A Ahben1234 Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2017 263 409 23 48 17 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. #61 Lisabella .!.: Eki Görüntüle 1995466 Bir kadının doğum yapmış ya da yapmamış olması çokta önemli değildir. Her Kadın doğuştan "ANAÇ" tır bize göre.. Yeryüzündeki tüm KADINLARIN anneler günü kutlu olsun... Genişletmek için tıkla... çook çokkkkk teşekkür ederim beni mutlu ettinizz
Lisabella .!.: Eki Görüntüle 1995466 Bir kadının doğum yapmış ya da yapmamış olması çokta önemli değildir. Her Kadın doğuştan "ANAÇ" tır bize göre.. Yeryüzündeki tüm KADINLARIN anneler günü kutlu olsun... Genişletmek için tıkla... çook çokkkkk teşekkür ederim beni mutlu ettinizz
LereenimLereenim hesabı doğrulanmış üye. Onur Üyesi Pro Üye 17 Ağustos 2006 4.406 1.957 698 Hatay 17 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. #62 Anneliğin emekliliği yok, tüm annelerin ve anne adaylarının geçte olsa günü kutlu olsun. Annelerimiz nadidedir onlarada bu çiçekler yakışır. Son düzenleme: 17 Mayıs 2017
Anneliğin emekliliği yok, tüm annelerin ve anne adaylarının geçte olsa günü kutlu olsun. Annelerimiz nadidedir onlarada bu çiçekler yakışır.
L lamelifAmine Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 5.154 10.077 298 24 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. #63 teşekkür ederim .... evet anne olamadım nasip olmadı ,bundan sonrada olur mu bilmiyorum ama bu anneler günümde çok güzel mesajlar aldım içim ılıklaştı
teşekkür ederim .... evet anne olamadım nasip olmadı ,bundan sonrada olur mu bilmiyorum ama bu anneler günümde çok güzel mesajlar aldım içim ılıklaştı