Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Antalya///07
- Konu Sahibi Mahbile
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar,
5 aydır antalyadayım ve hiç arkadaşım yok nasıl bir memlekettir anlamadım.bir insan evladı zilimi çalıp kahvemi içmeye gelmedi ee tabi hal böyleyken bende çekimser kaldım. burdaki yazıları okuyunca sevindim.sanalda olsa aynı havayı soluyoruz ya (arabeske bakın ama ) işte böyle arkadaşlar.
5 aydır antalyadayım ve hiç arkadaşım yok nasıl bir memlekettir anlamadım.bir insan evladı zilimi çalıp kahvemi içmeye gelmedi ee tabi hal böyleyken bende çekimser kaldım. burdaki yazıları okuyunca sevindim.sanalda olsa aynı havayı soluyoruz ya (arabeske bakın ama ) işte böyle arkadaşlar.
kızlar,
kiyamam canim benim ya:1hug::1hug:
Bizler variz ya bak kaydirigubbakcemile2
Antalyanin neresinde kaliyorsun?
SELAMLAR BENDE ANTALYALIYIM
ama şuan başka yerde yaşıyorum
kısmetse sömestir tatilinde evime gideceğim
ilk işim konyaltı sahilinde kahve içmek olacak
Hosgeldin aramiza canimopuyorumnanaktan
ayy kızlarrr çok mutlu oldum inanın :) ben pergedeyim sizler nerdesiniz ?
Canim ben konyaaltindayim,limanda daha dogrusu.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MutlulukReçetem ne güzel deniz havası soluyorsun desene :) bizde evi konyaaltından tutmadığımıza pişmanız süzüle süzüle oraya da gideriz artık :)
bu arada sloganın harika (evlendimekonomiyecanverdim)
deniz karsimizda zaten
Beklerim birgün canim benim,güzeldir buralar.
Belki bir gün komsu oluruzdelikafadulden
Canım ilk önce Antalyaya hoşgeldin :) Bende antalyaya ilk geldiğimde kimse yoktu hiç kafana takma daha sonra bir sürü insan tanırsın benimde ilk evin pergedeydi nedense oranın soğuk bir havası var benimde kapımı kimse çalmamıştı apartmanda sadece 1 komşum vardı. İnşallah en kısa zamanda birileriyle tanışır yalnızlık çekmessin. İşte arkadaşların dediği gibi burda güzel sohbetler kaynaşmalar oluyor sanalda olsa güzel.
seni çooook iyi anlıyorum
merhaba bende antalyay gelin geldim 3 yıl önce:) aspendos bulvarında oturuyorum canım senle de yakın sayılırız...İlk geldiğimde bende öyleydim kapımı kimse çalmadı1 yıl boyunca baktım olcak gibi deil beklemekden vazgeçtim ben çaldım alt komşumun kapısını:)))))))
şimdide sadece onla görüşüyoruz ...
kızlar bu topiği yeni keşfettim herkese kucak dolusu selam
Hosgeldin aramiza canim,ne güzel git gide cogaliyoruz:asigim:
Hosgeldin aramiza canim,ne güzel git gide cogaliyoruz:asigim:
hoşbulduk canım aynı şehirden arkadaş bulmak gerçekten çok güzel
hoşbulduk canım aynı şehirden arkadaş bulmak gerçekten çok güzel
evet canim bende mutlu oluyorum. 5aydir evliyim,daha öncede gelip gidiyordum antalyaya ama simdi buraya yerlesince insan antalyadan birileri ile tanisinca seviniyorzemuszemus
evet canim bende mutlu oluyorum. 5aydir evliyim,daha öncede gelip gidiyordum antalyaya ama simdi buraya yerlesince insan antalyadan birileri ile tanisinca seviniyorzemuszemus
hayırlı olsun canım...taze gelinsin yani ay ne güzel evliliğin hep ilk günkü gibi sürsün inşallah...
hayırlı olsun canım...taze gelinsin yani ay ne güzel evliliğin hep ilk günkü gibi sürsün inşallah...
Amin canim,tüm evliliklerde böyle olsun insallah