- 19 Nisan 2023
- 184
- 182
- 23
- 33
- Konu Sahibi Parolterafarvele
-
Hwrseyde tartışma konuşmak istemesemde bisey çıkıyor. Eski şeyleri farklı sunuyor önuneBen memnunum de kestirip at. Bu kadar sık iletişime geçme. Kendi evinle ilgilen. Madem anlattıklarını başkalarına anlatıyor sen de annene anlatma.
Ama doğru diyorsun aradığında yada bisey olduğunda isim var dicem. Kapatılamaz eğer yapabilirsemBen memnunum de kestirip at. Bu kadar sık iletişime geçme. Kendi evinle ilgilen. Madem anlattıklarını başkalarına anlatıyor sen de annene anlatma.
Hediye konusunda haksız mıyım sizceBen memnunum de kestirip at. Bu kadar sık iletişime geçme. Kendi evinle ilgilen. Madem anlattıklarını başkalarına anlatıyor sen de annene anlatma.
Anlayabiliyorum anneniz olduğu için kulak arkası etmek zor gelebilir ama bence umursamayın söylediklerini. Onun sınırlarına, beğenme arzularına uymak zorunda değilsiniz. Kendi hayatınıza dönün. Konuşsun dursunHwrseyde tartışma konuşmak istemesemde bisey çıkıyor. Eski şeyleri farklı sunuyor önune
Hediye konusunu tam algılayamadımHediye konusunda haksız mıyım sizce
Biraz birikim yaptı eşya aldık onunla .birikimi yoktu diyemem.ama kendi yaşıyor o da kira fatura gida maaşı çok degildiAnnen seni düşünüyordur koca evine gidince daha iyi anlicaksin.bi bilezikleri de alamıyorlarsa beyfendi neden ewleniyor.bu yaşına gelmiş bide parayı neyapmis.yarin anneni mumla ararsın yasınızda ergen değil sakın olun annenize karsi
Bilezik vs alındi zaten .ama geri kalan eşyalarla evinizi tutma eksikleri alma yapacak 5 bilezik takacaklarAnnen seni düşünüyordur koca evine gidince daha iyi anlicaksin.bi bilezikleri de alamıyorlarsa beyfendi neden ewleniyor.bu yaşına gelmiş bide parayı neyapmis.yarin anneni mumla ararsın yasınızda ergen değil sakın olun annenize karsi
Nişanlı niye pahalı saat istedi?Yorumlayan yokmu
O kadar bunalımdayım ki ne yazacağını şaşırdım abimle annemle ugrasmaktanÇok lafı dolandırarak anlatmışsın. 10 defa annem onu arıyor bunu arıyor anlatıyor diye tek tek yazmana gerek yoktu.
Nişanlının sizin alacağınız Bi hediyede pahalı Bi marka belirtmesi bence de yanlış. Altın miktarı belirtmek de yanlış orası ayrı ama eşim yapsa ben ona yakıştıramazdım.
Salak ta ondan .beni zora soktu. Ailem de onu zorladı bazı şeylereNişanlı niye pahalı saat istedi?
Aynen ,insanlar tanımadıkları için anneni ararsın annen haklıdır diyorlar da.size soruyorum erkek evladınız olduğunu düşünün.ve maddi durumunuz yeterli değil. Eşyasını,setiydi derken çok masraf istendi.tamam dediler. 5 bilezik set istendi. Zorla yaptırdık.icim buruk çünkü kredi çekip yaptılar. Borç aldılar. Tutacağımiz evimizin kirasını ödediler. Dugun istedik yemeksiz dugun bile pahalı onu yaptılar.Şöyle söyleyeyim benim de evlenirken benzer sorunlarım vardı. Annem yapılan tek bir şeye bile olumlu yorum yapmamıştır. Üstelik evlenirken eşimin ailesi neredeyse her şeyi yaptılar. Tabi sorunlar oldu, her şey tam istediğimi gibi olmadı çünkü düğün zamanı insanlar sıkışıyor ister istemez ama annem bu konularda asla olumlu yaklaşmadı. 4 yıldır evliyim hala aradığımda eşimin ailesini kötüler. Sırf bu yüzden haftada bir yüzeysel hal hatır sormak için ararım o kadar. Eğer tarafsız bir gözle baktığınızda eşinizin sizin için imkanlarını kullandığını görüyorsanız, size değer veriyorsa, size saygı duyuyorsa evlenene dek idare edin ama annenize bir şey anlatamayacağınızı da kabullenin.
Bir de o zaman bana da anneni evlenince çok ararsın dendi, şu an açıkcası aramıyorum. Kafamı rahatlatan, arkadaş gibi yargılamadan konuşan bir annem olsaydı eğer evet tabi ki arardım. Ama annem olduğu için saygı ve sevgi duymaktan başka bir yaptığım yok şu an.
Aynen ,insanlar tanımadıkları için anneni ararsın annen haklıdır diyorlar da.size soruyorum erkek evladınız olduğunu düşünün.ve maddi durumunuz yeterli değil. Eşyasını,setiydi derken çok masraf istendi.tamam dediler. 5 bilezik set istendi. Zorla yaptırdık.icim buruk çünkü kredi çekip yaptılar. Borç aldılar. Tutacağımiz evimizin kirasını ödediler. Dugun istedik yemeksiz dugun bile pahalı onu yaptılar.
Annem yine mutsuz öyle dugun mu olur diyor.
Ben yatak odası Mutfak eşyaları aldım, eşim supurge airfry ,elektronik esyalar ve beyaz eşya nin çoğunu aldı,oturma grubu aldı.hali perdelei alacak.
Annem diyor bizimki daha çok oldu surekli kıyas yapıyor .sadece mutfağa yemek misafir takımı aldım.baska bisey almadım .ceyizimde bireyler var zaten
Geri kalan sehpa ,masa ,Dolap eşim alacak yine.
Hicbiseyi anlamıyor. Kafasında surekli alıp veriyor. Kalem kalem sayıyor. Eline liste vermem lazım sanki.
Esim Ne zaman sıkışsam para istesem verir.zor durumda hiç bırakmaz .Ben istemeden al der ısrar eder. İlgili sevgi dolu. Çalışmayı seven biri.isinde gücünde. Hergun .
Bu süreçler çok tehlikeli artık dayanılmaz bur durum alıyor.esime yansıtmamaya çalışıyorum ama olmuyor. Surekli moralim bozuk.
Hani sana ne set aldılar götür kuyumcuya bakalım kaç para vs diyor.
Ne yaptılar öyle mi olur dugun ,kıyafet almadılar şunu almadılar...
Yahu maddi durumunuz yeterli değilse olan şartlarda acil şeyler öne alınır onlar yapılır. Ev kurulur.suan bizim normal zengin aileler gibi herseyi alacak gücümüz yok diyorum .nasıl alsın diyorum.ailesj alacak borç alacak diyor.beni ilgilendirmez diyor.
B3n de dedim ki yarın erkek kardeşim evlense babam kirasını ödemek için kredi mi çekecek yani. Hangi maaşla ödeyecek babam .aynı emekli maaşıyla ne getirecek o zaman eve.kendini düşün.onumuzdeki kış dugun olacak erkek kardeşime. Gelin bunları isterse hangisini yapabilirsiniz.dyorum .mecbur borç alcaz diyor. Bana öyle diyor ama yapmaz yapamaz durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?