• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya///07

günaydın antalyalı hanımlar:)
siz ebir sorum var mart sonunda antalya nasıl olur bilgi verir misiniz.
3 günüğüne gelmeyi planlıyoruz denize girebiliriz diye umut ediyoruz.
umarım istediğimiz gibi olur.
bir de nerede kalalım napalım tam bi bilgimiz yok.
onları da araştırıyoruz

mart sonunda hava tam ısınmış olmuyor, gününe bağlı yani eğer güneşli bir güne denk gelirseniz rahatlıkla tişört giyebilirsinz ama denize girmek biraz cesaret ister deniz mayısa kadar soğuk oluyor , girenler var tabiki ama genellikle turistler giriolar (onlar üşümüyolar nedense ) kaydirigubbakcemile3
ben geçen sene nisanda girmiştim ama donmuştum hiç zevk almadm denizden, içindede üşüdm çıkıncada üşüdm. gelince kalacak yer çok mart ayında otel fiyatlarıda çok uygun olur.

mart sonu biraz soğuk olur deniz. kışa girerken kasım da falan gelseniz soğuk olmaz deniz hala sıcak oluyor ama... yaza girerken kıştan kalma soğukluk hala sürüyor... gerçi burada en soğuk hali bile marmara ya da karadeniz e göre ılık geliyor insanlara....

bir de geldiğiniz zaman inşallah güneş olur yağmur olmaz....

teşekkürler
mart sonunda hava tam ısınmış olmuyor, gününe bağlı yani eğer güneşli bir güne denk gelirseniz rahatlıkla tişört giyebilirsinz ama denize girmek biraz cesaret ister deniz mayısa kadar soğuk oluyor , girenler var tabiki ama genellikle turistler giriolar (onlar üşümüyolar nedense ) kaydirigubbakcemile3
ben geçen sene nisanda girmiştim ama donmuştum hiç zevk almadm denizden, içindede üşüdm çıkıncada üşüdm. gelince kalacak yer çok mart ayında otel fiyatlarıda çok uygun olur.

saol canım.
ozaman iyi bir otel ayarlamak lazım ki otelin nimetlerinden faydalanalım belki antalyayı sadece gezeriz denize girmedenkaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar merhaba bende bir kk üyesi olarak uzun zamandır siteden uzak kaldım. Umarım keyifler iyidir. Bir işe adım attım ve sizlerlede paylaşmak istiyorum. Aranızda tupperware hakkında bilgisi olan, kullanan, yada kullanmak isteyen varmı? Tupperware ürünlerini 3 senedir kullanıyorum ve şimdide üyesi oldum. Eğer sorularınız, istekleriniz varsa yardımcı olurum :) Ürünler hakkında, promosyanlar, indirimler hakkında bilgilendirebilirim. Görüşmek dileğiyle.

Arkadaşlar merhaba bende bir kk üyesi olarak uzun zamandır siteden uzak kaldım. Umarım keyifler iyidir. Bir işe adım attım ve sizlerlede paylaşmak istiyorum. Aranızda tupperware hakkında bilgisi olan, kullanan, yada kullanmak isteyen varmı? Tupperware ürünlerini 3 senedir kullanıyorum ve şimdide üyesi oldum. Eğer sorularınız, istekleriniz varsa yardımcı olurum :) Ürünler hakkında, promosyanlar, indirimler hakkında bilgilendirebilirim. Görüşmek dileğiyle.

ben biliyorum gerçekten çok övgü alan ürünleri var, ama fiyatları çok pahalı geldi bana. tek saklama kabına 50lira veririsek yandık :1ninca:

ben biliyorum gerçekten çok övgü alan ürünleri var, ama fiyatları çok pahalı geldi bana. tek saklama kabına 50lira veririsek yandık :1ninca:

Evet dediğiniz doğru fiyatlar epey yüksek her hafta ana katologtan bazı ürünler indirime giriyor insanlar indirime girdiğinde tercih ediyorlar zaten bende şimdiye kadar hep öyle aldım. Mesela %30 % 40 %50... indirimler oluyor ozaman alınabilirliği artıyor ürünlerin. Ama gerçekten aldığınız ürünü tepe tepe kullanın yani aldığınıza değiyor. Kullanan arkadaşlar bilirler.

Evet dediğiniz doğru fiyatlar epey yüksek her hafta ana katologtan bazı ürünler indirime giriyor insanlar indirime girdiğinde tercih ediyorlar zaten bende şimdiye kadar hep öyle aldım. Mesela %30 % 40 %50... indirimler oluyor ozaman alınabilirliği artıyor ürünlerin. Ama gerçekten aldığınız ürünü tepe tepe kullanın yani aldığınıza değiyor. Kullanan arkadaşlar bilirler.

evet saklama kaplarının içine koyduğunuz bisküviler, kahvaltılıklar, yeşillikler aylarca hiçbişey olmadan saklanabiliyor, onların hammaddesi mika ve camdan farklıymış sağlık açısından son derece iyi.

evet saklama kaplarının içine koyduğunuz bisküviler, kahvaltılıklar, yeşillikler aylarca hiçbişey olmadan saklanabiliyor, onların hammaddesi mika ve camdan farklıymış sağlık açısından son derece iyi.
Evet tupperware in hammaddesi özel zaten özel olmasa okadar başarılı sonuç alınamaz her gıdada. hammaddeleri polikarbonat, polietilen ve polipropilen maddeleri. Bu maddeler nelerde varda sağlıklı bukadar diye sorarsanız mesela ameliyatlarda kullanılan ipliklerin hammaddesi, deri altına yerleştirilen silikonların, göz lenslerinin hammadesi vs. yani bu tür önemli yerlerde kullanılan hammaddeler kullanılıyor. Artı zaten dünya sağlık örgütü onaylı ürünler. Bende tupperware ile tanıştıktaktan sonra gönül rahatlığıyla mutfağımda hatta bebeğimin mamalarını saklamakta kullanıyorum.

Hepinizin mutlu güzel bir yıl geçirmenizi temenni ederim.
Antalya için de güzel bir yıl olur inşallah.. yazın çok sıcak olmayan kışın da sel olmayan bir yıl..

gulnameyeniyilkarti1ben.jpg

Back
X