• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya///07

Isin süper vallah,belki bir gün karsilasirizhihoyyyt

Ev ariyoruz bizde,her emlakciyi didik didik yokluyoruzkaydirigubbakcemile3

iş bana göre deil ya maksat zaman geçirmek işte..

ev-daire işine bakmıyoruz malesef genelde arsa bahçe -tarla olabilecek topraklar bizim işimiz ama ben yinede sorarım arkadaşın eşi şirinyalıda emlakçı.yardımcı olmayı isterim elimden geldiği kadar

iş bana göre deil ya maksat zaman geçirmek işte..

ev-daire işine bakmıyoruz malesef genelde arsa bahçe -tarla olabilecek topraklar bizim işimiz ama ben yinede sorarım arkadaşın eşi şirinyalıda emlakçı.yardımcı olmayı isterim elimden geldiği kadar

Canimsin sagol opuyorumnanaktan Acelemiz yok öyle bakiyoruz iste..

Melegin ismi belli mi canim?

İnşallah canım ya..aynen öyleyim şafak sayan askerler gibiyim..:)))

Allahım sanada versin bu yıl inşallah..içinde onu hissetmek (tekmelerini) süpper bişey:))) yaşamak lazım:)

amin canım inşallah sorunsuz bi şekilde dünyaya gelir kuzum

günaydınnnnn mutluluk reçetem nasılsın bugun hava puslu ben pek sevmiyom böle havaları benimde içim puslu oluyo

Günaydın nurancım sen nasılsın neler yapıyorsun
günaydın:kedi:
tşk ben iyiyim
sen nasılsınŞeniz
işyerindeyimmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Oleeeyyy herkes burda ne güzel:lepi::lepi:

Malesef öyle canim, panjurlari actim az biraz gün isigi görelim diye ama o da nerdeyse yok:bbo: icimi karartiyor resmen,insanin bi is yapasi gelmiyor :olmaz: bide burda bu gün pazar var,böyle bir havada kim inecek simdi-tatlicadiarzu-
:lepi::lepi:
evet canım iş yerindeyim ben bi gayrimenkul ofisinde çalışıyorum.bugun patron ve 2 diğer arkadaş ist gitti yani anlayacan hiç bi iş yok :) bugun ölece oturcam saat 5'e kadar
ohhhhhhh süper wallahihoyyythihoyyythihoyyyt

iyiyim bende saol cnm. ben dünki yemekleri yedircem kocama -tatlicadiarzu- kötükedihüso
sen neler yaptın cokacimcoook

gördüm gördüm dünden kalma makarna ve köftekaydirigubbakcemile3

vallah kuru fasülye yapacagim yanina pilav.

kendime de brokoli gratin'i aklinialirimsmile

gördüm gördüm dünden kalma makarna ve köftekaydirigubbakcemile3

vallah kuru fasülye yapacagim yanina pilav.

kendime de brokoli gratin'i aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım kolay gelsin cokacimcoook

kolay gelsin afiyetler olsun..yemekler yapılmaya başlamış bende 1 saat sonra gidicem eve mantar sote ve pilav yapmayı düşünüyorum

Back