- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.019
- 823
su konunuzu tekrar okursaniz insanlarin neden boyle dusundugunu anlarsiniz. Adam bitmis artik sonlarda.. kk da erkegi hakli buldugum cok az konu var bu da onlardan biri.
Ozur dilemissiniz cunku bu sefer isler istediginiz gibi gitmemis. Siz evi terketmissiniz ama adam bitti demis. Annenizin suratina kapatmis.bu sefer kararli davranmis sizde tutusmussunuz tabiri caizse. Olan bu yoksa erdem yuklu bir insan oldugunuzu gostermiyor bu oyle olsa bu noktaya gelinmezdi. Adam da ak kasik degildir herkes dengini bulur.Evet ilişkimde de burada ki gibi her şeyi açıklığı ile dile getirip, hata bende olduğunda hatasını kabul edip özür dileyen telafi için uğraşan birisiyim.
Keşke böyle olmasaydım.
Teşekkürler
Kimseye ders vermek düşüncesinde değilim, kimseden ders alma gibi durumumda yok. Bana tuhaf gelen durumları paylaşıyorum ve farklı görüşleri bekliyorum. Bu görüşler yapılırken de "hayatında sanki hiç hata yapmamış, mükemmel ilişki ve eşlere sahipmiş" gibi yorumlar yapılması beni güldürüyor. Bir insanı evi terkedecek duruma getiripte, sonra neden evi terkettin denmez. Nişanlım önce beni bu duruma getirdi sonra da şımarıklığa vurdu.
Benim buraya yazma amacım TESELLİ değil.
Olaylar sadece bana mı tuhaf geliyor onu araştırmak.
Kendimi kandıracak avutacak yaşı çoktan geçtim. Sizin dediğiniz gibi adamın terkettiği falan yok, sadece şımarıklık yapıp çektirmek istiyor. Bunu da buraya yazıyorum.
Evet bunların hepsini yaptıktan sonra ikimizin de eşyalarını yıkayıp dolaplara yerleştiriyor değil mi?Ozur dilemissiniz cunku bu sefer isler istediginiz gibi gitmemis. Siz evi terketmissiniz ama adam bitti demis. Annenizin suratina kapatmis.bu sefer kararli davranmis sizde tutusmussunuz tabiri caizse. Olan bu yoksa erdem yuklu bir insan oldugunuzu gostermiyor bu oyle olsa bu noktaya gelinmezdi. Adam da ak kasik degildir herkes dengini bulur.
Evi terkettim ama o ne cesaretle evlilikten vazgecer diyor. Yani boyle ego olur mu ?etkiye tepki. Birine 100 defa kufur edersij cvp vermez 101 de agzina cakar. Olur yani herkesin sabri var.ZATEN ENDEN EVİ TERK ETTİN DEMİYORUM Kİ. MADEM KOŞA KOŞA DÖNECEKTİN YANA YAKILA GEL DİYECEKTİN NEDEN TERK ETTİN DİYORUM. çok tutarsızsın. adamda tutarsızlığından bıkmış olabilir. ben olsam bende bıkardım. ve samimi söylüyorum bu tavırla gidersen zor düzeltirsin durumu. önce bir hatalarını kabullenmen lazım. herkes hata yapar eminimki zilyon tane hatada nişanlın yapmıştır.eminimki zilyon tane hatayı ben ve eşimde yapmışızdır. ama biz hiçbirinde çekip gitmedik. sense çıkıp gitmişsin annenin aklına uyup... pes edeen sensin. bunu bir kavraman lazım.
Ben nasıl hatalarımı kabul etmemiş olabilirim?ZATEN ENDEN EVİ TERK ETTİN DEMİYORUM Kİ. MADEM KOŞA KOŞA DÖNECEKTİN YANA YAKILA GEL DİYECEKTİN NEDEN TERK ETTİN DİYORUM. çok tutarsızsın. adamda tutarsızlığından bıkmış olabilir. ben olsam bende bıkardım. ve samimi söylüyorum bu tavırla gidersen zor düzeltirsin durumu. önce bir hatalarını kabullenmen lazım. herkes hata yapar eminimki zilyon tane hatada nişanlın yapmıştır.eminimki zilyon tane hatayı ben ve eşimde yapmışızdır. ama biz hiçbirinde çekip gitmedik. sense çıkıp gitmişsin annenin aklına uyup... pes edeen sensin. bunu bir kavraman lazım.
Gencler ben pes ettim : ) adam ozgeye manyaklar gibi asik. Ama su an depresyojea yoksa kopek gibi pesinden kosardin annesinden de ozur dilerdi. Asik ya bitemez imkansiz kiyafetleri bile ayni değişmiyor yaz gunu kurtlanacak asik asik asik o kadar ! Ayrilmayacak biliyoruz asla ayrilamaz coo asik. Zaten ayrilmaya da hakki yok. Ozgeden ayrilacak adam daha dogmadi anasinin karnindan. Yahu ne anlatmak istiyorsun adam su an istiyor mu seni ?istemiyor neye ikna etmeye calisiyorsunuz ki kendinizi ..Evet bunların hepsini yaptıktan sonra ikimizin de eşyalarını yıkayıp dolaplara yerleştiriyor değil mi?
Sonra da seni bekledim aramanı bekledim vs diyor değil mi?
Evet evet kesin bitirmiş, bende tutuşmuşum.
Evet sizin gibi düşünüyor olabilir.Evi terkettim ama o ne cesaretle evlilikten vazgecer diyor. Yani boyle ego olur mu ?etkiye tepki. Birine 100 defa kufur edersij cvp vermez 101 de agzina cakar. Olur yani herkesin sabri var.
Bence şuan anlaşamıyoruz karşılıklı olarak.Gencler ben pes ettim : ) adam ozgeye manyaklar gibi asik. Ama su an depresyojea yoksa kopek gibi pesinden kosardin annesinden de ozur dilerdi. Asik ya bitemez imkansiz kiyafetleri bile ayni değişmiyor yaz gunu kurtlanacak asik asik asik o kadar ! Ayrilmayacak biliyoruz asla ayrilamaz coo asik. Zaten ayrilmaya da hakki yok. Ozgeden ayrilacak adam daha dogmadi anasinin karnindan. Yahu ne anlatmak istiyorsun adam su an istiyor mu seni ?istemiyor neye ikna etmeye calisiyorsunuz ki kendinizi ..
Simdi siz evlilik uzmanisiniz biz emek sevgi saygi biliyoruz ama esiyle 4 yil flort 7.5 yildir da evlilik gecmisi olan halihazirda da evli olan biri olarak yaziyorum ki evi terkeden sucludur. Ne yapti siddet mi vardi ihanet mi vardi ? Yoktu simariklik vardi. 30 yasinda iliskiler konusunda uzman bir kadin bunu yapamaz. Ki diyorsunuz ki daha once neler neler yasadik ne badireler atlattik. Ayy banlanicam ya istemiyorum banlanmak. Cok sabit fikirlisiniz Allah sabir versin.Evet sizin gibi düşünüyor olabilir.
Ama asıl düşünmesi gereken şey, bu kız benim 3 öğün yediğimi takip eden düşünen kollayan seven ve asla beni aramadan sormadan duramayan, hatta onu çok aşırı kırdığım üzdüğüm zamanlarda bile beni arayıp sormaktan çekinmeyen bir insandı. Neden evi terketti, ve yaptım ben diye sorgulamalıydı kendini de..
Sevgisi bitmis camasirlarinizi makineye atarken sevgi kirintilari dahi olsa varmis. Sonra bitmis. Buna vereceginiz cevap nedir? Bitemez mi..Bence şuan anlaşamıyoruz karşılıklı olarak.
Ben beni istiyor demiyorum ki, sadece yaptıklarının sebebini soruyorum size.
Çok üzücü bir durum.Yeniden Merhaba arkadaşlar.
Son konudan sonra 2 defa daha şansımı denedim ve Nişanlımın iş yerine gittim. İlk gittiğimde hiçbir şekilde kendini göstermedi görüşmedi.
İkinci gidişimde habersiz takip ettim biraz, 15 gün önce evden hangi kıyafetle ayrıldıysa hala o kıyafet vardı üzerinde. Sefil bir durumdaydı gerçekten. Resmen ajan gibi takip ettim arkasından. Annesini aradı. Sanırım annesi beni sordu, Nişanlım da arada mesaj atıyor Özge dedi. Daha sonra karşısına çıktım şok oldu. 2 dk konuşabilir miyiz dedim, benim söyleyecek bir şeyim yok dedi, bu kadar basit mi bu nasıl bitirmek dedim, ben tek kelime etmeyeceğim diye tekrarladı. Uzun uzun yüzüme bakıp yüzümü inceledi. Bitti mi gerçekten dedim, ağzının içinde bitti gibi bir şeyler geveledi ve dönüp gitti.. Bu olay 2 gün önce oldu daha.. zaten 1 haftadır bende üstüne düşmüyordum, yani mesaj arama falan günlerdir yapmamıştım. İşte 2 gün önce de elektrikler gitmişti evde, aradım elektriği mi kapattırdın dedim(onun üzerine) hayır kapattırmadım dedi. 25 günde ilk defa telefonumu açmıştı.
Ardında bir çok soru işareti bırakarak gitti..
Hiçbir şekilde özel eşyalarını, ev eşyalarını, çeyizleri, takıları, arabayı istemiyor.
Bittiğine dair Ailem aranmadı hiçbir şekilde. Ne Nişanlım tarafından ne de ailesi. Nişanlım ailesine arattırmıyormuş Ailemi.
Evde ki elektrik su doğalgaz vs kapattırmadı.
Bende uzaklaştım, soğudum sanırım.
Tek zoruma giden, aynı hataları kendi de yapmıştı ama ben elini bırakmamıştım, ama o bıraktı.
Ortada ciddi bir sorun yokken bıraktı.
Ben evi terkedince eşyalarımızı yerleştirip bıraktı.
10 gün gelmeni bekledim seni bekledim deyip bıraktı.
Niyetinin ne olduğunu hala çözemedim.
Ve ne onun ailesi ne benim ailem de çözemiyor zaten Nişanlıma neler olduğunu, herkes şok yani.
Hayırlısı olsun.
Merak eden herkese teşekkür ederim, aslında güzel bir gelişme yaşanana kadar yazmayacaktım buraya ama ban yeme sebebimi açıklama gereği hissedince, bunları da yazayım dedim..
Dün akşam son kez şu mesajı attım;
Bir gün gelirsen ya da gelmek istersen kapıma, hiç çekinme. Ne hesap soracağım ne kızacağım ne kıracağım. Seni gördüğüm an sarılıp "buda geçecek, bunu da atlatacağız hoşgeldin evine" diyeceğim.
Her şeyi unut, bunu unutma sakın.
Sevgili bayanlar,
Artık bende hayatıma bakacağım, hayat devam ediyor ve ben artık belirsizlikten çok çok çok yoruldum. Neler olduğunu algılamakta güçlük çekiyorum artık, şu zaman zarfında 10 kilo verdim nerdeyse, aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum artık. Onun da gözlerinin ışığı sönmüş bir şekildeydi gördüğümde.
Sevdiklerinizin kıymetini bilin..
Yeniden Merhaba arkadaşlar.
Son konudan sonra 2 defa daha şansımı denedim ve Nişanlımın iş yerine gittim. İlk gittiğimde hiçbir şekilde kendini göstermedi görüşmedi.
İkinci gidişimde habersiz takip ettim biraz, 15 gün önce evden hangi kıyafetle ayrıldıysa hala o kıyafet vardı üzerinde. Sefil bir durumdaydı gerçekten. Resmen ajan gibi takip ettim arkasından. Annesini aradı. Sanırım annesi beni sordu, Nişanlım da arada mesaj atıyor Özge dedi. Daha sonra karşısına çıktım şok oldu. 2 dk konuşabilir miyiz dedim, benim söyleyecek bir şeyim yok dedi, bu kadar basit mi bu nasıl bitirmek dedim, ben tek kelime etmeyeceğim diye tekrarladı. Uzun uzun yüzüme bakıp yüzümü inceledi. Bitti mi gerçekten dedim, ağzının içinde bitti gibi bir şeyler geveledi ve dönüp gitti.. Bu olay 2 gün önce oldu daha.. zaten 1 haftadır bende üstüne düşmüyordum, yani mesaj arama falan günlerdir yapmamıştım. İşte 2 gün önce de elektrikler gitmişti evde, aradım elektriği mi kapattırdın dedim(onun üzerine) hayır kapattırmadım dedi. 25 günde ilk defa telefonumu açmıştı.
Ardında bir çok soru işareti bırakarak gitti..
Hiçbir şekilde özel eşyalarını, ev eşyalarını, çeyizleri, takıları, arabayı istemiyor.
Bittiğine dair Ailem aranmadı hiçbir şekilde. Ne Nişanlım tarafından ne de ailesi. Nişanlım ailesine arattırmıyormuş Ailemi.
Evde ki elektrik su doğalgaz vs kapattırmadı.
Bende uzaklaştım, soğudum sanırım.
Tek zoruma giden, aynı hataları kendi de yapmıştı ama ben elini bırakmamıştım, ama o bıraktı.
Ortada ciddi bir sorun yokken bıraktı.
Ben evi terkedince eşyalarımızı yerleştirip bıraktı.
10 gün gelmeni bekledim seni bekledim deyip bıraktı.
Niyetinin ne olduğunu hala çözemedim.
Ve ne onun ailesi ne benim ailem de çözemiyor zaten Nişanlıma neler olduğunu, herkes şok yani.
Hayırlısı olsun.
Merak eden herkese teşekkür ederim, aslında güzel bir gelişme yaşanana kadar yazmayacaktım buraya ama ban yeme sebebimi açıklama gereği hissedince, bunları da yazayım dedim..
Dün akşam son kez şu mesajı attım;
Bir gün gelirsen ya da gelmek istersen kapıma, hiç çekinme. Ne hesap soracağım ne kızacağım ne kıracağım. Seni gördüğüm an sarılıp "buda geçecek, bunu da atlatacağız hoşgeldin evine" diyeceğim.
Her şeyi unut, bunu unutma sakın.
Sevgili bayanlar,
Artık bende hayatıma bakacağım, hayat devam ediyor ve ben artık belirsizlikten çok çok çok yoruldum. Neler olduğunu algılamakta güçlük çekiyorum artık, şu zaman zarfında 10 kilo verdim nerdeyse, aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum artık. Onun da gözlerinin ışığı sönmüş bir şekildeydi gördüğümde.
Sevdiklerinizin kıymetini bilin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?