Arkadaşlar gerçekten çok zor süreçler nerdeyse 8 yıldır çocuk istiyoruz ve yaşımız da ilerliyo 36 yaşındayım. İkinci gebeliğimde tüp bebek yaptırdığımda tamam dedim olucak bu sefer herşey yolunda. Ama 17. Haftada kalp durması çok etkiledi beni. Bu sefer olucak demiştik. Ama olmadı. Bu arada 17 haftalık gebelik sonlandırma işlemi kürtaj olarak değil, normal doğum şeklinde suni sancıyla oldu. 3 gün hastanede yattım. Bebeğimin gittiğine mi yoksa 3 gün hastanede kalmama mı neye üzülüceğimi şaşırmıştım artık. Haziran ayıydı kaybettiğimizde ağustos ayında bu sefer kendiliğinden oldu. Çok şükür. Genetik testi 3 ay sürdü hatta sonuç geldiğinde hamileydim. Doktor hemen bağışıklık baskılayıcı ilaca ve glutensiz beslenmeye başlamamı söyledi bende başladım. Çok şükür şimdilik herşey yolunda. Herkesin süreci kendine özel, ama birbirimizi bilgilendirmek güzel bişe. Arkadaşım olmasa belkide bu hamileliğimde sonlanıcaktı. Tabi rabbim bilir. O ol demese olmaz orasını ayrı tutuyorum. Sonuç olarak tecrübemle birine faydam dokunsa ne mutlu bana.