende ocak sonu ordayım iğnelerim başlayacak kemal bey ozaman izinli sadece transfer gününe gelebilecek,o gelene kadar öbür doktorlarda devam edeceğim bende..umarım güzel haberlerini en kısa zamanla alırsın,sevgiler,... Allahım inşallah çabalarımızı umutlarımızı boşa çıkarmaz...

canım hadi bakalım hayırlısı bende ocak sonu ordayım iğnelerim başlayacak kemal bey ozaman izinli sadece transfer gününe gelebilecek,o gelene kadar öbür doktorlarda devam edeceğim bende..umarım güzel haberlerini en kısa zamanla alırsın,sevgiler,... Allahım inşallah çabalarımızı umutlarımızı boşa çıkarmaz...

canım benim benimde doktorum kemal bey ama ultrason takibimi hasan bey yapıyor ondan da çok memnunum inşallah allahım yüzümüzü güldürür

canım fena değil bugün öğlen transferim var.bende beklenmeyen bi durum oldu 30 yunurtam vardı 24 tanesinin içi boş çıktı.sadece 6 tanesi döllendi bakalım bugün kaç tanesi konulacak kemal beryle karar vericez.çok üzüldüm ama inşallah sonu iyi olacak.allahım herkese yardım etsin çok zor gerçekten

canım fena değil bugün öğlen transferim var.bende beklenmeyen bi durum oldu 30 yunurtam vardı 24 tanesinin içi boş çıktı.sadece 6 tanesi döllendi bakalım bugün kaç tanesi konulacak kemal beryle karar vericez.çok üzüldüm ama inşallah sonu iyi olacak.allahım herkese yardım etsin çok zor gerçekten

canım yine 6 tane var hiç olmamasında iyidir..6 tanesinin döllenmeside az bi rakam değil yane,haydi allah yardımcın olsun bakalım,inşallah sonu ii olur inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmaz..sevgiler

canım mrb..nasıl gidiyor tedavin?sonuç ne zaman belli olacak? umarım bebişlerin sana sımsıkı tutunmuştur...

canım ben de gelecek tüp bebek merkezine gidiyorum ve lucrine basladım hakkımızda hayırlısı olsun hepimiziçin ben dr cok memnunum yanındaki calısanlardan da cok ilgililer saolsunlar sen ssklı isen rapor alırasan eger 24 yasında isen gelecek 850 ytl yapıyo bi görüş derim

Merhaba arkadaşlar bende gelecek tüp bebek merkezine yaptırmayı düşünüyorum. Antalya tüp ebebk merkezide iyi ama fiyatı fazla. Ssk fiyatının haricinde 2200 tl alıyor gelecek tüp bebek merkezi ise 804 ytl alıyo ikiside ilaçlar hariç.antalya tüp bebek ise ilaçlar dahil 3000 tl.gelecekte ise kullanılacak ilaçlara göre değişiyor deiler. Ve çoğunlukla menagon kullanıyolarmış.ilaçlar da tahmini 200-400 arası değişiyor

biliyor musunuz ben hiç bir merkezi araştırmadan direk gelecek'e gittim. diğerlerindeki fiyat neydi onu bile bilmiyordum. lakin dr la çok iyi anlaştığımız için hemen orada başladım. ama şimdi fiyatları görüyorum ki iyi yapmışım. diğerlerinin hizmet kalitesini bilmediğim için kıyaslayamam ama gelecek'den çok memnunum.

Son düzenleme:
arkadaşlar antalya tüp bebek ve gelecek tüp bebekte fiyatlar nasıl ben ssk dan yararlanamıyorum

pembecim çok sagol başka sayfada okudum hamilesin galiba allah tamamına erdirsin bebişlerini saglıkla kucagına al işallah öptüm canımkaydirigubbakcemile5

welike çok teşekkür ederim. inşallah ben de sizler de tamamına erdiririz.

olsaydı bilirdim ama bir ara sor istersen. belki bir yerle (otel gibi) anlaşmışlardır. ama raporlu olanlara fiyatı gördüğün gibi çok uygun olduğu için (minenin yazdığı gibiyse) bence şu mevsimde çok ucuza otellerde konaklayabilirsiniz.

geleceği ve doktorumu tavsiye ederim. hayırlısı ve sizin kararınız tabi.

arkadaşlar 2.5senedir tedavi görüyorum bu ayki aşılamam tutmadı tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim anadolumu antalyamı kararsız kaldım

Back
X