Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naber mutlulukreçetem..sanırım çalışmıyorsun nasıl geçiyor zamanın neler yapıyorsun?
iyidir canim ne olsun.. Simdilik calismiyorum mart/nisan gibi baslayacagim insallah.
Acik ögretim okuyorum yurtdisindan turizm..
ya derslerle ugrasiyorum ya temizlikle kafamçokkarıştı yada bol bol gezerek :lepi:
Sen neler yapiyorsun?
bende hiç alakam olmayan bi işde çalışıyorum:))) malum hayat şartları antalyada iş bulmak çok zor..
3 yıllık evliyim ve 6 aylıkda hamileyim.. 1 ay sonra işi bırakıyorum artık bende doguma kadar bol bol gezerim herhalde tabiii koca göbişim izin verirsekaydirigubbakcemile3
Oy kurban olurum yaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allahim saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin canim
Ne güzel heycan bunlar, 3ay sonra üc kisisinizopuyorumnanaktan
İnşallah canım öledir...3 kişi olarak yaşamak 2 kişi olarak yaşamaktan daha güzel...tecrübe edildi..
Canım teşekkur ederim cumlemizinkini allah bağışlasın. Sende hamileymişsin inşallah sağlıcakla bebişinin dünyaya getirirsin bambaşka bir duygu gercekten anlatılmaz yaşanır yani evlat sevgisi.allah bağışlasın canım güle güle büyütün prensesinizi:)
ŞenizŞenizŞenizhoşgeldin canım aramıza...
ay valla çok güldüm ilahi kadınların halini görmek isterdim..
kızlar desenize antalya topiği güzel hanımlarla dolu kendine bakan süslü
oh ne güzel... bende severim makyaj yapmayı ama bu aralar işlerden dolayı saldım kendimi.....kendimi toplatmam lazım:)))
selam canım hoşgeldin
kesin öyle olmuştur eminim onlarda beni unutmamışlardır DD
nuran07 sana da selam :)
ya bu arada keşke odamız olsada orda yazışsak konu bayatlamadan :) öpüyorumm..
Selammmmmmmmm:lepi:
ŞenizŞenizŞeniz
keske yabenneyaptımki
Günaydin canlarimopuyorumnanaktan
İnşallah canım ya..aynen öyleyim şafak sayan askerler gibiyim..:)))sisi07 hayırlısıyla bağrına basarsın inş. yavru kuşunu.sen şafak sayan asker gibisindir şimdi.benimde bebeğim yok bu yıl istiyorum artık nasıl mucizevi bi duygudur kimbilir düşünmesi bile çok heyecanlı :)
Canım teşekkur ederim cumlemizinkini allah bağışlasın. Sende hamileymişsin inşallah sağlıcakla bebişinin dünyaya getirirsin bambaşka bir duygu gercekten anlatılmaz yaşanır yani evlat sevgisi.
günaydınnnnn mutluluk reçetem nasılsın bugun hava puslu ben pek sevmiyom böle havaları benimde içim puslu oluyoGünaydin canlarimopuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyytgünaydınhihoyyyt
günaydın antalyanın güzellllll bayanlarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizzemuszemus
ŞenizŞenizŞeniz
hihoyyythihoyyytgünaydınhihoyyyt
İnşallah canım ya..aynen öyleyim şafak sayan askerler gibiyim..:)))
Allahım sanada versin bu yıl inşallah..içinde onu hissetmek (tekmelerini) süpper bişey:))) yaşamak lazım:)
amin canım inşallah sorunsuz bi şekilde dünyaya gelir kuzum
günaydınnnnn mutluluk reçetem nasılsın bugun hava puslu ben pek sevmiyom böle havaları benimde içim puslu oluyo
Günaydın nurancım sen nasılsın neler yapıyorsun
Oleeeyyy herkes burda ne güzel:lepi::lepi:
Malesef öyle canim, panjurlari actim az biraz gün isigi görelim diye ama o da nerdeyse yok:bbo: icimi karartiyor resmen,insanin bi is yapasi gelmiyor lmaz: bide burda bu gün pazar var,böyle bir havada kim inecek simdi-tatlicadiarzu-
böle havalarda hiç bişey yapmadan öle uyumak isterdim...
ozaman sen yağmur yağmadan pazar alışverişini yapcanım.havadurumu yağmurlu gösteriyo..
Pazar evin önünde bir adim bile degilkaydirigubbakcemile3
söyle kahvemibi iceyim inerim yavas yavasa.s.
sen is yerindemisin canim?
evet canım iş yerindeyim ben bi gayrimenkul ofisinde çalışıyorum.bugun patron ve 2 diğer arkadaş ist gitti yani anlayacan hiç bi iş yok :) bugun ölece oturcam saat 5'e kadar