S sassyassyy Konunu görünce senin için üyeliğimi tekrar aktif ettim
Ben inanıyorum ki bu hastalığın senin hayatında dönüm noktası olacak.
Kardeşim çok ciddi sağlık problemleriyle mücadele etti. Sen de bir abla olarak beni anlarsın çok üzüldüm resmen yıkıldım. Ve kardeşim o durumdayken dost dediklerim fos çıktı, bir de üstüne ben trip yedim. Yok değişmişim yok bilmem ne. Yahu sen benim zor zamanımda yanımda değilsin, bundan ötesi var mı? Maddi manevi çok zor zamanlar geçirdim buraya sadece bazı kısmını yansıttım yazdım. Erkek arkadaşım ben o durumdayken terk etti, arkadaşlarım böyle yaptı, okul beni çok zorladı kaç kez bırakmayı düşündüm bilmiyorum çünkü kardeşim hastayken ben okula gitmek de istemiyordum. Akrabalardan bile yardım eli uzamadı, keyfiyetten estetik ameliyatı olan didinin didisina(tabi ki ona da gitsinler) geçmiş olsuna gittiler. Benim kardeşime gelmediler. Özyeğeninin ameliyatına gelmediler.
Şimdi okula döndüm geçen dönem onca acının içinde derslerimi verdim, arkadaşa sevgiliye akrabaya herkese yol verdim vee kardeşim iyileşti
Çok çabuk toparladı. Yeniden aşık oldum, okulda kendime yeni bi arkadaş grubu edindim onlarla eğleniyorum gezi planları yapıyoruz
. Hocalarimin desteğiyle başka bir şehre, başka bir üniversiteye seminerde makalemi sunmaya gideceğim ben konuşacağım inanamıyorum
Bunları sana ve diğer sevgili okurlara niye anlattım? Okuyunca kendi durumum aklıma geldi tamam hasta olan ben değildim ama çok çaresizdim. Yengenin konusunu da biliyorum. İşte ben de sana diyorum ki sen iyileşince hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Aynı kardeşim iyileşince bende eskisi gibi olmadığı gibi. Sen çok insan sileceksin, sen hastayken sana laf edenleri affetmeyeceksin. Laf edilmesine göz yumanları da affetmeyeceksin. Erkek arkadaşın da buna dahil. Dönüşün efsane olacak Sassy ben sana inanıyorum.
Erkek arkadaşın bıraksın şimdi sözü nişanı, annesi sana o lafları etmişken nasıl hala kadın prenses gibi hissettirilmis onu açıklasın. Erkek arkadaşının "anneme kızdım" açıklaması beni bile burdan tatmin etmedi. Hani diyorsun ya iş "nişanlanmiyorsak beni sevmiyorsun" a geldi diye. O zaman sen de "beni stres altında bırakıyorsun, sen de beni sevmiyorsun" a getir. Bitecekse de bitsin, hiçbir şey senin sağlığından kıymetli değil
S sassyassyy .
Seni seviyorum