Bir kadının doğum yapmış ya da yapmamış olması çokta önemli değildir.
Her Kadın doğuştan "ANAÇ" tır bize göre..
Yeryüzündeki tüm KADINLARIN anneler günü kutlu olsun...
Bende annelerin kendim de dahil:) ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum rabbim annelik duygusunu iyiki vermiş şükürler olsun ki yaşatmış sığınaklarım yavrularım
doğurmuş...
doğurmamış...
doğurduğunu bağrına basmış...
doğurduğunu bağrına bile basamamış...
doğurmadığını bile bağrına basmış...
kendi anne olan...
vicdanı anne olan...
ruhu anne olan...
bütün kocaman yürekli kadınlara...
ve bir evlada anne gibi şefkatle sarılabilen adamlara selam olsun...
gidenler nur olsun...
kalanlar sağolsun...
ANNELERIMIZIN GUNU KUTLU OLSUNN
20 li yaslarda henuz bekarken anne olma arzusuyla yanan ben,
Tum annelerin anneler gununu kutluyorum
Anne olmak isteyen tum bayanlarin anne
olmalarini diliyorum
Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin ve ben gibi anne olmak isteyen adayların anneler günü kutlu olsun . Açıkcası ilk defa bugün ne tv deki anneler günü reklamları dahil , Facebook'ta paylaşımların hiçbirisine bakmak gelmedi içimden gelmedi . İçim acıdı üzüldüm hatta bazı reklam filmlerinde ağlamaklı oldum Rabbim bebek isteyen herkese hayırlı evlatlar versin . Amin
Daha oyuncak bebeğimi ayagımda sallarken hayallerini kurduğum çocuklarım,bana geldiğiniz, benim olduğunuz için teşekkür ederim.Evliliğimin ilk yıllarındaki sıkıntıları önceden tahmin etseydim,belki hiç evlenmezdim.Ama eğer sizleri de gösterip,ödülün bunlar olacak deselerdi,bir an bile tereddüt etmezdim.
Ve ANNE, ANNE, bu günün kutlu olsun,keşke hayatta birşeyleri değiştirebilseydik...
Bir sevindirik oldum bildirime nasıl ,Anne değilim ,belki hiç bu sıfat da yer alamayacağım ama hissetmeme vesile olduğunuz için teşekkür ederim . isabelKazenMune
ve diğer sayamadığım bu bildirim de emeği olan herkese , Tüm KK'nın Anneler günü kutlu olsun , sevgiler ...
Bende tüm annelerin ve anne adaylarının ve anne olmak için cirpinip duran kadinlarimizin anneler gününü kutlarım.
Rabbim hakkınızda herşeyin hayirlisini versin.
Sevdiklerinizle sevenlerinizle bir ömür boyu sağlıkla huzurla geçirmeniz duası ile.
Rabbim evlatsiz komasin.