Antalya///07

mutluluk reçetem canım havaş 10 lira diye biliyorum ben.
3 4 otele kadar eledik biri manavgatta
bi son kez görüşüp karar vercez sonra imrenerek bektığım antalyaya uçucam marttazemuszemus

evet havaş 10 tl ama bazı uçak firmalarının kendi servisleri oluyor.şimdiden iyi tatiller ..

günaydın doğan güneş,
günaydın pembe çiçekli bademler..hepinize günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnn....

kızlarrrr ben bişey sormak istiyorum.Saç kesimi ve boyama için tavsiye edeceğiniz kuaför var mı ? hımm birde güzel kaş alan ?

günaydınnn doağan güneş, günaydın pembe çiçekli bademler..hepinizee günaydııınnnnnnnnnnn..

kızlarrr,ben bişey sormak istiyorum.saç kesimi ve saç boyama ve güzel kaş alan tavsiye edilir dediğiniz bir kuaför var mıı ?

günaydın kızlar

yeni hafta yeni umutlar yeni haberler ve güzellikler getirsin

oooo süper herkes burdazemuszemus

Herkese önce hayirli haftalar dilerim, gecen haftadan daha güzel olsunzemuszemus

Nursena sen de hosgeldin aramiza canim,nerdensin?

kızlarrrrrrrrrrrr yahuu gein muhabbet edelim şuracıkta :)

nursena hg canım..

mutluluk reçetem , topiklere bakıyorumda makyaj sayfasındaki göz makyajını gördüm .seni taktir ettim canım :) biz hatunlar çok şanşlıyız makyaj apayrı bi keyif..

kızlarrrrrrrrrrrr yahuu gein muhabbet edelim şuracıkta :)

nursena hg canım..

mutluluk reçetem , topiklere bakıyorumda makyaj sayfasındaki göz makyajını gördüm .seni taktir ettim canım :) biz hatunlar çok şanşlıyız makyaj apayrı bi keyif..

Ay canim utandirdin vallah,reklamimi yapmis gibi oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben makyaj yapmayi cok seviyorum,eskiden cok resimler eklerdim ama yaslandim galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kendimi kötü hissettigimde biraz makyaj yapiyorum,kendimi daha iyi hissediyorumopuyorumnanaktan:kedi:

Ay canim utandirdin vallah,reklamimi yapmis gibi oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben makyaj yapmayi cok seviyorum,eskiden cok resimler eklerdim ama yaslandim galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kendimi kötü hissettigimde biraz makyaj yapiyorum,kendimi daha iyi hissediyorumopuyorumnanaktan:kedi:

al bendende o kadar bende çok severim.hem neden utanıyosunki allah kaş vermiş göz vermiş kaydirigubbakcemile2 bende göz makyajını çok severim.bi şu eyeliner ı beceremiyorum onu da kalemle çözüyorum.

geçenlerde bi hatun göz mayyajı yapmış bak onu denicem sende dene. yeşil far saks mavizi kalem kullanmış ama çok çarpıcıydı.ben yeşil ve maviyi aynı anda kullanmazdım ta ki o kızı görene kadar bayanssulusmile aslında yakıştırmak önemli bazen oturup bir gözümü mavi diğerini yeşil yapıyorum hahahah boş ve yalnızken tabiki :)

al bendende o kadar bende çok severim.hem neden utanıyosunki allah kaş vermiş göz vermiş kaydirigubbakcemile2 bende göz makyajını çok severim.bi şu eyeliner ı beceremiyorum onu da kalemle çözüyorum.

geçenlerde bi hatun göz mayyajı yapmış bak onu denicem sende dene. yeşil far saks mavizi kalem kullanmış ama çok çarpıcıydı.ben yeşil ve maviyi aynı anda kullanmazdım ta ki o kızı görene kadar bayanssulusmile aslında yakıştırmak önemli bazen oturup bir gözümü mavi diğerini yeşil yapıyorum hahahah boş ve yalnızken tabiki :)

tam ayni kafadaniz desenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

insan yalnizken neler yapabiliyor dimi:jeyyar:

Ama yesil ile maviyi hemen deneyecegim,bende kendime bir ugras ariyordum:lepi:

mutluluk reçetem hatta bu tek gözümü mavi diğerini yeşil boyamamla ilgili çok matrak bi anım var dur paylaşayım :) bekarken bir gün yine evde bu makyajdan denedim saçımda bir ton bigudi vardı.ben aldım kahveyi tv seyrediyorum.zil çaldı ee makyajın üstündende hayli zaman geçmiş ben unuttum hahaha neyse kapıyı açtım 2 hatun . kadınlar şok :) kız görmeye gelmişler tavsiye üstüne evin kızı nerde dediler benim dedim apar topar nasıl döneceklerini bilemediler. ben olaya kapıyı kapatıp aynaya baktığım an uyanmıştım :KK70:DDDDDDDDDDD

mutluluk reçetem hatta bu tek gözümü mavi diğerini yeşil boyamamla ilgili çok matrak bi anım var dur paylaşayım :) bekarken bir gün yine evde bu makyajdan denedim saçımda bir ton bigudi vardı.ben aldım kahveyi tv seyrediyorum.zil çaldı ee makyajın üstündende hayli zaman geçmiş ben unuttum hahaha neyse kapıyı açtım 2 hatun . kadınlar şok :) kız görmeye gelmişler tavsiye üstüne evin kızı nerde dediler benim dedim apar topar nasıl döneceklerini bilemediler. ben olaya kapıyı kapatıp aynaya baktığım an uyanmıştım :KK70:DDDDDDDDDDD

Ay nasil güldüm anlatamamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah seni de hep güldürsün,alemsin var ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah bilir direk tavsiye eden kisinin yanina gitmislerdiralsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

selam arkadaşlar...bende antalyalıyım..tanışalım,kaynaşalım...
hoşgeldin canım aramıza...

ay valla çok güldüm ilahi kadınların halini görmek isterdim..

kızlar desenize antalya topiği güzel hanımlarla dolu kendine bakan süslü
oh ne güzel... bende severim makyaj yapmayı ama bu aralar işlerden dolayı saldım kendimi.....kendimi toplatmam lazım:)))
:eek: selam herkeseeeee:eek:
selam canım hoşgeldin

kesin öyle olmuştur eminim onlarda beni unutmamışlardır :KK70:DD

nuran07 sana da selam :)

ya bu arada keşke odamız olsada orda yazışsak konu bayatlamadan :) öpüyorumm..

hoşgeldin canım aramıza...

ay valla çok güldüm ilahi kadınların halini görmek isterdim..

kızlar desenize antalya topiği güzel hanımlarla dolu kendine bakan süslü
oh ne güzel... bende severim makyaj yapmayı ama bu aralar işlerden dolayı saldım kendimi.....kendimi toplatmam lazım:)))

selam canım hoşgeldin

yaa aynen öyle zemuszemus bazen çok salıyoruz kendimizi o doğru ama evliyken çalışmak apayrı bi fedakarlık. olsun ben yine de çalışmak istiyorummmmmmmmm

yaa aynen öyle zemuszemus bazen çok salıyoruz kendimizi o doğru ama evliyken çalışmak apayrı bi fedakarlık. olsun ben yine de çalışmak istiyorummmmmmmmm

çalışanlarda evde oturmak istiyooo... hem ev hem iş çok zor anlayışlı bi koca olmasa tabii

X