Naz yapmakta Nirvana'ya ulaştı artık. Normal ilişki seyrinde de çok nazlıydı zaten. Özel eşyalarını istemiyor canım, yenisini alırım demişti 10 gün önce. Ama 2 gün önce gördüm ki 10 gündür aynı kıyafetle geziyor sanırım. Düğün tarihi belliydi, önümüzde ki ay bugün balayında olacaktık. Davetiye vs daha bakmamıştık, düğün mekanı belli değildi henüz. İnsan sevgilisinden ayrılırken bile kendini sorumlu hissedip açıkmala yapıyor oturuyor konuşuyor. Ama Nişanlım çocuk gibi kaçıyor, hareketleri de o yönde. Ben birdaha adım atmayacağım, çağırmayacağım veya gitmeyeceğim. Kendisi bilir artık.İyide kimse bilmiyo ayrıldıgınızı. Aileler korkuyo ne olacak onlarda bilmiyo. Dügün tarihin bellimi davetiyeler filan hazırlandımı. Yer bellimi.
Bunlar konusulup bitirilmeden kafamı dinliyim 1 hafta kalada ortaya cıkim evlenim artık napim diyemez. Kaçamaz konusmadan bitemez yada devam edemez.
Sen onu eve cagır canım bnm. Eşyalarını al de. Başka türlüde gelmez ztn. Ya adama sarılacan yamuşatacan yada tekmelicen.
Dünyanın sonu geliyo sanırım. Erkekler kadınlar gbi naz yapar oldu
Ayy çok güzel fikir. Evet aynen böyle yapsin ise yarar belki adam camdan atlamicakya.Gel eşyalarını al ben evde olmıcam de. Ama evde ol. Peşinden kapıyı kitle ve al karsına konus. Kırın yıkın dökün ama konusun. Ailem yok artık sen varsın hatamı anladım yeter de. Buna ragmen hala direticeksen git ama bende yokum bunu bil de.
Konusmadan ilişkimi bitermiş.
Çok iyisiniz gerçekten.. evet işe yarar ama geldiğinde daha hırçın olabilir. İnan'ın bi ağır hareketini daha kaldıracak gücüm kalmadı. Kendisi bu yuvayı ne zorluklarla kurduğumuzu daha iyi biliyor ve benim evden giderken sinirden nasıl ağzım burnum kanayarak gittiğimi de görmüştü. Ama hiç merak edip arayıp sormadı.Ayy çok güzel fikir. Evet aynen böyle yapsin ise yarar belki adam camdan atlamicakya.
Özge adam kırılmış işte yuva kurmuşsunuz 10 gün beklemiş 10 gün çok uzun bekleyene biz surda 1 saat mesaj gelmedi diye düşüncelere giriyoruz. Annen ne diyor bu duruma peki? Gitme etme diye doldurdu seni. Evleneceklerde olur böyle şeyler. Keşke az daha alttan alsaydin o hatali olasada. Yuvanız bile kurulmuş triplere yer kalmasaydı keske. Keşke keşke ama attigin mesaj bence güzel egerki geri dönme umudu varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?