- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 78
- 57
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deniz karsimizda zaten
Beklerim birgün canim benim,güzeldir buralar.
Belki bir gün komsu oluruzdelikafadulden
Canım ilk önce Antalyaya hoşgeldin :) Bende antalyaya ilk geldiğimde kimse yoktu hiç kafana takma daha sonra bir sürü insan tanırsın benimde ilk evin pergedeydi nedense oranın soğuk bir havası var benimde kapımı kimse çalmamıştı apartmanda sadece 1 komşum vardı. İnşallah en kısa zamanda birileriyle tanışır yalnızlık çekmessin. İşte arkadaşların dediği gibi burda güzel sohbetler kaynaşmalar oluyor sanalda olsa güzel.
seni çooook iyi anlıyorum
merhaba bende antalyay gelin geldim 3 yıl önce:) aspendos bulvarında oturuyorum canım senle de yakın sayılırız...İlk geldiğimde bende öyleydim kapımı kimse çalmadı1 yıl boyunca baktım olcak gibi deil beklemekden vazgeçtim ben çaldım alt komşumun kapısını:)))))))
şimdide sadece onla görüşüyoruz ...
Canım sende hoşgeldin. Bende 3 yıl önce gelin olarak geldim antalyaya aspendos da çok yürüyüş yaptım :) Umarım güzel dostluklar olur burda da .seni çooook iyi anlıyorum
merhaba bende antalyay gelin geldim 3 yıl önce:) aspendos bulvarında oturuyorum canım senle de yakın sayılırız...İlk geldiğimde bende öyleydim kapımı kimse çalmadı1 yıl boyunca baktım olcak gibi deil beklemekden vazgeçtim ben çaldım alt komşumun kapısını:)))))))
Günaydın Antalyalı hanımlar. Mutlu pazarlar...
Canım sende hoşgeldin. Bende 3 yıl önce gelin olarak geldim antalyaya aspendos da çok yürüyüş yaptım :) Umarım güzel dostluklar olur burda da .
kahveni içmiş kadar mutlu oldum canım o da olur birgün inş teşekkürler..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Günaydın Antalyalı hanımlar. Mutlu pazarlar...
mutlulukreçetem sanada günaydın canım
seni çooook iyi anlıyorum
:))) hadi ya ne güzel demek aynı kaderi paylaşıyoruz..." Ben pek yürüyemiyorum tek başımaaa ...bebeginiz var sanırım allah bagışlasın kaç aylık?
canlarım şimdi bişey soraz size
kemer ya da side/mnavgata gitcez
ama manavgata ulaşım nasıl olur havaalanından bilemedik.
ucuz bir şekilde gidecek otobüz falan minübüs var mı oralarda
canım buarada sen resepsiyonist misin bir otelde
yoksa ölesine mi yazdın mesleğni
sana danışcam ona göre
Evet aynı kaderi paylaşıyoruz.Teşekkurler evet bir kızım var 22 aylık benim minik arkadaşım o doğduktan sonra hiç yanlızlık çekmedim zaten.