Ansızın gelen ayrılık..

dusen ve aci ceken birine neden bu kadar insanlar cullanir anlamiyorum...nedir bu "vurun abaliya" hirsi?...
Çünkü hatasını anlaması gerek. Oturup bekleyerek mutlu olamaz o adam dönse bile. Annesine fazla söz hakkı vermiş, onun dediklerini yapmış. Bu olmasa başkası olsa da mutlu olamaz. Evlense bile boşanma ihtimali yüksek. Kimse ailesinin yönendirmesi ile hayatını yaşayan birini istemez. Aynı eve girince eşte yönlendirilmiş olacak. Özge'nin annesi ne derse o olacak, ailemi ara, onlarla iyi geçin baskısı da cabası. Fikirlerini annesinin söylemesiyle değiştiriyor. Ortak karar almak isteyecek eşi. Ama böyle çok zor. Kim ister böyle bir eşi?

mune hanimcim ozge niye banlandi yorumlarda gayet sabirli tahammullu saygiliydi

hemen bir kac konuyla evlendirip bosadiniz, kimsenin istemeyecegini de yapistirdiniz...eminim o kendi kendine iliskisini inceledi, dersini cikardi...acisi zaten derin.... bu kadar insanlari bunaltacak kadar uzerine gitmenin mantigi yok bence...karsinizdaki koca bi kadin...birak biten iliskisinin yasini nasil isterse oyle tutsun...an gelir kendini suclar an gelir nisanlisini.."sen oldurdun, katil!" diye taslamanin bi yardimi yok....

Emredersiniz başka nasıl yorumlar yapalım acaba? Hatta konu açılırken size sorsunlar nasıl yorum yapacağımızı siz yönlendirin bizi. Bence herkes işine baksın.

Tek bildigim kadin gidince donuyor, erkegin gidince donenini pek gormedim. Umarim bu hikaye burda bitmez ve cok mutlu olursuz. Ama yapilacak tek sey hayata kaldiginiz yerden devam etmek. Eger gelecekte o sizin kaderinizse bir sekilde olur ama degil de agzinizla kus tutsaniz yine olmaz.

Hayatıma devam ediyorum diyorsunuz ama yanlış çünkü hala umudunuz var. Umudunuzu kesmezseniz ne mutlu olursunuz ne hayatınıza tam olarak devam edersiniz. Kabul etmek istemiyorsunuz ama bitmiş... Eski konuları okudum bende,çok yıpranmış bir ilişki e eski nişanlınız da yeter artık demiş.
İnsanlar büyük olaylar karşısında sabrediyor sabrediyor sonra küçük görünen bir olayda patlak verince e önceden bunları bunları yaptı şimdi niye böyle oldu diyoruz. Haliyle karşımızdaki de insan.

O dil yaralarını size karşı mı yaptılar?
Adam yerine konmayan siz misiniz?
Eğer öyleyse bile aileyle görüşmezsiniz olur biter ama adamla ailesi arasına girmeye hakkınız yok. Bak ailen sana neler yaptı sen hala görüşüyorsun deme hakkınız yok, aile ilişkisine karışamazsınız.

Son bir msj at esyslarini topladim al git evi bosaltıyorum diye .Artik kendi duzenimi kurmaliyim yaz .
Anca öyle donecekse doner.

Ya bu soyle bisey elinde 10 tane yumurta vardir yumusak diye yataga atarsin atarsin 9 u kırılmaz ama 10. Kirilir. Bu da boyle birsey. Her seferinde restlesmissiniz her seferinde barismissiniz. Adamin bu sefer barismayacagi tutmus. Belki o da barisiriz diye evini ayormadi esyalarinizi yerlestiridi ama bakti sizden bi pismanlik gormedi bitirdi herseyi. Bu kadar basit. Oncesinin onemi yok onemli olan ipin koptuğu yer.

özgecim banlamışssın ama yine de yzayım.
Üşenmeden bütün konuları okudum , diyebileceğim şu artık hiç bir şekilde umut etme,bekleme çünkü bitmiş artık . Birbirinize dair umut bırakmamışssınız. İkiniz de gereken çabayı vermişssiniz aslnda ama bir şey var ki nasipten öteye yol yok. İki cihan birbirine çarpsa nasipten öte bir adım atılmaz derler. O yuzden Rabbim hakkında hayırlısını versin canım evlensenzde iyice tüketecektiniz birbirinizi sürekli tartışma ortayı olurdu . zor biliyorum ama her şer de bir hayır vardır kuzum sıkma canını ..

Banlanmissin donunce okursun
Oncelikle kirmizi kisim icin yaziyorum
Sanane ozge sananeydi bu adam seni ailesiyle yuz goz etmedi bunaltmadi ailesinede sana karsi davranislarinda tavir koydu yeri geldi orada durun diyebildi (kendin yazdin acikca ) sananeydi onun ailesiyle olan iliskisinden herkesin cocugu sever kavga eder barisir hirlasir ama ailesidir ister koysun adam yerine ister koymasin aile onun ailesiydi kiskanmak doldurmak falan bak ayrildiniz sen hala ailesi diyorsun ki milyon defa yazdik bu konuyu karisma anlatirsa dinle yorum yapma mesafede kal dedik geldigin nokta birazda hirsinin ofkenin noktasi oldu

Hayirlisiysa Allah gonlune gore versin
Lakin vicdanda var be ozge denedi olmadi yola cikti ama yolda birakmak zorunda kaldi birakip giden zorla eline telefon tutusturup ara anneni ara bitti de diye israr eden ustune evi terkedip 10 gun ses seda etmeyen nisanlisini birakmak zorunda kaldi dugune kalmis bir ay ev tutulmus dosenmis herkes haberdar sucun cokta olsa oyle kolay degil dedigini yapmak bence kacisi senden ziyade kendi vicdanindan
Bir arkadasa ayrildikmi ayrilmadikmi bilmiyorum yazmissin ogrenecegin zaman ailelerin karsilikli konusacagi zaman olacak yani is donulmez ciddiyete dokuldugunde
Hayirlisi

Evi terketmeye neden olan sacma kavgayi siz cikardiniz. Neden annemi aramiyirsun diye.. hic hakli degildiniz ve tepki gordunuz kavga buyudu ve terk ettiniz burnu surtulsun dediniz annenizle birlikte ama ters oldu olan size oldu. Bana esim demisti ilk evlendigimizde ailemi ara diye istersem ararim ama boyle dersen hic aramam dedim ve hicte aramadim bir sure. Simdi zorlama yok. Sizde bu anlamda hataliydiniz tabi annenizin arayip agzina geleni saymasida cok kotuydu. Ben nisanli olsam bana kayinvalude adayi arayip saysa hemen ayrilirum cunku esimle evleniyorum ben o kimki iliskiye dahil oluyor. Benim kaynanam bana bir sefer kotu davranmaya kalkti oda cok buyuk bisey degildi hemen dedim ki kibar ve yumusatilmis haliyle boyle davranirsaniz sizden sogurum ve size gelmeyi bile istemem bundan dolayi sizde torununuzu goremessiniz tercih sizin. Bir daha laf soylemeye cesaretleri olmadi. Yeri gelir kendi anneme dur derim ben. Esim bile derki annen bisey deme onada derim. Herkes bu evlilige karismasin yerini bilsin bu senin ailen yada benimki farketmez. Sizdeki sorun buydu..

Mune Ablacım :)

Kızlar hepiniz haklısınız, ben zaten bedelini ödüyorum hatalarımın..
En azından ben hatalarımı kabul edip telafi için uğraştım, ama o hatalarını kabul etmeyi bırak- kendinden kaynaklı,ailesinden kaynaklı hatalardan bile beni sorumlu tuttu. Canı sağolsun.
Sadece kafamda soru işareti olan bir kaç noktayı sizinle paylaşmak istemiştim.

Sonuç olarak, geçen c.tesi bende bu işin benim için de bittiğini belirten uzunca bir mesaj yazdım ve ESKİ NİŞANLIMIN hayatını daha fazla karartmadan çıktım hayatından.
Buraya kadarmış ömrü sevgimizin.
O sağ, ben selamet..

HepiniZi seviyor ve teşekkür ediyorum yardımlarınızdan dolayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…