- 25 Haziran 2008
- 4.065
- 3
- 37
mutluluk reçetem canım ozaman ben sana otelleri yazsam.
özelden ilgilenir misinbilmiyorumkismile
tabi canim ne demekaklinialirimsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutluluk reçetem canım ozaman ben sana otelleri yazsam.
özelden ilgilenir misinbilmiyorumkismile
mutluluk reçetem canım havaş 10 lira diye biliyorum ben.
3 4 otele kadar eledik biri manavgatta
bi son kez görüşüp karar vercez sonra imrenerek bektığım antalyaya uçucam marttazemuszemus
kızlarrrrrrrrrrrr yahuu gein muhabbet edelim şuracıkta :)
nursena hg canım..
mutluluk reçetem , topiklere bakıyorumda makyaj sayfasındaki göz makyajını gördüm .seni taktir ettim canım :) biz hatunlar çok şanşlıyız makyaj apayrı bi keyif..
Ay canim utandirdin vallah,reklamimi yapmis gibi oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben makyaj yapmayi cok seviyorum,eskiden cok resimler eklerdim ama yaslandim galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kendimi kötü hissettigimde biraz makyaj yapiyorum,kendimi daha iyi hissediyorumopuyorumnanaktan:kedi:
al bendende o kadar bende çok severim.hem neden utanıyosunki allah kaş vermiş göz vermiş kaydirigubbakcemile2 bende göz makyajını çok severim.bi şu eyeliner ı beceremiyorum onu da kalemle çözüyorum.
geçenlerde bi hatun göz mayyajı yapmış bak onu denicem sende dene. yeşil far saks mavizi kalem kullanmış ama çok çarpıcıydı.ben yeşil ve maviyi aynı anda kullanmazdım ta ki o kızı görene kadar bayanssulusmile aslında yakıştırmak önemli bazen oturup bir gözümü mavi diğerini yeşil yapıyorum hahahah boş ve yalnızken tabiki :)
mutluluk reçetem hatta bu tek gözümü mavi diğerini yeşil boyamamla ilgili çok matrak bi anım var dur paylaşayım :) bekarken bir gün yine evde bu makyajdan denedim saçımda bir ton bigudi vardı.ben aldım kahveyi tv seyrediyorum.zil çaldı ee makyajın üstündende hayli zaman geçmiş ben unuttum hahaha neyse kapıyı açtım 2 hatun . kadınlar şok :) kız görmeye gelmişler tavsiye üstüne evin kızı nerde dediler benim dedim apar topar nasıl döneceklerini bilemediler. ben olaya kapıyı kapatıp aynaya baktığım an uyanmıştım DDDDDDDDDDD
hoşgeldin canım aramıza...selam arkadaşlar...bende antalyalıyım..tanışalım,kaynaşalım...
mutluluk reçetem hatta bu tek gözümü mavi diğerini yeşil boyamamla ilgili çok matrak bi anım var dur paylaşayım :) bekarken bir gün yine evde bu makyajdan denedim saçımda bir ton bigudi vardı.ben aldım kahveyi tv seyrediyorum.zil çaldı ee makyajın üstündende hayli zaman geçmiş ben unuttum hahaha neyse kapıyı açtım 2 hatun . kadınlar şok :) kız görmeye gelmişler tavsiye üstüne evin kızı nerde dediler benim dedim apar topar nasıl döneceklerini bilemediler. ben olaya kapıyı kapatıp aynaya baktığım an uyanmıştım DDDDDDDDDDD
selam canım hoşgeldinselam herkeseeeee
hoşgeldin canım aramıza...
ay valla çok güldüm ilahi kadınların halini görmek isterdim..
kızlar desenize antalya topiği güzel hanımlarla dolu kendine bakan süslü
oh ne güzel... bende severim makyaj yapmayı ama bu aralar işlerden dolayı saldım kendimi.....kendimi toplatmam lazım:)))
selam canım hoşgeldin
yaa aynen öyle zemuszemus bazen çok salıyoruz kendimizi o doğru ama evliyken çalışmak apayrı bi fedakarlık. olsun ben yine de çalışmak istiyorummmmmmmmm
selam herkeseeeee
kesin öyle olmuştur eminim onlarda beni unutmamışlardır DD
nuran07 sana da selam :)
ya bu arada keşke odamız olsada orda yazışsak konu bayatlamadan :) öpüyorumm..