Ya buna kendi babasi bile "cocugum kafayi mi yedin sevgilini al dunyayi gez, okulu uzatabildigin kadar uzat" diyor. Yookk bu illa evlenecek, evlenmezse nisanlanacak. Garip cidden ya. Kirmak da istemiyorum bu konuda sert yapmiyorum ama bir tane bile mantikli sebebi yok.
ya işte bu aşamada değil de bir süre sonra diyelim ki nişanlandınız kafasında nasıl bir resim görüyor bunu sor
hatta vur geyiğe
annen bohça alacak mı tüylü terlik de isterim de
kurban bayramında koç gelecek ama malum benim evim ayrı, babamın evi ayrı, annemin evi ayrı
hepsine ayrı ayrı koç isterim de
ha koçun boynuzunda da bilezik olacak sen de bilemezsin belki belirteyim istedim :))))
bak şimdi dalga geçiyoruz ama içinde olunca bu kadar komik olmayacak
zira toplum garip bir olgu sana çevrendekiler eksik hissettirecek sen ondan gelecek terliğe muhtaç değilsin ömrü billah o terliği giymeyeceksin ama bana değer vermiyorlar moduna girmene sebep olacak çok insan, çok sosyal medya platformu var
mesela Dubai de kız kıza kına eğlencesine gidip de dönemeyen kadınlar var değer miydi yani
ama sen de diyeceksin ki herkes yapıyor ben de kankalarla yapayım böyle bir etkinlik vs vs
yani özetle bu işin içine girdiğin zaman "amannn ne gerek var" hissin çevreye bakıp "bu da olsun"a dönebiliyor
sevgili damata bunları da anlatıp ötelemek gerekiyor nişanı
evlilik ne zamansa nişan da ondan 2 ay önce