Bilgiliyim demeyelimde kendimce bişeyler yapmaya çalıştım bende zor hamile kaldım 7 haftalıkken kaybettim ondan sonra bi 4 ay ara verdim korunduk o ara adetlerim düzensizleşmişdi ve kilomda var benim hastaneye gözüktüm pcos var dediler bidahaki ay reglim bittikten bir gün sonra soğan suyuna başladım on gün sabah aç karnına içtim o ay adetim düzenli geldi ondan sonraki ayda iki üç gün içtim ve o ay regli olduğum zaman inanılmaz ağrım oldu acile gittim hayatımda ilk defa regl ağrısı yüzünden ağrı kesici serum vuruldum felan baya çok oldu kanamam parça parça böyle sonra artık adetim hep düzenli olunca bebek istediğimiz için gidip hastaneye gözüktüm ve yumurtalıklarımda sadece çok küçük milimetrik kist kalmış soğan suyunun mucizesine inanıyorum adetlerimde düzenli olunca çocuk için denemelere başladık ikinci ay hamile olduğumu öğrendim şu an 5 haftalık sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum sadece kanla takip ediyorum 15. Haftaya kadarda ultrasona girmeyi düşünmüyorum bu arada önceki gebeliğimde 7 hafta olmuştu ne kan vermiştim nede ultrasona girmiştim kendi kendine düştü ağrısız acısız belki bi hafta öncesinden görünseydim doktora kalbi atmıyor diyip benide kürtaja alacaklardı ben kadınları kandırdıklarını düşünüyorum kendi kendine düşmesini beklemeyip yada ilaçla düşürtmeyip neden kürtaja alıyorlar çünkü o cenin onlara lazım