- 22 Ağustos 2015
- 29.621
- 1
- 86.372
- 598
- Konu Sahibi meleklerimmm3
Yaptır eğer görünürde sorun var ise daha net tedavi uygulanır bende çok araştırdım genetigimiz temiz olmasına rağmen tedavi ile embriyoya bile genetik test yaptırdım sağlıklı temiz geldi yine düşük yapınca biz sorunun genetik olmadığını anladık. Stres vs faktörü de çok önemli oluyor bolbol dua etmek lazım olmazları olduran Rabbim inşallah oluyorsa yine olur merak etme ama düşük yıpratıcı bı süreç ben üstüne tüp bebek süreci ile ugrastigim için bünyem artık falso veriyordu kafamı toparlayamiyordum. Belki de hiç sorununuz yok basit ilave bir tedvai ile vakti gelmişse çözülecek inşallah şifa olsun kolay gelsin.Evet Allahim neyse onu nasip ediyor nasip olsaydı olurdu allahtan gelene boynumuz kıldan ince bende bu dusuklerin nedenini araştıracam dna testleri falan neyden kaynaklı hamile kalıyorum ama ne hikmetse 8. Haftaya gelince bisey oluyor anlamadığım kalp atışları duruyor 3 dusuktede ne kanamam oldu nede başka bisey sadece kalp atışları neden duruyor bakalim araştırıyorum her arkadaştan farklı bisey öğreniyorum yazan arkadaşlardan muayenrmizi bi olalım da inşallah ona göre tedavi başlanır heralde