Antalya///07

kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım kolay gelsin cokacimcoook

kolay gelsin afiyetler olsun..yemekler yapılmaya başlamış bende 1 saat sonra gidicem eve mantar sote ve pilav yapmayı düşünüyorum

Sagolun canlarim sizede afiyet olsunkaydirigubbakcemile5

selammm
kızlarr ben tavsiye edebileceğiniz kuaför sormuştum ama ?

Canim tam olarak nerdesin bilmiyorum ama benim bildigim iki kuaför var..

biri Lara'da BES... yillardir hep oraya giderdim cok memnunum.

Konyaaltina gelince 5M migros'un oraya tasindi bir tane(daha önce il saglik müdürlügün ordaydi) 5M migros'un karsisinda siemens magazasi var onun yan tarafinda eda kuaför var..

Sagolun canlarim sizede afiyet olsunkaydirigubbakcemile5

Canim tam olarak nerdesin bilmiyorum ama benim bildigim iki kuaför var..

biri Lara'da BES... yillardir hep oraya giderdim cok memnunum.

Konyaaltina gelince 5M migros'un oraya tasindi bir tane(daha önce il saglik müdürlügün ordaydi) 5M migros'un karsisinda siemens magazasi var onun yan tarafinda eda kuaför var..

tamam canım çok saol lara bana yakın sorar bulurum :) insan şehri tanımayınca böyle şeylerde çok zorlanıyor yaa.artık sizlere danışarak tecrübe edicez :) opuyorumnanaktan

Hayır canım bilgisayar programcısıyım aslında ama şuan mesleğimi icra etmiyorum.

anlıyorum bu da girişimcilerin ayıbı olsun.umarım sektöründe iş bulabilirsin ama bildiğim kadarıyla sizin mesleğin önü açık.bende işlt fakültesi mezunuyum.antalya ya geldiğimden beri boşum iş bakıyorum.

:nazar:

91mw5bp3.jpg

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

daha kahvaltı yapmadım miskin miskin oturuyorum.çalışan kızlar ne kızıcaklar şimdi :KK70:

:) günaydın canım .bu havalar beni çok etkiliyor yaa dışarı çıkıcamda güneş gülümsesin diye bekliyorum.
sen napıyosun ?:kahve:

Bu gün günes'i bosuna bekleyecegiz gibime geliyorCADIARZU

Camasir yikadim,günes bi görünse siyahlarida atarim,ama ilk tur daha kurumadi:bbo:

alisveris mi yapacaksin yoksa öylesine mi cikacaksin canim?

Bu gün günes'i bosuna bekleyecegiz gibime geliyorCADIARZU

Camasir yikadim,günes bi görünse siyahlarida atarim,ama ilk tur daha kurumadi:bbo:

alisveris mi yapacaksin yoksa öylesine mi cikacaksin canim?

al bendende o kadar çamaşır yıkadım sepette bekliyor .mutfak alışverişi , bi kaç ıvır zıvır yürüyüş yapmış olurum diye istiyorum.neyse ben kaçıyorum canım.dediğin gibi güneşin nemrutluğu üstünde boşuna beklemeyim opuyorumnanaktan

günaydın hepinize yine yağmur eyvahedigeldismile
çocukmu yapsam ne :CüvCüv: bu yağmurlu havalarda canım sıkılmaz eyvahedigeldismile

günaydın hepinize yine yağmur eyvahedigeldismile
çocukmu yapsam ne :CüvCüv: bu yağmurlu havalarda canım sıkılmaz eyvahedigeldismile

Vallah bende öyle diyorum..en azindan evde yalniz olmammafoldumben

cok mu bencilim ben yakafamçokkarıştı

Vallah bende öyle diyorum..en azindan evde yalniz olmammafoldumben

cok mu bencilim ben yakafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 bende öyle düşünüyorum ama herkes çocuk olunca hayatın değişiyor sosyal hayat kalmıyor deyince korkuyorum daha erkenmi diye eyvahedigeldismile uf bilmiyorum napsak ya mutlulukreçetem :uhm: doğursakmı :CüvCüv: ayy negüzel karnım şişsin hamiş hamiş kıyafetler uf süper :ecrin_bebek:

X