Antalya///07

naber mutlulukreçetem..sanırım çalışmıyorsun nasıl geçiyor zamanın neler yapıyorsun?

naber mutlulukreçetem..sanırım çalışmıyorsun nasıl geçiyor zamanın neler yapıyorsun?

iyidir canim ne olsun.. Simdilik calismiyorum mart/nisan gibi baslayacagim insallah.

Acik ögretim okuyorum yurtdisindan turizm..

ya derslerle ugrasiyorum ya temizlikle kafamçokkarıştı yada bol bol gezerek :lepi:

Sen neler yapiyorsun?

iyidir canim ne olsun.. Simdilik calismiyorum mart/nisan gibi baslayacagim insallah.

Acik ögretim okuyorum yurtdisindan turizm..

ya derslerle ugrasiyorum ya temizlikle kafamçokkarıştı yada bol bol gezerek :lepi:

Sen neler yapiyorsun?

bende hiç alakam olmayan bi işde çalışıyorum:))) malum hayat şartları antalyada iş bulmak çok zor..
3 yıllık evliyim ve 6 aylıkda hamileyim.. 1 ay sonra işi bırakıyorum artık bende doguma kadar bol bol gezerim herhalde tabiii koca göbişim izin verirsekaydirigubbakcemile3

bende hiç alakam olmayan bi işde çalışıyorum:))) malum hayat şartları antalyada iş bulmak çok zor..
3 yıllık evliyim ve 6 aylıkda hamileyim.. 1 ay sonra işi bırakıyorum artık bende doguma kadar bol bol gezerim herhalde tabiii koca göbişim izin verirsekaydirigubbakcemile3

Oy kurban olurum yaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allahim saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin canim

Ne güzel heycan bunlar, 3ay sonra üc kisisinizopuyorumnanaktan

Oy kurban olurum yaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allahim saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin canim

Ne güzel heycan bunlar, 3ay sonra üc kisisinizopuyorumnanaktan

aminnn canımm inşallah sağlıcaklı bi şekilde gelir prensesim...az kaldı sabırsızlıkla bekliyoz:))
Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah

3 kişi olarak yaşamak 2 kişi olarak yaşamaktan daha güzel...tecrübe edildi..
İnşallah canım öledir...
senin bebişin kaç yaşında:))

sisi07 hayırlısıyla bağrına basarsın inş. yavru kuşunu.sen şafak sayan asker gibisindir şimdi.benimde bebeğim yok bu yıl istiyorum artık nasıl mucizevi bi duygudur kimbilir düşünmesi bile çok heyecanlı :)

allah bağışlasın canım güle güle büyütün prensesinizi:)
Canım teşekkur ederim cumlemizinkini allah bağışlasın. Sende hamileymişsin inşallah sağlıcakla bebişinin dünyaya getirirsin bambaşka bir duygu gercekten anlatılmaz yaşanır yani evlat sevgisi.

gallery_1019.gif

günaydın antalyanın güzellllll bayanlarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizzemuszemus

hoşgeldin canım aramıza...

ay valla çok güldüm ilahi kadınların halini görmek isterdim..

kızlar desenize antalya topiği güzel hanımlarla dolu kendine bakan süslü
oh ne güzel... bende severim makyaj yapmayı ama bu aralar işlerden dolayı saldım kendimi.....kendimi toplatmam lazım:)))

selam canım hoşgeldin
ŞenizŞenizŞeniz
kesin öyle olmuştur eminim onlarda beni unutmamışlardır :KK70:DD

nuran07 sana da selam :)

ya bu arada keşke odamız olsada orda yazışsak konu bayatlamadan :) öpüyorumm..

Selammmmmmmmm:lepi:
ŞenizŞenizŞeniz

keske yabenneyaptımki

sisi07 hayırlısıyla bağrına basarsın inş. yavru kuşunu.sen şafak sayan asker gibisindir şimdi.benimde bebeğim yok bu yıl istiyorum artık nasıl mucizevi bi duygudur kimbilir düşünmesi bile çok heyecanlı :)
İnşallah canım ya..aynen öyleyim şafak sayan askerler gibiyim..:)))

Allahım sanada versin bu yıl inşallah..içinde onu hissetmek (tekmelerini) süpper bişey:))) yaşamak lazım:)

Canım teşekkur ederim cumlemizinkini allah bağışlasın. Sende hamileymişsin inşallah sağlıcakla bebişinin dünyaya getirirsin bambaşka bir duygu gercekten anlatılmaz yaşanır yani evlat sevgisi.

amin canım inşallah sorunsuz bi şekilde dünyaya gelir kuzum

Günaydin canlarimopuyorumnanaktan
günaydınnnnn mutluluk reçetem nasılsın bugun hava puslu ben pek sevmiyom böle havaları benimde içim puslu oluyo

hihoyyythihoyyytgünaydınhihoyyyt

Günaydın nurancım sen nasılsın neler yapıyorsun

günaydın antalyanın güzellllll bayanlarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizzemuszemus

ŞenizŞenizŞeniz

hihoyyythihoyyytgünaydınhihoyyyt

Oleeeyyy herkes burda ne güzel:lepi::lepi:

İnşallah canım ya..aynen öyleyim şafak sayan askerler gibiyim..:)))

Allahım sanada versin bu yıl inşallah..içinde onu hissetmek (tekmelerini) süpper bişey:))) yaşamak lazım:)

amin canım inşallah sorunsuz bi şekilde dünyaya gelir kuzum

günaydınnnnn mutluluk reçetem nasılsın bugun hava puslu ben pek sevmiyom böle havaları benimde içim puslu oluyo

Günaydın nurancım sen nasılsın neler yapıyorsun

Malesef öyle canim, panjurlari actim az biraz gün isigi görelim diye ama o da nerdeyse yok:bbo: icimi karartiyor resmen,insanin bi is yapasi gelmiyor :eek:lmaz: bide burda bu gün pazar var,böyle bir havada kim inecek simdi-tatlicadiarzu-

Oleeeyyy herkes burda ne güzel:lepi::lepi:

Malesef öyle canim, panjurlari actim az biraz gün isigi görelim diye ama o da nerdeyse yok:bbo: icimi karartiyor resmen,insanin bi is yapasi gelmiyor :eek:lmaz: bide burda bu gün pazar var,böyle bir havada kim inecek simdi-tatlicadiarzu-

böle havalarda hiç bişey yapmadan öle uyumak isterdim...
ozaman sen yağmur yağmadan pazar alışverişini yapcanım.havadurumu yağmurlu gösteriyo..

böle havalarda hiç bişey yapmadan öle uyumak isterdim...
ozaman sen yağmur yağmadan pazar alışverişini yapcanım.havadurumu yağmurlu gösteriyo..

Pazar evin önünde bir adim bile degilkaydirigubbakcemile3

söyle kahvemibi iceyim inerim yavas yavasa.s.

sen is yerindemisin canim?

Pazar evin önünde bir adim bile degilkaydirigubbakcemile3

söyle kahvemibi iceyim inerim yavas yavasa.s.

sen is yerindemisin canim?

evet canım iş yerindeyim ben bi gayrimenkul ofisinde çalışıyorum.bugun patron ve 2 diğer arkadaş ist gitti yani anlayacan hiç bi iş yok :) bugun ölece oturcam saat 5'e kadar

evet canım iş yerindeyim ben bi gayrimenkul ofisinde çalışıyorum.bugun patron ve 2 diğer arkadaş ist gitti yani anlayacan hiç bi iş yok :) bugun ölece oturcam saat 5'e kadar

Isin süper vallah,belki bir gün karsilasirizhihoyyyt

Ev ariyoruz bizde,her emlakciyi didik didik yokluyoruzkaydirigubbakcemile3

X