Ansızın gelen ayrılık..

Yok bi de kacirip eve hapsedin.
Olur mu oyle sey ya, konusmak isteyen adam firsatini bulur konusur zaten , boyle konusmak mi olur? Bu kadar sikbogaz edilir mi?

Kuzum son bi kez daha insanlık bende kalsın diyip ego yapmadan evde alacaksın karsına. Ztn egon yok. Ya bitece ya devam edecek. Yoksa hayatına devam edemiceksn hep aklının bi köşesinde neden diceksin. Valla yıkılsın kırılsın herşey son kez. Ondan sonra sende boşverirsin. Oh dersin içimde kalmadı..

Ayrılıyor musunuz siz? Kesin mi? Konunuzu hatırlıyorum da.
Bende bu sorunun cevabını arıyorum Sevgili Liona..
Bitti mi bitmedi mi?
Ayrıldık mı ayrılmadık mı..
Öldüm mü yoksa yaşıyor muyum?
Bu yaşadıklarım hayal mi yoksa derin bir uyku içerisindeki rüya mı?
...

Sen elinden gelenin fazlasını yaptin canım bırak ne hali varsa görsün.
Kötü birşey yapmadın,onun ailesinin yaptıklarıni sineye çektin tamam annen biraz karışmış olabilir ama onunda seviyorsa sineye çekmesi lazımdı.
Bu erkekleri anlamak niye bu kadar zor anlamıyorum ben ya niye diretiyor çözemedim nişanlını...
Hiç kafana takma her şerde vardır bir hayır yalnız bundan sonra asla adım atma canım seviyorsa kendi gelsin yoksada bak yoluna çok mutlu olursun inşallah.

Özge şimdi üzüleceksin ama bence hayırlısı böyleydi, diğer konularına da yazmıştım. Belki ilerde bu günleri hatırladığında, daha objektif bakabilecek ve iyiki böyle olmuş diyeceksin.

Bizim şer gördüğümüz şeylerde hayır, hayır gördüğümüz de de şer olabilir , ne kadar ince hesaplar yapsak mutlu olmak için herşeyi planlasak da olmuyor bazen, oyüzden elden geleni yapıp gerisini Allah'a tevekkül etmek en iyisi. Herzaman barışalım evlenelim diye değil de hakkımızda ikimiz içinde hayırlısı ne ise o olsun diye dua et.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Gelmezse canı sağolsun. Ben elimden gelen her şeyi yaptım. İçimde hiçbir şey kalmasın istedim. Gelirse ne ala, mutlu bir yuvası olacak kendi de biliyor. Gelmezse de mutlu olur dilerim.
Kusura bakma ama senin annen bi erkek annesi olsaydi ve gelin adayi konu acsaydi 1 kisi bile devam etmesi icin tesvik etmezdi burda.. Adam da su an ayni durumda.. Perisan, cunku seviyor ama olmuyor, ayrilmak istemiyor ama gelecegi parlak göremiyor, onca hayalde vazgecmek kolay degil ama baska caresi yok, bence..
Annen seni dogru yonlendiren, yapıcı bi anne degil ve sen inanilmaz annecisin ne yazik ki..

Müstehak o zaman bana.

Valla orasini ben bilemem.. Ama nisanlin cok hakli annen konusunda, ozellikle senin annene karsi durusun konusunda..
Adam cok incinmis gururu kirilmis.....gururunu kirmak icin elinden geleni yapmislar.onurlu bir davranista bulunup cingar cikarmamis...hicbirseyin pesine dusmemis sadece gurururun pesinde su anda...bence asil ve gururlu bir adam...konu sahibi henuz evlilige hazir degil ...bence isabet 9lmus herseyde vardir bir hayir...

Evi terk eden sensin ama ayriligi anlamiyorsun. Bende onu anlamadim. Madem bu kadar yalvaracaktin neden gittin. Esim evden cikip gitse degil 10 gun 10 saat bile aramasa o is biter benim icin. Askimdan oluyor olsam yine donmem.

Eski nişanlın ailesi hakkında ne söylerse söylesin annenin söz söylemeye hakkı yok. Ben ailemle görüşmem ama kimse benim yanımda ailemi kötüleyemez. Bana ne yaparlarsa yapsınlar bu benimle ailemin arasındaki sorundur. Yakın gördüm anlattım diye ailem hakkında ileri geri konuşma hakkını kendinde görenin alnını karışlarım. Eski nişanlın hata etmiş size ailesi ile olan sorunları anlatmakla. Bak annen hemen yüzüne vurmuş, ağıe konuştu ailesi ve kendisi hakkında diyorsun. Ben olsam sizin aileyi ağzıma bile almam, sen ise neden böyle yaptı kimse anlamıyor diyorsun. Ailesinin ağzına bakan eski nişanlını arada bırakan sensin. Siz sayın sövün o size çiçeklerle gelsin, oldu hangi kraliyet ailesine mensupsunuz acaba? Baktı sizle baş edemeyecek kaçmış adam ne yapsın? Sen duruşunu belli etseydin yanında olurdu bence. Seviyor diye ömrü boyunda bunları çekmek zorunda değil. Geri dönmez o adam, dönse de ne seni ne kendini mutlu edebilir artık. Çünkü kırıldığı yerin onarımı çok zor. Bıçak yarası geçer ama böyle ağır dil yarası geçmez.

Sarpa sarmış herşey. Karşılıklı kalpler kırıldıysa belki düzelirdi ama aileler karışmış bu iş bitmiş. Aileleri uzak tutmadıkça sizin evliliğiniz kurtulmaz. Siz birey olarak aileleri bir kenara bırakın. Herşeye karıştırmayın.

Ben öyle düşünmüyorum.
Gururunu, daha önce gururunu ayaklar altına alan insanlar için gösterseydi.

Evi terk eden sensin ama ayriligi anlamiyorsun. Bende onu anlamadim. Madem bu kadar yalvaracaktin neden gittin. Esim evden cikip gitse degil 10 gun 10 saat bile aramasa o is biter benim icin. Askimdan oluyor olsam yine donmem.
Evet ayrılığı anlamıyorum. Evi terketmeme sebep olan Nişanlımın hareketleri. Evi terkedip gidiyorum o da arkamdan eşyalarımızı yerleştiriyor, 10 gün sonra geliyorum ve diyor ki seni bekledim.
Ayrılığı anlamayan kim acaba?
Dönmeyebilir, kendi bileceği iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…