Özel hastane dogum yapmak istiyorum fakat erkek calisan istemiyorum nasil secebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok ebesinin şeyi tövbe yarabbım bu kadar kafalar geri ya haram mı bu anlamadım ben yanı birsey dikkat edilecekse dışarı etsinler doktor ne alaka tövbe yarabbım ya hadı dogumu kadın yapsın daha rahat eder o ayrı da buna da ayrı şaşırdım vay be demekkı secebılıyoruz öyle güzelmiş hangi sülaleden acaba bu kadar istekdıkleri olcak kızılcık şerbetını cok mu izlıyorlar acaba 😅
İslamiyet dininde doktora mahrem yoktur. (Konu dine evrilmesin ama ) İmkan vardır kadın doktor tercih eder evet olabilir. Ama erkek ve kadın doktor arasında senin için iyi olan erkekse ona gitmen gerekir. kızılcık şerbetinde gecen hastane sandı heralde erkeksiz hastane derken.

İslamiyet dininde doktora mahrem yoktur. (Konu dine evrilmesin ama ) İmkan vardır kadın doktor tercih eder evet olabilir. Ama erkek ve kadın doktor arasında senin için iyi olan erkekse ona gitmen gerekir. kızılcık şerbetinde gecen hastane sandı heralde erkeksiz hastane derken.
O tamamen tercıh ama erkesız mumkun değil nerde yoklar ki keşke olmasalar😅sadece kadınlar kalsak dunyada o ayrı ama hastane kavramı cok tuhaf benım ilk doktorum kadındı ama suan kı erkek doktor işini yapıyor ve cok da güzel bı doktorum ne zaman gitsem dede olarak göruyorum onu torununa bak diye hitap edıyorum rahatım samıyetımızde var eşimde cok sevıyor o nereye biz oraya ama asla ayrımcılık yapmam saglık söz konusu ameliyatta oldum desem kı kadın olsun herhalde etmezdi bile bende cok sakınırım ama dışarıya yanı boşuna mı okuyorlar erkek annesıyım belkı doktor olucak ters bana ya böyle seyler o yüzden tepkı verdim pamuk gıbı insanım sınırlendım burda 😅

Katılıyorum doktor seçilebilir tabii ki de dini özgürlük ve kişisel özgürlük ama çalışanı erkek olmasın demek ne kadar muhafazakar olunursa olunsun etik değil. Parayı basıp erkekleri çıkarsınlar madem 🤔🤣

Bu nasıl ısmarlama böyle bir yer yok. Bunu hesaplayıp hamile kalsaydıniz. Hadi kadın doğum için erkek doktor istemiyorum der seçersenizde diğer ekibi nasıl ayarlayacaksiniz.
Geçen aylarda kadıncagiz otobüste doğum yaptı hanımefendi.icinizde tutacak haliniz yok

Antalya da dikkat eden varmi doğum yapacağım ama erkek çalışan olsun istemiyorum
Senin orandan burandan çalışana ne be.
İnsanlar orada sizin sağlığınız ve konfor alanınız işin uğraşıyor. Sizin derdinize bak.

Bir is arkadasim sezeryanda ayni sizin dediginiz şekilde bir dogum istedi oyle bir hastane buldu vs. Istanbulda. Bu dusunceyi terk etmeye çalışın ya Allah korusun kaza gecirseniz kontrol edemediginiz bir ameliyata girmek durumunda kalsaniz veya baska sebeple ?

Ya zaten doğum baskasininsa pis bı iş elin adami bakıp ne yapsın ben de başka bı kadının doğum anını görmek istemem mesela hoş gelmiyor yani insanın cinsel hayatı biter travma olur, bilemedim, işini yaptıktan sonra, ki tam teşekküllü olsunda insanın başına her şey geliyor o dk erkek falan ne olursa işini en iyi yapan olsun 🙄

Yok böyle zihniyet ya. Ben eskiden kapalıydım. Simdikinden daha muhafazakardım.. Çok genç yaşımda(20yas falan) mememden fibrokist aldırdım. Annem kendi doktoruna götürdü beni (erkekti) anestezi uzmanı erkekti.. ameliyathanede bir sürü erkek genç doktor vardı dikişlerimi vs onlar atmıştı. Ameliyattan sonra hemşirem cok kibar genç bir erkekti her 15dkda bir gelip odama kontrol ederdi. Bir kere allah canımı alsın 1 kere hiç birinden utanmadım tüm bu olan hastane sürecinde herkes her yerimi gördü umrumda olmadı yani bu benim sağlığım ve o insanlar bize şifa vermek için yıllarca eğitim görüyor çalışıyor yüzlerce binlerce hasta görüyorlar.. Siz onlar için standart bir vücutsunuz. Bunun ayıbı günahı falan yok yani inanılmaz yanlış bir düşünce...

Doktorunuzu seçebilirsiniz ama çalışanlardan kastınız ne tam olarak anlamadım. Ameliyatınıza girmesini istemiyorsanız doktorunuzla konuşun bunları hiç konuşmadan bilemezsiniz. Ama ben hastanede hiçbir yerde çalışan görmek istemiyorum derseniz öyle bi dünya yok ben yanlış anlıyorumdur umarım. Sağlıkla ilgili konularda dahi böyle düşünüyor olamazsınız.

Hem ayranım dökülmesin hem ... Oh ne ala memleket ya.
Bir de bütün hastane personeli hayatında hiç .m görmemiş sizin 10 cm açılmış yerinizi görmek için sıraya girecek.
Sen evde doğur en iyisi.

Çalışandan kastınız doktor değil herhalde, ameliyathanede mi olsun istemiyosunuz kimse
Yok hayır tanıdığımız bir bayanın anadan doğmadayken. Asistan öğrenci tut birsuru erkek girmiş Bunları bende yaşanması istemiyorum ne yapmam gerek gittiğim özel hastanede sordum normal doğumda kadın doktor ve ebe oluyormuş ama sezaryenle anestezi ekip erkek oluyormuş Bilgin varmi

Dr.um erkekti spinal anestezi ile sezaryen oldum. Ameliyathanede birkaç erkek çalışan vardı. Anestezist, hemşire vs. Biri eşimin mahalleden arkadaşıydı. 100 erkek görse beni öyle umursamazdım ama nedense orda yerin dibine girdim hahahaha belden aşağısını açmışlardı halyle masaya alırken 🙈🤣 of tanımyanca sıkıntı yok da tanıdık olunca çok kötü be
Evet haklısınız ama belden aşağı neden açıyorlar ki sezaryanda

Benım anlayamadım doktora mı çalışan demiş cok pis yadırgadım şuan sinir oldum aşırı derecede eger doktora çalışan diye hitap etmişşe
Doktor değil yanında temizlik görevlisi çalışan doktor degil mesele

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X