- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.091
- Konu Sahibi sassyassyy
Rahatsızlığın için acil şifalar diliyorum.
Yaşını bilmiyorum da anlattıklarına göre küçücüksün.
Bir yerlerde bahsettin mi,belki de ben konunun tamamını okumadığım için kaçırdım ama bu beraber yaşamak,ortak para biriktirmek,ailelerle tanışmak hatta 1 günlüğüne bile olsa erkeğin annesiyle aynı evde yaşamak bana o kadar uzak ve ters ki.
Tutucu ya da muhafazakar değilimdir aksine son derece rahat ve geniş bir kadınımdır kendimi bildim bileli. Sadece bana göre sıkıcı ve gereksiz bir yaşam tarzı. Ben üniversite okurken erkek arkadaşımla aynı evde kaçak göçek uyuduğum gecelerin tadı beraber yıllarca uyusak yine de aynı tadı vermezdi bence.
Sadece kolaylıklar dileyebilirim.
Sen bu kadar rahat ve modern yaşam tarzını anlatırken kadının "oğlumun evi" tabiriyle bile sana ne kadar uzak kültürde olduğunu gösteriyor. Erkek arkadaşın da o kadının oğlu. Kendini ne kadar geliştirse de,eğitse de herkes aslına döner,bunu asla unutma.
Yeniden büyük geçmiş olsun.
Her hastalığın en büyük şifası neşedir,pozitif olmaktır elbette bunları biliyorsundur da buna göre yaşamaya çalışırsın inşallah.
Cok tesekkurler. Bizim su an oturdugumuz evi birlikte aldik. Turkiyede ben kendi evimdeyim ama burada oturdugumuz ev ortak. O yuzden sevgilim annesi gelince kalsin istedi, cok sert karsi cikmadim ama gonulsuz durdum. Benim ailem bunu kendisi dusunur mesela ve geldiklerinde otelde kalirlar. Benim onlara ev sahipligi yapma, hizmet etme gibi bir durumum olmadi. Kadinla ayni ortamda bile cok az bulundum. Yani beni kesseniz de ben kadinin pesinde gezecek biri degilim. Geldiyse ogluyla zaman gecirsin benlik bir sey degil yani.