İnanılmaz kötü durumdayım geriliyorum stresim carpintim geçmiyor uyku tutmuyor, annemle her gün kavga ediyoruz her gün ama hergun tartışmaktan yoruldum, onla konuştuklarımızı ablama anlatıyor ablam açıp beni daralıyor,abime soyluyor.na ne diyorum yok olmuyor. .intihar düşünceleri geçiyor artık aklımdan.
Hicbisey beğenmiyor,
Dün nisamlimi kötülüyor bana. En ufak bisey de bizi suçluyor surekli. O kadar herseye müdahale ki sonra susuyorum ben karışmıyorum diyor aşırı derecede ruh hastası.
Açıp babama şikayet eder en basit konuyu .babam sonra beni arar .durduk yere evdeyim bi yerdeyim hesap kitap veriyorum.
Konu ne diyeceksiniz o kadar basit gereksiz mevzular ki.
Açıp abimi bana kötüler sonra beni ona .babamı bize.bize babamızı.surekli böyle.
36 yaşımdayım kendi başıma yaşıyorum diye sürekli gezdigimi para yediğimi sanıyor.
Yıllar evvel bi komşunun oğlu vardı 22 yaşındaydım ben. Onun annesi seni istemişti onla evlenecektin diyor.ne çocuk beni gördü ne ben ozman o çocuğu gördüm.oyle bir laf geçmiş biriydi.ben 22 yasindaydim.susunun düğünüme 10gun var
Şuan evlilik stresi sardı zaten 10 güne evleniyorum.esya ev derdi vs derken her gun yeni bir kriz çıkartıyor.esim iyi marka saat istedi diye .biraz pahalı diye.bende ona dedim çocuğun maddi durumu yoktu bilezik takı diye ısrar ettin onun da yoktu .şimdi de sen al bakalım hic maddi durumum yok deme dedim. Ona sinir oldu .o erkek tabiki alacak.sen kadınsın diyor.taki vs almak için herkesten para aldı nisamlim.
Her gün hergun kavga tartışma hergun lanet herseye bagrisma .az kaldı kendimi aticam
O neyapti sana yapacak tabi alacak tabi ile geçiyor günümüz.o ne aldı bedavaya gidiyorsun vs. Ya ikimizde çalışıyoruz el ele yaparız herseyi. Kuzenimin nişanlısı set altınlar bilezikler annesine altin aldı da ne oldu nişanlısı 2 farklı kızla aldatmış. Kriter bu mu altin bilezik mi.
Napalm durumu yok yok beraber kurumaz yaşım küçük değil 36.