Özel hastane dogum yapmak istiyorum fakat erkek calisan istemiyorum nasil secebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktorunuzu seçebilirsiniz ama çalışanlardan kastınız ne tam olarak anlamadım. Ameliyatınıza girmesini istemiyorsanız doktorunuzla konuşun bunları hiç konuşmadan bilemezsiniz. Ama ben hastanede hiçbir yerde çalışan görmek istemiyorum derseniz öyle bi dünya yok ben yanlış anlıyorumdur umarım. Sağlıkla ilgili konularda dahi böyle düşünüyor olamazsınız.
Doktorum kadın zaten fakat duyguma göre temizlikci çalışan bile giren oluyormuş yada asistan erkek o yuzden

Antalya da dikkat eden varmi doğum yapacağım ama erkek çalışan olsun istemiyorum
Sağlıkla doğur, sağlıkla kavuş. Rabbim kötü şeylerle sınamasın ama bak komplikasyon geçirebilirsin, bebeğine Allah korusun bir şey olabilir, ne yapacaksın müdahele edilmesi gerekirse? Erkek girmesin mi operasyona diyeceksin.? Senin canına bebeğin canına bir şey olmayacağının garantisi yok. Evde doğum da yapabilirsin diyelim ki ebe buldun, tansiyonun düştü doğumda ne yapacaksın kanaman çok oldu ne yapacaksın bebek ters geldi veya nabzı düştü? Böyle senin düşündüğün gibi çalışan hastane olduğunu zannetmiyorum.
Mahremiyet olayının sonucu seni ve bebeği riske atacak şekilde sonuçlanmasın. Mantıklı düşün biraz.

Evet haklısınız ama belden aşağı neden açıyorlar ki sezaryanda
Ben de bilmiyorum geneli mi öyle acaba. Baya cırılcıplaktı alt bölgem ameliyat sedyesine geçirdikleri an😔 Bir de özel hastahane.sonra kapandı hemen ama o 5sn bile yetti bana kötü hissettim

Doktor değil yanında temizlik görevlisi çalışan doktor degil mesele
Sezeryan olursanız erkeksiz ortam mümkün değil yüzde 1-2 ihtimal. Normal doğum yaparsanız söylersini doktorunuza eşiniz dışında erkek istemediğinizi o esnada almazlar bu kadar basit. Asistanlar osu busu özelde zaten olmaz öyle

Soru garipsenmiş ama bu şekilde isteyen kadınlar var arkadaşlar çarşaflı olan vs. (Muhafazakarlığı yüksek anlamında kastediyorum) zaten bu tip kişiler devlete gitse devlette seçenek yok, öğrencisi asistanı bir sürü kişi var özel hastaneler ise öyle değil. Vajinal doğumda kadın doktoru tercih ettiyse doktor bunu ayarlar zaten kalabalık bi ekip olmuyor. İş sezeryana dönerse imkansız nerdeyse illa ekipte erkek olur ve ayarlanamaz

Soru garipsenmiş ama bu şekilde isteyen kadınlar var arkadaşlar çarşaflı olan vs. (Muhafazakarlığı yüksek anlamında kastediyorum) zaten bu tip kişiler devlete gitse devlette seçenek yok, öğrencisi asistanı bir sürü kişi var özel hastaneler ise öyle değil. Vajinal doğumda kadın doktoru tercih ettiyse doktor bunu ayarlar zaten kalabalık bi ekip olmuyor. İş sezeryana dönerse imkansız nerdeyse illa ekipte erkek olur ve ayarlanamaz
Teşekkürler ediyorum Hayırlısı

Teşekkürler ediyorum Hayırlısı
Siz doktorunuza söyleyin durumu. Sezeryan olursa zaten illa olacak anesteziden tut hemşireye kadar ameliyathane ekipleri bellidir sen gelme o gelsin denemez. Ameliyathanede hepsinin görevi belli mesela belden uyuşcak sonda takılcak vs bunlarda mahrem olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X