- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
- Konu Sahibi sassyassyy
anasi yuzunden adam reddedilmez bence,
ben sevdigimden bu kadar kolay vazgecmem.
Ama senin durumun degisik geldi yine de bana.
yani bir arkadas sormus, neden sizde kaldi, otelde kalamaz miydi diye,
ben de boyle dusundum, neden gidip iki gencin evinde kaldi ki kv adayi.
ya da nisan icin ayni darkmore gibi dusunuyorum, bizim kulturumuzde direk en stresli doneme denk geliyor bu donem,
ne diye kendini o atese atasin ki,
her sey sirayla olsun isteniyorsa, yaparsin dugunden 6 ay once nisanini, olur biter, 2 yil onceden nisanin sana getirecegi sirf stres olacak, bunun dugunu bayrami vs si var, gelin kizimiz da gelsin, kendini gostersini var,
yani burada aileler kalburustu diye farkli bir sey olacagini ben hic sanmiyorum.
Al bak Meghancigima, hamile haliyle o etkinlik senin bu etkinlik benim geziyor, kraliyet ailesi affeder mi
yerinde olsam yuzugunu geri verirdim,
gonlumden ben sana evet dedim, ama beni o cendereye sokma, daha gencim guzelim derdim
ben sevdigimden bu kadar kolay vazgecmem.
Ama senin durumun degisik geldi yine de bana.
yani bir arkadas sormus, neden sizde kaldi, otelde kalamaz miydi diye,
ben de boyle dusundum, neden gidip iki gencin evinde kaldi ki kv adayi.
ya da nisan icin ayni darkmore gibi dusunuyorum, bizim kulturumuzde direk en stresli doneme denk geliyor bu donem,
ne diye kendini o atese atasin ki,
her sey sirayla olsun isteniyorsa, yaparsin dugunden 6 ay once nisanini, olur biter, 2 yil onceden nisanin sana getirecegi sirf stres olacak, bunun dugunu bayrami vs si var, gelin kizimiz da gelsin, kendini gostersini var,
yani burada aileler kalburustu diye farkli bir sey olacagini ben hic sanmiyorum.
Al bak Meghancigima, hamile haliyle o etkinlik senin bu etkinlik benim geziyor, kraliyet ailesi affeder mi
yerinde olsam yuzugunu geri verirdim,
gonlumden ben sana evet dedim, ama beni o cendereye sokma, daha gencim guzelim derdim