• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malesef ki doğum yapmakla da annelik olmuyor.O yüzden her kadında annelik duygusu yoktur.Bazen doğurmayan bir kadın daha anaçtır bazen doğuran bir kadın daha annelik duygusundan uzaktır.O yüzden doğuran ana olamaz.Evlatlarını koruyup kollayan yada dünyaya getirmediği bir evladı bağrına basıp yetiştiren kadınlar annedir benim gözümde ve anneler günü onların hakkıdır.O sebeple onların anneler gününü kutlarım.

Evladının gözbbeğinin kendisinden önce ölmesini isteyen tek anne engelli annesidir elleri öpülesi anneler sizinde anneler gününüz kutlu olsun. Kıyamadığı yavrusunu vatanına feda eden bir avuç toprakla yetinmeye çalışan şehit annelerimiz başımıza taçsınız anneler gününüz kutlu olsun. Binbir zorluk ve yokluk içinde evladını büyüten elleri öpülesi annelerimizin de anneler günü kutlu olsun. Kadın olmak güçlü olmayla başlar anne olmak da bu güçlüklere sabır göstermeyle gücüne güç katmayla başlar HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Doğurmuş doğurmamış.
Doğurduğunu bağrına basmış.
Doğurduğunu bağrına bile basmamış.
Doğurmadığını bile bağrına basmış.
Kendi anne olan.
Vicdanı anne olan.
Ruhu anne olan..
Bütün kocaman yürekli kadınlara.
Ve bir evlada anne gibi şefkatle sarılabilen adamlara selam olsun.
Gidenler nur olsun.
Kalanlar sağ olsun..
ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN..:KK200::KK200:

proxy.php

Anne olmak güzel..hemde çookkk..insan gerçekten büyüdüğünü..yavrusunu büyütürken:anne:..onu korumak isterken..anlıyor.Güçlü olması gerektiğini ve inanılmaz güçlü olduğunu kucağına yavrusunu aldığında anlıyor.Kadınlığın inanılmaz bişey olduğunu,,karnında minik bir canlı:anneadayı: büyürken hissediyor..Allah bütün annelere yavrularını büyütürken yardım etsin inşallah..Tüm annelerin anneler gününü kutlarım:KK200:

Her kadın doğursada doğurmasada içinde bi anne vardır.
Kadınların içinde birsuru roller vardır . Güçlü ve hersey olabilen kadınlara, birgün değil hergün kadınlar günü anneler günüdür . Bazen öğretmen ler bile günüdür.
İlk ogretmenimizde annemiz değilmi Zaten.
Ben anneler günü sloganı değilde söyle bir slogan ile Son vermek isteremm.
Efenim diyorumki yaşasın kadınlık iyiki varız biz olmadan erkekler bir hiç :KK55::KK23:

Back