• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 düşük 3. Kez bebegimin kal

Evet arkadaşlar yarın 3. Kurtajimi olacağım 4 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğim bugün beni bırakmış bugün sonuç almaya gittiğimde yaşadığım hayal kırıklığını tahmin edemezsiniz oksapar igne ecopirin progestan kullandım fakat yinede bebegimin kalbi durdu.

Düşüklerin genetiklerin dede bisey çıkmıyor temiz çıkıyor ben anlamıyorum neden kalbi duruyor tekrarlayan dusuklerden sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı??

Yada antalya da hastasiyla birebir ilgilenen bir doktor var mı acaba tavsiye edeceğiniz
canım rahim ağzı kısalığı olabiliyor. serkulaj yaptır bence dikişi atılıyor bebeğin tutunası için

Benim bir arkadaşın da 4-5 kez düşüğü oldu. O yüzden bebek tutunamadıgı için tüp bebeğe yönlendirildi. Genetik testleri yapılarak embriyo transferi oldu
Benimde oldu sürekli böyle tüp bebekte.durum olması gerekiyor bir süre beklicem artık iki sene falan beklicem.herhalde son bir kere daha denicem sonra olmazsa tüp bebek için tedavim için beklicem yaşımda geçiyor ama 32 yaşında falan anca

Hanımlar lütfen tıp biliminden şaşmayın.
Eki Görüntüle 3534687

————

Çok geçmiş olsun, Rabbim tekrar aynı acıyla sınamasın 🙏
Yengemin üst üste düşükleri oldu, ilk sağlıklı doğumu yanlış hatırlamıyorsam 3. düşük sonrasıydı.
Doğum sonrası bir daha düşük yaşamadı ve 2 yıl arayla 2 çocuğu oldu, ikisi de 30’lu yaşlarda yetişkin birey.
Teşekkür ederim bilgi için 🙏🙏🌸

Bilgiliyim demeyelimde kendimce bişeyler yapmaya çalıştım bende zor hamile kaldım 7 haftalıkken kaybettim ondan sonra bi 4 ay ara verdim korunduk o ara adetlerim düzensizleşmişdi ve kilomda var benim hastaneye gözüktüm pcos var dediler bidahaki ay reglim bittikten bir gün sonra soğan suyuna başladım on gün sabah aç karnına içtim o ay adetim düzenli geldi ondan sonraki ayda iki üç gün içtim ve o ay regli olduğum zaman inanılmaz ağrım oldu acile gittim hayatımda ilk defa regl ağrısı yüzünden ağrı kesici serum vuruldum felan baya çok oldu kanamam parça parça böyle sonra artık adetim hep düzenli olunca bebek istediğimiz için gidip hastaneye gözüktüm ve yumurtalıklarımda sadece çok küçük milimetrik kist kalmış soğan suyunun mucizesine inanıyorum adetlerimde düzenli olunca çocuk için denemelere başladık ikinci ay hamile olduğumu öğrendim şu an 5 haftalık sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum sadece kanla takip ediyorum 15. Haftaya kadarda ultrasona girmeyi düşünmüyorum bu arada önceki gebeliğimde 7 hafta olmuştu ne kan vermiştim nede ultrasona girmiştim kendi kendine düştü ağrısız acısız belki bi hafta öncesinden görünseydim doktora kalbi atmıyor diyip benide kürtaja alacaklardı ben kadınları kandırdıklarını düşünüyorum kendi kendine düşmesini beklemeyip yada ilaçla düşürtmeyip neden kürtaja alıyorlar çünkü o cenin onlara lazım
Bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🌸

Benimde ayın 21.de 3 ay olacak bebeğimi kaybedeli ikinci düşüğüm bu arada bu 3 aylık süreçte ramatoloji hematoloji ve genetiğe gittim testlerim norml çıktı sadece mthfr ler heterozigot bunun için kadın doğumcu ne olur olmaz diye iğne başlayacak kürtajlar beni de mahvetti rahim duvarım inceldi hormon ilacı kullandım ilaç kullanmamla birlikte göğsümde kitleler çıktı zor günler geçirdim sadece rahim filmim kaldı onu da yaptırıp biraz zaman geçtikten sonra başlayacağız ama kafama takılan şu oldu sperm DNA hasar testi belki bunu bizimde yaptırmamız gerekiyor hangi bölüm yapıyor bunu bilgi verir misiniz ayrıca hamile kalmak için biraz zaman geçsin diye bekleyeceğim rahmin toparlanması için diğerinde hemen hamile kaldım rahim duvarım inceldi benden tavsiye acele etmeyin o ilaçlar çok tehlikeli
Oncelille sizede cok gecmis olsun gercekten cok zor bi surec psikoloji namina hic bisey kalmiyor Sperm dna testi araştırıyorum ve bugün özel bi hastanede görüştük kişi başı 5 bin den başlıyormuş artı doktor muayenesi 3 bin artı extra ücretler falan falan vazgeçtik durumumuz iyi ama okadarida fazla yani bana gore fazla bazı şehir hastanelerinde yapilabiliyormus araştırmak gerek

Back