3 düşük 3. Kez bebegimin kal

Evet Allahim neyse onu nasip ediyor nasip olsaydı olurdu allahtan gelene boynumuz kıldan ince bende bu dusuklerin nedenini araştıracam dna testleri falan neyden kaynaklı hamile kalıyorum ama ne hikmetse 8. Haftaya gelince bisey oluyor anlamadığım kalp atışları duruyor 3 dusuktede ne kanamam oldu nede başka bisey sadece kalp atışları neden duruyor bakalim araştırıyorum her arkadaştan farklı bisey öğreniyorum yazan arkadaşlardan muayenrmizi bi olalım da inşallah ona göre tedavi başlanır heralde
Yaptır eğer görünürde sorun var ise daha net tedavi uygulanır bende çok araştırdım genetigimiz temiz olmasına rağmen tedavi ile embriyoya bile genetik test yaptırdım sağlıklı temiz geldi yine düşük yapınca biz sorunun genetik olmadığını anladık. Stres vs faktörü de çok önemli oluyor bolbol dua etmek lazım olmazları olduran Rabbim inşallah oluyorsa yine olur merak etme ama düşük yıpratıcı bı süreç ben üstüne tüp bebek süreci ile ugrastigim için bünyem artık falso veriyordu kafamı toparlayamiyordum. Belki de hiç sorununuz yok basit ilave bir tedvai ile vakti gelmişse çözülecek inşallah şifa olsun kolay gelsin.

Yaptır eğer görünürde sorun var ise daha net tedavi uygulanır bende çok araştırdım genetigimiz temiz olmasına rağmen tedavi ile embriyoya bile genetik test yaptırdım sağlıklı temiz geldi yine düşük yapınca biz sorunun genetik olmadığını anladık. Stres vs faktörü de çok önemli oluyor bolbol dua etmek lazım olmazları olduran Rabbim inşallah oluyorsa yine olur merak etme ama düşük yıpratıcı bı süreç ben üstüne tüp bebek süreci ile ugrastigim için bünyem artık falso veriyordu kafamı toparlayamiyordum. Belki de hiç sorununuz yok basit ilave bir tedvai ile vakti gelmişse çözülecek inşallah şifa olsun kolay gelsin.
Evet bu süreçte stres çok önemli dusuklerin patoloji sonucuda temiz geliyor herhangi bisey çıkmıyor artık allahim bilir bizim için en hayırlı olanı Allaha bıraktım artık olursa olur olmazsa zaten hayırlı değil herseyin hayırlısı teşekkür ederim yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için 🌸🙏🙏

Evet bu süreçte stres çok önemli dusuklerin patoloji sonucuda temiz geliyor herhangi bisey çıkmıyor artık allahim bilir bizim için en hayırlı olanı Allaha bıraktım artık olursa olur olmazsa zaten hayırlı değil herseyin hayırlısı teşekkür ederim yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için 🌸🙏🙏
Amin amin 🤲

Sevgili arkadaşlar bu arada Dna Hasar testi bir tek özel laboratuvarlarda yapılıyor. Bize böyle bilgi verilmişti. Sonuç ise 10 güne çıkıyor.

Sevgili arkadaşlar bu arada Dna Hasar testi bir tek özel laboratuvarlarda yapılıyor. Bize böyle bilgi verilmişti. Sonuç ise 10 güne çıkıyor.
Teşekkürler özel laboratuvar da numaranızı verdik yoğunluğa göre arayacağız dediler daha aramadilar şehir hastaneleri de yapıyormuş ama ne yapıyorlar bilmiyorum pazartesi gidicem bakalim sonucu yazarım tıbbi genetik bölümü şehir hastanelerinde

Az önce aradım bende genetikli olan yani spermn DNA hasar genetik diye geçiyor ismi 9 bin sadece sperm hasar testi 2küsür
Biz sperm dna hasarına ve semen analizine baktırdık sadece genetik olarak baktırmadık. Hatta bugün test günümüzdü 2.kez yaptırdık. Sonuçları karşılaştıracağız bakalım. Dualarınızı beklerim🌸

Hastanelerde geleneksel tamamlayıcı tıp bölümünde yapıyorlar. Sizden alınan kanı oksijenleyerek tekrar size veriyorlar. Kan oksijenlendiği için organlarada taze kan gidiyor
Benim hamileliklerimde sürekli sorunlar oluyor yaa dedim buntedavi iyi gelirmi acaba

Evet arkadaşlar yarın 3. Kurtajimi olacağım 4 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğim bugün beni bırakmış bugün sonuç almaya gittiğimde yaşadığım hayal kırıklığını tahmin edemezsiniz oksapar igne ecopirin progestan kullandım fakat yinede bebegimin kalbi durdu.

Düşüklerin genetiklerin dede bisey çıkmıyor temiz çıkıyor ben anlamıyorum neden kalbi duruyor tekrarlayan dusuklerden sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı??

Yada antalya da hastasiyla birebir ilgilenen bir doktor var mı acaba tavsiye edeceğiniz
Benimde sizin gibi aynı şekilde tekrarlayan düşüklerim oldu sebepsizce kalp atımı durdu kürtaj oldum parça bırakıldı ağustos ayından itibaren düşürmeye çalışıyordum yeni düşürdüm sürekli tekrardan düşük yaptığım için gebe kalmaya korkuyorum bize birsürü genetik test yapıldı eşimede banada fakat hiç bir sorun çıkmadı rabbim hayırlısını sağlıklı bir şekilde kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin tez zamanda inşallah

Benimde sizin gibi aynı şekilde tekrarlayan düşüklerim oldu sebepsizce kalp atımı durdu kürtaj oldum parça bırakıldı ağustos ayından itibaren düşürmeye çalışıyordum yeni düşürdüm sürekli tekrardan düşük yaptığım için gebe kalmaya korkuyorum bize birsürü genetik test yapıldı eşimede banada fakat hiç bir sorun çıkmadı rabbim hayırlısını sağlıklı bir şekilde kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin tez zamanda inşallah
Allahim hayırlısını en guzel şekilde versin inşallah aynen benimde tekrarlayan dusuklerimden dolayı bugün genetik için kan verdik sonuç olumluda olumsuzda cikar dedi doktor
Artık ne olursa ailenizde kalp hastası var mı dedi ewet bütün baba tarafım kalp hastası banada geçme olasılığı varmış o yüzdende durabilir bbebegin kalbi dedi
Sonuçlar çıksinda ona göre bi yol çizcez bakalim

3 kimyasal 3 düşük yaşadım. Tedavi ile tüp bebekle hamile kalmıştım hepsine. İlaç vs her türlü şeyi yaptım genetik testlerimiz..
Embriyoya genetik testler vs.
Nasip neyse o oluyor ama en son transferimde günde 2 tane oksapar vuralım dedi doktorum sadece normal genetiksiz ayrıştırma olmayan embriyo ile ikizlerime doğum yaptım. Hep derdim vakti saati gelince olacak sebeblerini çok araştırdım uğraştım evet ama artık kabullenmistim sanırım nasipten ötesi yoktu.
Sizde nedenlerini araştırın çaresi olursa ne güzel olmazsa bile çare Rabbim den. İnşallah bir gün sağlıkla kucağınıza gelicek. Genetik testlerimiz ve diğer testlerimiz temiz ise tevekkül edin ben hacemat vs oldum hep normalde de olurdum hamile kalmadna önce 3 ay hacemat düzenli yaptırdım ama dusuklerden filan vücudum temizlensin diye birçok şey de yaptım ama nasip tabiki tüp bebekle 4 buçuk sene uğraştım. Ben bir kere kürtaj oldum sadece. 2 kere histereskopi oldum. Benim genetik testlerim temizdi görünürde bı skntim cikmiyordu.
Ben de kan sulandırıcı aspirin kullandım sadece benimkilerde hep kimyasal oluyor artık bu 4. Kaybım neden oluyor anlamıyorum. Bu gluten hassasiyeti için nereye gitmeliyim kızlar hangi doktora birde bağışıklık baskılayıcı yetini genetik doktoru mu yapıyor biz genetik testi yaptırmıştık yardımcı olun

Evet arkadaşlar yarın 3. Kurtajimi olacağım 4 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğim bugün beni bırakmış bugün sonuç almaya gittiğimde yaşadığım hayal kırıklığını tahmin edemezsiniz oksapar igne ecopirin progestan kullandım fakat yinede bebegimin kalbi durdu.

Düşüklerin genetiklerin dede bisey çıkmıyor temiz çıkıyor ben anlamıyorum neden kalbi duruyor tekrarlayan dusuklerden sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı??

Yada antalya da hastasiyla birebir ilgilenen bir doktor var mı acaba tavsiye edeceğiniz
Antalya'da Vitale hastanesi Ali Fuat Şengör gittimizmi

Bilmediğin konuda uzmanıymışcasına yorumda bulunmamalısın. İnsanların ne yaşadıkları bilmiyor, yaptığın yanlış tespitlerde neler yaşayabileceklerini hayal bile edemiyorsun.
Konu sahibi 3. Kurtaj diyor. Her kayipta neden ilk kurtaja basvuruyorlar. Rahimde hasar birakmasi oldukca mumkun.. Evet kendi kendisine dusmesini beklemek biraz tehlikeli.. Ama kurtajdan once ilacli dusuk diye bir sey var.

Ben de kan sulandırıcı aspirin kullandım sadece benimkilerde hep kimyasal oluyor artık bu 4. Kaybım neden oluyor anlamıyorum. Bu gluten hassasiyeti için nereye gitmeliyim kızlar hangi doktora birde bağışıklık baskılayıcı yetini genetik doktoru mu yapıyor biz genetik testi yaptırmıştık yardımcı olun
Merhabalar gluten hassasiyeti bağışıklık problemi çıkan benim. Ankarada intergen firmasında ayrıntılı genetik test yaptırdım.

Selam canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim de 2 düşüğüm var. İkincisinin üstünden neredeyse 1 sene geçti. Tekrar denemeye karar verdik ama doktorunuzu değiştirmeyi de istedik. Ben Burdur'da yaşıyorum. Çevremdeki kadınlar Antalya vitale hastanesi Ali Fuat Şengör hocaya gitmemi önerdiler. Ben de randevumu alıp geçen gün gittim. Benim tedavisiz çocuğum olmuyor. Bu tedaviye başlayacağız. Doktor güzelce her şeyi anlattı hem bana hem eşime. Şayet tekrar düşük olursa ve süreçten de psikolojik olarak etkilendik derseniz genetik ayrıştırmalı tüp Bebek yaparsınız dedi. Antalya ve çevresinde adını duyuran bir doktor. Benim ilk muayenem oldukça profesyonel ve güzel söylemleriyle geçti.

Selam canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim de 2 düşüğüm var. İkincisinin üstünden neredeyse 1 sene geçti. Tekrar denemeye karar verdik ama doktorunuzu değiştirmeyi de istedik. Ben Burdur'da yaşıyorum. Çevremdeki kadınlar Antalya vitale hastanesi Ali Fuat Şengör hocaya gitmemi önerdiler. Ben de randevumu alıp geçen gün gittim. Benim tedavisiz çocuğum olmuyor. Bu tedaviye başlayacağız. Doktor güzelce her şeyi anlattı hem bana hem eşime. Şayet tekrar düşük olursa ve süreçten de psikolojik olarak etkilendik derseniz genetik ayrıştırmalı tüp Bebek yaparsınız dedi. Antalya ve çevresinde adını duyuran bir doktor. Benim ilk muayenem oldukça profesyonel ve güzel söylemleriyle geçti.
Teşekkür ederim canım evet genetik tahlillerimizi yaptırdık daha sonuç çıkmadı
Ben ara vermedim ama bir sene içinde 3 gebeligimde kalp durdu hep ne kanamam oldu nede başka bisey bakalim genetik teslerin sonucu ciksinda bakalim artık evet duymuştum ali fuat şengor çok iyi doktor diyorlar ama gitmedim sonuçlar çıksın öyle gideceğim

Back