Antalya///07

Antalya'nın güzel hatunları, az kaldı Şubatın ilk haftası oradayım Allah'ın izniyle. E artık bir buluşma ayarlarsınız. Geçen geldiğimde Yeşilim ve Destina ile başbaşa oturup bir güzel sohbet etmiştik. Umarım bu kez hepinizi görme fırsatım olur.

Canım ilk önce Antalyaya hoşgeldin :) Bende antalyaya ilk geldiğimde kimse yoktu hiç kafana takma daha sonra bir sürü insan tanırsın benimde ilk evin pergedeydi nedense oranın soğuk bir havası var :KK43: benimde kapımı kimse çalmamıştı apartmanda sadece 1 komşum vardı. İnşallah en kısa zamanda birileriyle tanışır yalnızlık çekmessin. İşte arkadaşların dediği gibi burda güzel sohbetler kaynaşmalar oluyor sanalda olsa güzel.

evet canım aynen öyle soğuk bir havası var alışışıcaz artık .yaşamayan anlamıyor işte .

tanıştığıma memnun oldum :1hug:

seni çooook iyi anlıyorum

merhaba bende antalyay gelin geldim 3 yıl önce:) aspendos bulvarında oturuyorum canım senle de yakın sayılırız...İlk geldiğimde bende öyleydim kapımı kimse çalmadı1 yıl boyunca baktım olcak gibi deil beklemekden vazgeçtim ben çaldım alt komşumun kapısını:)))))))
şimdide sadece onla görüşüyoruz ...

:) ah canım yaa alt komşum yaramaz ben üste mi çıksam ne kaydirigubbakcemile3 hayır çamaşır sereken balkonuna çamaşır düşürdüm 2 kez gittim hem tanıştım görüşelim dedim sanırım yaşıtız da ama öyle suratsızki (bize de piyangodan bu çıkmış)

olsun burda muhabbetin dibine vuralımda tanışırız umarım ..

merhaba bende antalyay gelin geldim 3 yıl önce:) aspendos bulvarında oturuyorum canım senle de yakın sayılırız...İlk geldiğimde bende öyleydim kapımı kimse çalmadı1 yıl boyunca baktım olcak gibi deil beklemekden vazgeçtim ben çaldım alt komşumun kapısını:)))))))
Canım sende hoşgeldin. Bende 3 yıl önce gelin olarak geldim antalyaya aspendos da çok yürüyüş yaptım :) Umarım güzel dostluklar olur burda da .

Canım sende hoşgeldin. Bende 3 yıl önce gelin olarak geldim antalyaya aspendos da çok yürüyüş yaptım :) Umarım güzel dostluklar olur burda da .

:))) hadi ya ne güzel demek aynı kaderi paylaşıyoruz..." Ben pek yürüyemiyorum tek başımaaa ...bebeginiz var sanırım allah bagışlasın kaç aylık?

merhabaaboshayallersmile
yakın zamanda gelip memleketinizi gezip görcem
eminim ki çok da mutlu olacağımbayanssulusmile

:))) hadi ya ne güzel demek aynı kaderi paylaşıyoruz..." Ben pek yürüyemiyorum tek başımaaa ...bebeginiz var sanırım allah bagışlasın kaç aylık?

Evet aynı kaderi paylaşıyoruz.Teşekkurler evet bir kızım var 22 aylık benim minik arkadaşım o doğduktan sonra hiç yanlızlık çekmedim zaten.

canlarım şimdi bişey soraz size
kemer ya da side/mnavgata gitcez
ama manavgata ulaşım nasıl olur havaalanından bilemedik.
ucuz bir şekilde gidecek otobüz falan minübüs var mı oralarda

canlarım şimdi bişey soraz size
kemer ya da side/mnavgata gitcez
ama manavgata ulaşım nasıl olur havaalanından bilemedik.
ucuz bir şekilde gidecek otobüz falan minübüs var mı oralarda

Canim havaalanindan ciktiginda havasa binersin(ücretsiz servis) ordan terminale gidersin.

Manavgat'a sürekli otobüsler var zaten(ücreti 8TL).

mutluluk reçetem canım havaş 10 lira diye biliyorum ben.
3 4 otele kadar eledik biri manavgatta
bi son kez görüşüp karar vercez sonra imrenerek bektığım antalyaya uçucam marttazemuszemus

canım buarada sen resepsiyonist misin bir otelde
yoksa ölesine mi yazdın mesleğni
sana danışcam ona göre

canım buarada sen resepsiyonist misin bir otelde
yoksa ölesine mi yazdın mesleğni
sana danışcam ona göre

su an calismiyorum canim,ama tanidik otellerimiz cok.

esimde turizmde calistigi icin az cok bilgilidir.

Yardim edebilirsem ne mutlu bana canim

mutluluk reçetem canım ozaman ben sana otelleri yazsam.
özelden ilgilenir misinbilmiyorumkismile

X