• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ansızın gelen ayrılık..

Ayy çok güzel fikir. Evet aynen böyle yapsin ise yarar belki adam camdan atlamicakya.

Özge adam kırılmış işte yuva kurmuşsunuz 10 gün beklemiş 10 gün çok uzun bekleyene biz surda 1 saat mesaj gelmedi diye düşüncelere giriyoruz. Annen ne diyor bu duruma peki? Gitme etme diye doldurdu seni. Evleneceklerde olur böyle şeyler. Keşke az daha alttan alsaydin o hatali olasada. Yuvanız bile kurulmuş triplere yer kalmasaydı keske. Keşke keşke ama attigin mesaj bence güzel egerki geri dönme umudu varsa

Yok bi de kacirip eve hapsedin.
Olur mu oyle sey ya, konusmak isteyen adam firsatini bulur konusur zaten , boyle konusmak mi olur? Bu kadar sikbogaz edilir mi?

Çok iyisiniz gerçekten.. evet işe yarar ama geldiğinde daha hırçın olabilir. İnan'ın bi ağır hareketini daha kaldıracak gücüm kalmadı. Kendisi bu yuvayı ne zorluklarla kurduğumuzu daha iyi biliyor ve benim evden giderken sinirden nasıl ağzım burnum kanayarak gittiğimi de görmüştü. Ama hiç merak edip arayıp sormadı.
Size yemin ediyorum, elimden gelen her şeyi yaptım. O eğer bu kadar emeği hayali sevgiyi ezip geçiyor ve dönüp bakmıyorsa, daha ne yapabilirim ki..
Kuzum son bi kez daha insanlık bende kalsın diyip ego yapmadan evde alacaksın karsına. Ztn egon yok. Ya bitece ya devam edecek. Yoksa hayatına devam edemiceksn hep aklının bi köşesinde neden diceksin. Valla yıkılsın kırılsın herşey son kez. Ondan sonra sende boşverirsin. Oh dersin içimde kalmadı..

Ayrılıyor musunuz siz? Kesin mi? Konunuzu hatırlıyorum da.
Bende bu sorunun cevabını arıyorum Sevgili Liona..
Bitti mi bitmedi mi?
Ayrıldık mı ayrılmadık mı..
Öldüm mü yoksa yaşıyor muyum?
Bu yaşadıklarım hayal mi yoksa derin bir uyku içerisindeki rüya mı?
...

Yeniden Merhaba arkadaşlar.
Son konudan sonra 2 defa daha şansımı denedim ve Nişanlımın iş yerine gittim. İlk gittiğimde hiçbir şekilde kendini göstermedi görüşmedi.
İkinci gidişimde habersiz takip ettim biraz, 15 gün önce evden hangi kıyafetle ayrıldıysa hala o kıyafet vardı üzerinde. Sefil bir durumdaydı gerçekten. Resmen ajan gibi takip ettim arkasından. Annesini aradı. Sanırım annesi beni sordu, Nişanlım da arada mesaj atıyor Özge dedi. Daha sonra karşısına çıktım şok oldu. 2 dk konuşabilir miyiz dedim, benim söyleyecek bir şeyim yok dedi, bu kadar basit mi bu nasıl bitirmek dedim, ben tek kelime etmeyeceğim diye tekrarladı. Uzun uzun yüzüme bakıp yüzümü inceledi. Bitti mi gerçekten dedim, ağzının içinde bitti gibi bir şeyler geveledi ve dönüp gitti.. Bu olay 2 gün önce oldu daha.. zaten 1 haftadır bende üstüne düşmüyordum, yani mesaj arama falan günlerdir yapmamıştım. İşte 2 gün önce de elektrikler gitmişti evde, aradım elektriği mi kapattırdın dedim(onun üzerine) hayır kapattırmadım dedi. 25 günde ilk defa telefonumu açmıştı.

Ardında bir çok soru işareti bırakarak gitti..
Hiçbir şekilde özel eşyalarını, ev eşyalarını, çeyizleri, takıları, arabayı istemiyor.
Bittiğine dair Ailem aranmadı hiçbir şekilde. Ne Nişanlım tarafından ne de ailesi. Nişanlım ailesine arattırmıyormuş Ailemi.
Evde ki elektrik su doğalgaz vs kapattırmadı.
Bende uzaklaştım, soğudum sanırım.
Tek zoruma giden, aynı hataları kendi de yapmıştı ama ben elini bırakmamıştım, ama o bıraktı.
Ortada ciddi bir sorun yokken bıraktı.
Ben evi terkedince eşyalarımızı yerleştirip bıraktı.
10 gün gelmeni bekledim seni bekledim deyip bıraktı.

Niyetinin ne olduğunu hala çözemedim.
Ve ne onun ailesi ne benim ailem de çözemiyor zaten Nişanlıma neler olduğunu, herkes şok yani.
Hayırlısı olsun.

Merak eden herkese teşekkür ederim, aslında güzel bir gelişme yaşanana kadar yazmayacaktım buraya ama ban yeme sebebimi açıklama gereği hissedince, bunları da yazayım dedim..

Dün akşam son kez şu mesajı attım;

Bir gün gelirsen ya da gelmek istersen kapıma, hiç çekinme. Ne hesap soracağım ne kızacağım ne kıracağım. Seni gördüğüm an sarılıp "buda geçecek, bunu da atlatacağız hoşgeldin evine" diyeceğim.
Her şeyi unut, bunu unutma sakın.

Sevgili bayanlar,
Artık bende hayatıma bakacağım, hayat devam ediyor ve ben artık belirsizlikten çok çok çok yoruldum. Neler olduğunu algılamakta güçlük çekiyorum artık, şu zaman zarfında 10 kilo verdim nerdeyse, aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum artık. Onun da gözlerinin ışığı sönmüş bir şekildeydi gördüğümde.

Sevdiklerinizin kıymetini bilin..
Sen elinden gelenin fazlasını yaptin canım bırak ne hali varsa görsün.
Kötü birşey yapmadın,onun ailesinin yaptıklarıni sineye çektin tamam annen biraz karışmış olabilir ama onunda seviyorsa sineye çekmesi lazımdı.
Bu erkekleri anlamak niye bu kadar zor anlamıyorum ben ya niye diretiyor çözemedim nişanlını...
Hiç kafana takma her şerde vardır bir hayır yalnız bundan sonra asla adım atma canım seviyorsa kendi gelsin yoksada bak yoluna çok mutlu olursun inşallah.

Bende bu sorunun cevabını arıyorum Sevgili Liona..
Bitti mi bitmedi mi?
Ayrıldık mı ayrılmadık mı..
Öldüm mü yoksa yaşıyor muyum?
Bu yaşadıklarım hayal mi yoksa derin bir uyku içerisindeki rüya mı?
...
Özge şimdi üzüleceksin ama bence hayırlısı böyleydi, diğer konularına da yazmıştım. Belki ilerde bu günleri hatırladığında, daha objektif bakabilecek ve iyiki böyle olmuş diyeceksin.

Bizim şer gördüğümüz şeylerde hayır, hayır gördüğümüz de de şer olabilir , ne kadar ince hesaplar yapsak mutlu olmak için herşeyi planlasak da olmuyor bazen, oyüzden elden geleni yapıp gerisini Allah'a tevekkül etmek en iyisi. Herzaman barışalım evlenelim diye değil de hakkımızda ikimiz içinde hayırlısı ne ise o olsun diye dua et.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Gelmezse canı sağolsun. Ben elimden gelen her şeyi yaptım. İçimde hiçbir şey kalmasın istedim. Gelirse ne ala, mutlu bir yuvası olacak kendi de biliyor. Gelmezse de mutlu olur dilerim.
Kusura bakma ama senin annen bi erkek annesi olsaydi ve gelin adayi konu acsaydi 1 kisi bile devam etmesi icin tesvik etmezdi burda.. Adam da su an ayni durumda.. Perisan, cunku seviyor ama olmuyor, ayrilmak istemiyor ama gelecegi parlak göremiyor, onca hayalde vazgecmek kolay degil ama baska caresi yok, bence..
Annen seni dogru yonlendiren, yapıcı bi anne degil ve sen inanilmaz annecisin ne yazik ki..

Kusura bakma ama senin annen bi erkek annesi olsaydi ve gelin adayi konu acsaydi 1 kisi bile devam etmesi icin tesvik etmezdi burda.. Adam da su an ayni durumda.. Perisan, cunku seviyor ama olmuyor, ayrilmak istemiyor ama gelecegi parlak göremiyor, onca hayalde vazgecmek kolay degil ama baska caresi yok, bence..
Annen seni dogru yonlendiren, yapıcı bi anne degil ve sen inanilmaz annecisin ne yazik ki..
Müstehak o zaman bana.

Valla orasini ben bilemem.. Ama nisanlin cok hakli annen konusunda, ozellikle senin annene karsi durusun konusunda..
Adam cok incinmis gururu kirilmis.....gururunu kirmak icin elinden geleni yapmislar.onurlu bir davranista bulunup cingar cikarmamis...hicbirseyin pesine dusmemis sadece gurururun pesinde su anda...bence asil ve gururlu bir adam...konu sahibi henuz evlilige hazir degil ...bence isabet 9lmus herseyde vardir bir hayir...

Yeniden Merhaba arkadaşlar.
Son konudan sonra 2 defa daha şansımı denedim ve Nişanlımın iş yerine gittim. İlk gittiğimde hiçbir şekilde kendini göstermedi görüşmedi.
İkinci gidişimde habersiz takip ettim biraz, 15 gün önce evden hangi kıyafetle ayrıldıysa hala o kıyafet vardı üzerinde. Sefil bir durumdaydı gerçekten. Resmen ajan gibi takip ettim arkasından. Annesini aradı. Sanırım annesi beni sordu, Nişanlım da arada mesaj atıyor Özge dedi. Daha sonra karşısına çıktım şok oldu. 2 dk konuşabilir miyiz dedim, benim söyleyecek bir şeyim yok dedi, bu kadar basit mi bu nasıl bitirmek dedim, ben tek kelime etmeyeceğim diye tekrarladı. Uzun uzun yüzüme bakıp yüzümü inceledi. Bitti mi gerçekten dedim, ağzının içinde bitti gibi bir şeyler geveledi ve dönüp gitti.. Bu olay 2 gün önce oldu daha.. zaten 1 haftadır bende üstüne düşmüyordum, yani mesaj arama falan günlerdir yapmamıştım. İşte 2 gün önce de elektrikler gitmişti evde, aradım elektriği mi kapattırdın dedim(onun üzerine) hayır kapattırmadım dedi. 25 günde ilk defa telefonumu açmıştı.

Ardında bir çok soru işareti bırakarak gitti..
Hiçbir şekilde özel eşyalarını, ev eşyalarını, çeyizleri, takıları, arabayı istemiyor.
Bittiğine dair Ailem aranmadı hiçbir şekilde. Ne Nişanlım tarafından ne de ailesi. Nişanlım ailesine arattırmıyormuş Ailemi.
Evde ki elektrik su doğalgaz vs kapattırmadı.
Bende uzaklaştım, soğudum sanırım.
Tek zoruma giden, aynı hataları kendi de yapmıştı ama ben elini bırakmamıştım, ama o bıraktı.
Ortada ciddi bir sorun yokken bıraktı.
Ben evi terkedince eşyalarımızı yerleştirip bıraktı.
10 gün gelmeni bekledim seni bekledim deyip bıraktı.

Niyetinin ne olduğunu hala çözemedim.
Ve ne onun ailesi ne benim ailem de çözemiyor zaten Nişanlıma neler olduğunu, herkes şok yani.
Hayırlısı olsun.

Merak eden herkese teşekkür ederim, aslında güzel bir gelişme yaşanana kadar yazmayacaktım buraya ama ban yeme sebebimi açıklama gereği hissedince, bunları da yazayım dedim..

Dün akşam son kez şu mesajı attım;

Bir gün gelirsen ya da gelmek istersen kapıma, hiç çekinme. Ne hesap soracağım ne kızacağım ne kıracağım. Seni gördüğüm an sarılıp "buda geçecek, bunu da atlatacağız hoşgeldin evine" diyeceğim.
Her şeyi unut, bunu unutma sakın.

Sevgili bayanlar,
Artık bende hayatıma bakacağım, hayat devam ediyor ve ben artık belirsizlikten çok çok çok yoruldum. Neler olduğunu algılamakta güçlük çekiyorum artık, şu zaman zarfında 10 kilo verdim nerdeyse, aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum artık. Onun da gözlerinin ışığı sönmüş bir şekildeydi gördüğümde.

Sevdiklerinizin kıymetini bilin..
Evi terk eden sensin ama ayriligi anlamiyorsun. Bende onu anlamadim. Madem bu kadar yalvaracaktin neden gittin. Esim evden cikip gitse degil 10 gun 10 saat bile aramasa o is biter benim icin. Askimdan oluyor olsam yine donmem.

Eski nişanlın ailesi hakkında ne söylerse söylesin annenin söz söylemeye hakkı yok. Ben ailemle görüşmem ama kimse benim yanımda ailemi kötüleyemez. Bana ne yaparlarsa yapsınlar bu benimle ailemin arasındaki sorundur. Yakın gördüm anlattım diye ailem hakkında ileri geri konuşma hakkını kendinde görenin alnını karışlarım. Eski nişanlın hata etmiş size ailesi ile olan sorunları anlatmakla. Bak annen hemen yüzüne vurmuş, ağıe konuştu ailesi ve kendisi hakkında diyorsun. Ben olsam sizin aileyi ağzıma bile almam, sen ise neden böyle yaptı kimse anlamıyor diyorsun. Ailesinin ağzına bakan eski nişanlını arada bırakan sensin. Siz sayın sövün o size çiçeklerle gelsin, oldu hangi kraliyet ailesine mensupsunuz acaba? Baktı sizle baş edemeyecek kaçmış adam ne yapsın? Sen duruşunu belli etseydin yanında olurdu bence. Seviyor diye ömrü boyunda bunları çekmek zorunda değil. Geri dönmez o adam, dönse de ne seni ne kendini mutlu edebilir artık. Çünkü kırıldığı yerin onarımı çok zor. Bıçak yarası geçer ama böyle ağır dil yarası geçmez.

Sarpa sarmış herşey. Karşılıklı kalpler kırıldıysa belki düzelirdi ama aileler karışmış bu iş bitmiş. Aileleri uzak tutmadıkça sizin evliliğiniz kurtulmaz. Siz birey olarak aileleri bir kenara bırakın. Herşeye karıştırmayın.

Adam cok incinmis gururu kirilmis.....gururunu kirmak icin elinden geleni yapmislar.onurlu bir davranista bulunup cingar cikarmamis...hicbirseyin pesine dusmemis sadece gurururun pesinde su anda...bence asil ve gururlu bir adam...konu sahibi henuz evlilige hazir degil ...bence isabet 9lmus herseyde vardir bir hayir...
Ben öyle düşünmüyorum.
Gururunu, daha önce gururunu ayaklar altına alan insanlar için gösterseydi.

Evi terk eden sensin ama ayriligi anlamiyorsun. Bende onu anlamadim. Madem bu kadar yalvaracaktin neden gittin. Esim evden cikip gitse degil 10 gun 10 saat bile aramasa o is biter benim icin. Askimdan oluyor olsam yine donmem.
Evet ayrılığı anlamıyorum. Evi terketmeme sebep olan Nişanlımın hareketleri. Evi terkedip gidiyorum o da arkamdan eşyalarımızı yerleştiriyor, 10 gün sonra geliyorum ve diyor ki seni bekledim.
Ayrılığı anlamayan kim acaba?
Dönmeyebilir, kendi bileceği iş.

Back