Yeniden Merhaba arkadaşlar.
Son konudan sonra 2 defa daha şansımı denedim ve Nişanlımın iş yerine gittim. İlk gittiğimde hiçbir şekilde kendini göstermedi görüşmedi.
İkinci gidişimde habersiz takip ettim biraz, 15 gün önce evden hangi kıyafetle ayrıldıysa hala o kıyafet vardı üzerinde. Sefil bir durumdaydı gerçekten. Resmen ajan gibi takip ettim arkasından. Annesini aradı. Sanırım annesi beni sordu, Nişanlım da arada mesaj atıyor Özge dedi. Daha sonra karşısına çıktım şok oldu. 2 dk konuşabilir miyiz dedim, benim söyleyecek bir şeyim yok dedi, bu kadar basit mi bu nasıl bitirmek dedim, ben tek kelime etmeyeceğim diye tekrarladı. Uzun uzun yüzüme bakıp yüzümü inceledi. Bitti mi gerçekten dedim, ağzının içinde bitti gibi bir şeyler geveledi ve dönüp gitti.. Bu olay 2 gün önce oldu daha.. zaten 1 haftadır bende üstüne düşmüyordum, yani mesaj arama falan günlerdir yapmamıştım. İşte 2 gün önce de elektrikler gitmişti evde, aradım elektriği mi kapattırdın dedim(onun üzerine) hayır kapattırmadım dedi. 25 günde ilk defa telefonumu açmıştı.
Ardında bir çok soru işareti bırakarak gitti..
Hiçbir şekilde özel eşyalarını, ev eşyalarını, çeyizleri, takıları, arabayı istemiyor.
Bittiğine dair Ailem aranmadı hiçbir şekilde. Ne Nişanlım tarafından ne de ailesi. Nişanlım ailesine arattırmıyormuş Ailemi.
Evde ki elektrik su doğalgaz vs kapattırmadı.
Bende uzaklaştım, soğudum sanırım.
Tek zoruma giden, aynı hataları kendi de yapmıştı ama ben elini bırakmamıştım, ama o bıraktı.
Ortada ciddi bir sorun yokken bıraktı.
Ben evi terkedince eşyalarımızı yerleştirip bıraktı.
10 gün gelmeni bekledim seni bekledim deyip bıraktı.
Niyetinin ne olduğunu hala çözemedim.
Ve ne onun ailesi ne benim ailem de çözemiyor zaten Nişanlıma neler olduğunu, herkes şok yani.
Hayırlısı olsun.
Merak eden herkese teşekkür ederim, aslında güzel bir gelişme yaşanana kadar yazmayacaktım buraya ama ban yeme sebebimi açıklama gereği hissedince, bunları da yazayım dedim..
Dün akşam son kez şu mesajı attım;
Bir gün gelirsen ya da gelmek istersen kapıma, hiç çekinme. Ne hesap soracağım ne kızacağım ne kıracağım. Seni gördüğüm an sarılıp "buda geçecek, bunu da atlatacağız hoşgeldin evine" diyeceğim.
Her şeyi unut, bunu unutma sakın.
Sevgili bayanlar,
Artık bende hayatıma bakacağım, hayat devam ediyor ve ben artık belirsizlikten çok çok çok yoruldum. Neler olduğunu algılamakta güçlük çekiyorum artık, şu zaman zarfında 10 kilo verdim nerdeyse, aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum artık. Onun da gözlerinin ışığı sönmüş bir şekildeydi gördüğümde.
Sevdiklerinizin kıymetini bilin..