- 29 Eylül 2014
- 9.194
- 17.812
- 498
Çünkü hatasını anlaması gerek. Oturup bekleyerek mutlu olamaz o adam dönse bile. Annesine fazla söz hakkı vermiş, onun dediklerini yapmış. Bu olmasa başkası olsa da mutlu olamaz. Evlense bile boşanma ihtimali yüksek. Kimse ailesinin yönendirmesi ile hayatını yaşayan birini istemez. Aynı eve girince eşte yönlendirilmiş olacak. Özge'nin annesi ne derse o olacak, ailemi ara, onlarla iyi geçin baskısı da cabası. Fikirlerini annesinin söylemesiyle değiştiriyor. Ortak karar almak isteyecek eşi. Ama böyle çok zor. Kim ister böyle bir eşi?dusen ve aci ceken birine neden bu kadar insanlar cullanir anlamiyorum...nedir bu "vurun abaliya" hirsi?...
mune hanimcim ozge niye banlandi yorumlarda gayet sabirli tahammullu saygiliydiozge,
banlandın ama yazacaklarımı okuyabiliyorsun, hata yüzdesi yaparken nişanlın ve ailesinin %70 hatalı olduğunu söylemişsin, ablacım hata yarı yarıya, anneni ilişkine bu kadar müdahil etmen, en ufak birşeyde geçmişi ortaya dökmen, seni de anneni de bu ayrılığın sebeplerinde %50 hatalı yapıyor, bu ilişki kurtulur mu bilmiyorum ama özeleştiri yapmalısın, yeniden başlarsanız senin ailen benim ailem tartışmaları olmamalı, geçmiş geçmişte kalmalı.
Çünkü hatasını anlaması gerek. Oturup bekleyerek mutlu olamaz o adam dönse bile. Annesine fazla söz hakkı vermiş, onun dediklerini yapmış. Bu olmasa başkası olsa da mutlu olamaz. Evlense bile boşanma ihtimali yüksek. Kimse ailesinin yönendirmesi ile hayatını yaşayan birini istemez. Aynı eve girince eşte yönlendirilmiş olacak. Özge'nin annesi ne derse o olacak, ailemi ara, onlarla iyi geçin baskısı da cabası. Fikirlerini annesinin söylemesiyle değiştiriyor. Ortak karar almak isteyecek eşi. Ama böyle çok zor. Kim ister böyle bir eşi?
Emredersiniz başka nasıl yorumlar yapalım acaba? Hatta konu açılırken size sorsunlar nasıl yorum yapacağımızı siz yönlendirin bizi. Bence herkes işine baksın.hemen bir kac konuyla evlendirip bosadiniz, kimsenin istemeyecegini de yapistirdiniz...eminim o kendi kendine iliskisini inceledi, dersini cikardi...acisi zaten derin.... bu kadar insanlari bunaltacak kadar uzerine gitmenin mantigi yok bence...karsinizdaki koca bi kadin...birak biten iliskisinin yasini nasil isterse oyle tutsun...an gelir kendini suclar an gelir nisanlisini.."sen oldurdun, katil!" diye taslamanin bi yardimi yok....
Emredersiniz başka nasıl yorumlar yapalım acaba? Hatta konu açılırken size sorsunlar nasıl yorum yapacağımızı siz yönlendirin bizi. Bence herkes işine baksın.
Onun ve ailesinin açtığı dil yaraları ne olacak?
Saygısızlıkları ne olacak?
Kendi oğullarını adam yerine koymayışları ne olacak?
Olaya ne kadar taraf tutarak bakıyorsunuz!
Geri dönmezse dönmesin, ben elimden geleni yapmak adına uğraştım olmuyorsa vardır bir hayır.
Ya bu soyle bisey elinde 10 tane yumurta vardir yumusak diye yataga atarsin atarsin 9 u kırılmaz ama 10. Kirilir. Bu da boyle birsey. Her seferinde restlesmissiniz her seferinde barismissiniz. Adamin bu sefer barismayacagi tutmus. Belki o da barisiriz diye evini ayormadi esyalarinizi yerlestiridi ama bakti sizden bi pismanlik gormedi bitirdi herseyi. Bu kadar basit. Oncesinin onemi yok onemli olan ipin koptuğu yer.Ben nasıl hatalarımı kabul etmemiş olabilirim?
Kabul etmemiş olsam ne için uğraşmış olabilirim?
Daha önce ki tartışmalarda kendisi çekip gidiyordu, 2-3 gün telefonlara bakmıyordu?
Ben demiyorum ki, kusursuzum mükemmelim.
Elbette hatalar oldu ama bende diyorum ki madem bitirdi o zaman usulüne uygun yapsın bunu. Kendi yapmıyorsa ailesine niye engel oluyor ailesini arayıp bitti demeyin diye..
Sizi kırmak istemem, sanırım yanlış anlıyoruz birbirimizi. Atladığım ya da düşünemediğim ayrıntılar varsa burada görmek için yazıyorum.
Yoksa aksi yorumlara vs karşı değilim tam tersi bende okuyunca "haaa şöyledir" diye kendi kendime bazı noktaları keşfediyorum.
Banlanmissin donunce okursunOnun ve ailesinin açtığı dil yaraları ne olacak?
Saygısızlıkları ne olacak?
Kendi oğullarını adam yerine koymayışları ne olacak?
Olaya ne kadar taraf tutarak bakıyorsunuz!
Geri dönmezse dönmesin, ben elimden geleni yapmak adına uğraştım olmuyorsa vardır bir hayır.
Hayirlisiysa Allah gonlune gore versinBen hislerine güvenen bir insanım. Yani hislerim kuvvetlidir. Onun geleceğini biliyorum. Çünkü davranışları tutarsız. Ne istediği belli ne istemediği. Ve benden nefret dahi ediyor olsa benimle konuşmasını hakediyorum. Tek başına yaşamadı bu ilişkiyi. Bana açıklama yapmak zorunda bu işi bitiriyorsa
Evi terketmeye neden olan sacma kavgayi siz cikardiniz. Neden annemi aramiyirsun diye.. hic hakli degildiniz ve tepki gordunuz kavga buyudu ve terk ettiniz burnu surtulsun dediniz annenizle birlikte ama ters oldu olan size oldu. Bana esim demisti ilk evlendigimizde ailemi ara diye istersem ararim ama boyle dersen hic aramam dedim ve hicte aramadim bir sure. Simdi zorlama yok. Sizde bu anlamda hataliydiniz tabi annenizin arayip agzina geleni saymasida cok kotuydu. Ben nisanli olsam bana kayinvalude adayi arayip saysa hemen ayrilirum cunku esimle evleniyorum ben o kimki iliskiye dahil oluyor. Benim kaynanam bana bir sefer kotu davranmaya kalkti oda cok buyuk bisey degildi hemen dedim ki kibar ve yumusatilmis haliyle boyle davranirsaniz sizden sogurum ve size gelmeyi bile istemem bundan dolayi sizde torununuzu goremessiniz tercih sizin. Bir daha laf soylemeye cesaretleri olmadi. Yeri gelir kendi anneme dur derim ben. Esim bile derki annen bisey deme onada derim. Herkes bu evlilige karismasin yerini bilsin bu senin ailen yada benimki farketmez. Sizdeki sorun buydu..Evet sizin gibi düşünüyor olabilir.
Ama asıl düşünmesi gereken şey, bu kız benim 3 öğün yediğimi takip eden düşünen kollayan seven ve asla beni aramadan sormadan duramayan, hatta onu çok aşırı kırdığım üzdüğüm zamanlarda bile beni arayıp sormaktan çekinmeyen bir insandı. Neden evi terketti, ve yaptım ben diye sorgulamalıydı kendini de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?