Antalya///07

arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz güzel mekanlar var mı ve ucuz dükkanlar her ne olursa olsun fark etmez biraz tanımak istiyorum da bu memleketi

merhabalaar bende antalyada oturuyorum ben 4 yıl oldu geleli bu şehire..

ve bu şehirde kuaför gerçekten büyük dert, bende yıllarca doğru dürüst bir yer bulamamıştım, kaşlarımı bile mahvettim kaç yerde, kuaförlükle alakası olmayan kişiler dükkan açmış resmen...

şimdi güllükte biryere gidiyorum fiyatları çok uygun ve boyama, fön kaş alma işini güzelde yapıyorlar. kaşlarımı her zaman orda aldırıyorum, kesim ve saç boyasıda yaptırdım 3-4 defa. nasıl tarif edeyim yerini bilemedim ama doğa fırını var güllükte orayı sorarsanız gösterirler, kuaförde bu fırının üst çaprazında kalıyor adı Z&M kuaför. karı koca çalışıyorlar, yardımcılarıda var tabi..ayrıca çokda iyi insanlar.

bide geçen yıl gelin başımı konyaaltında Fe kuaför diye bir yere yaptırmıştım, fiyatları güllüktekine göre biraz yüksek ama onlarda gerçekten kuaförler yani.. tavsiye ederim. oranında yeri, banio yapı marketin yanından geçen sokağın üstünde, ana cadde değilde bir yan yol oluyor. cami falan var hatta o yol üstünde.

yardımcı olabildiysem sevindim..

selam kızlar bende alanyadayım ve 4 sene oldu buraya geleli ve hiçç alışamadım

Kızlar merhaba
Ben de İstanbul'da yıllarca yaşayan biri olarak çok sıkıldım buralardan :KK43:
Şimdi gerçi önüme başka şeyler çıktı ama bilmiyorum, yıllarca ilişkilerinde talihsizlikler yaşamış biri olarak, ilişkime çok kalıcı gözüyle bakamıyorum.

Eğer olursa Antalya'ya yerleşmeyi düşünüyorum çünkü buranın trafiği, uzaklığı ve pahalılığı beni çok yordu.
Denize girmek bir işkence...
Antalya için önerileriniz nelerdir? Gerçekten çok mu sıcak -yani sıcak olduğu kesin de- yani dayanamam mı acaba?
Denize yakın yerde ev tutmam maliyetli olur mu?
İş imkanları nasıl? Kışın çok sıkıcı olur mu

Şöyle genel olarak bilgi verecek olan biri var mı :KK43:(

Kızlar merhaba
Şimdi gerçi önüme başka şeyler çıktı ama bilmiyorum, yıllarca ilişkilerinde talihsizlikler yaşamış biri olarak, ilişkime çok kalıcı gözüyle bakamıyorum.

Eğer olursa Antalya'ya yerleşmeyi düşünüyorum çünkü buranın trafiği, uzaklığı ve pahalılığı beni çok yordu.
Antalya için önerileriniz nelerdir? Gerçekten çok mu sıcak -yani sıcak olduğu kesin de- yani dayanamam mı acaba?

selam canım ben doğma büyüme ana baba tarafından antalyalıyım va antalyada yaşıyorum tek tek yanıt vereyim sana antalyada lara konyaltı hangisini istersen upuzun sahillerimizde denize girebilirsin hafta sonları kalabalık olur ama öyle yer bulamayacak tarzda bir kalabalık asla değil sıcak olmasına sıcak ama artık kılımalar var kışın ise asla çok soğuk olmaz yağmurumuz boldur ama diyelimki bir insan hiç soba kalorifer yakmadan elektrik sobasıyla kışı çok rahat geçirebilir denize yakın yerlerde ev tutma konusuna gelince evin tipine görede bu maliyet değişir iş imkanları oteller falan 4 mevsim insan çektiğinden cazibeli umarım yardımcı olmuşumdur

Merhabaa Kızlarr Bendee Antalya'da Yaşıyorum Fakat İlçesindeyimm. Burasıı Benim Memleketim değil. Eşimin İşi Nedeniylee Burdayız. Bütün Antalyalılara Selamm Olsunn:nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK16::KK16::KK16::KK16:

Kızlar merhaba

İstanbul'dan sonra Antalya çok sıkıcı gelecektir başlangıçta, yapacak bir şey bulamayacaksınız, sıkılacaksınız, bunalacaksınız, sıcaktan bayılacaksınız. Ancak sonra keşfetmeye başlayacaksınız. Sıcak suya yaz kış para vermeyip yılda sadece 1 ay klima ile ısınabildiğinizi fark edeceksiniz. Yazın da klimanız hep açık olacak inverter alırsanız elektrik parası öylee koca koca gelmeyecektir. Akşamları vakit buldukça denize gideceksiniz, sonra asıl denize girme saatinin akşam değilde sabah erken saatler olduğunu göreceksiniz, akşamları sahile yakamoz izlemeye gideceksiniz... Pazar'a gitmeyi öğreneceksiniz, İstanbulda neredee.... Pazarda akşam vakti alışverişin ne kadar ucuz olduğuna inanamayacaksınız, sebzeleri hep taze yiyecek buzluğunuzu tepe tepe dolduracaksınız, çocuklarınız varsa aktiviteler daha eğlenceli olacak, para arttıracaksınız ve hafta sonları, Adrasan koyu, phaselis, olympos gibi güzellikleri keşfedeceksiniz.. Keyiflidir Antalya'da yaşamak ancak bütün bunları 1 yıl sonra öğreneceksiniz çünkü insanlarla tanışmanız, doğru yeri bulmanız zaman alacak... 2 yıl sonra gezmek için istanbul'a gittiğinizde bu ne yaa kaçayım diyeceksiniz...

istanbuldan sonra antalya'da hep bir eksiklik hissedeceksiniz ama o eksikliğin adını asla koyamayacaksınız :))

bende 1 aya kadar antalyaya yerleşiyorum.kimsem yok orda.çalışmaya geleceğim.eğer tanışmak isteyen olursa mutluluktan havalara uçarım :KK8:

X