- 19 Nisan 2023
- 184
- 182
- 23
- 33
- Konu Sahibi Parolterafarvele
Evlenemeseydiniz o zaman da aileniz derdi ki keşke evlenmseydin fakir bile olsa olsaydı bir yuvan olsaydı derler ,biz yuvani kurardık derlerdi.Biz evlenirken ev dahil hemen hemen her şeyi eşimin ailesi ve eşim yaptı. Bakın ev aldılar. Ailem ise misafir yemek takımı ve kına gecesinde mekanın yerini ödediler. Yatak odamı, bileziklerimi, çeyizimin çoğunu yine ben aldım. Ben almaktan gocunmuyorum bu arada. Ama imkan varsa aileler de destek olmalı diye düşünüyorum. Ailemin imkanı da vardı. Hadi diyelim yapmadılar bari yapılana saygı gösterilseydi bu kadar kırgın olmazdım. Hala bana kına gecesinde alınan çerezin bayat olduğunu anlatıp ağlıyordu. Ben daha iyisine layıkmışım. Çerezi erkek tarafı aldı çünkü. Sanki dünyanın sonu bu. Ben eşimle mutluyum ama içimde o dönemden çok ukte var açıkçası. Aşmak için profesyonel destek alıyorum zaten.
Dediğiniz gibi eğer benim abim olsaydı bana yapılanın çoğunu yapamazdı ailem. O zaman anlayış beklerlerdi ama hiç anlayış göstermediler. Ben işteyken bana takılan pırlanta seti odamdan almış ve kuyumcuya götürmüş gerçek pırlanta olduğuna inanmamış çünkü. Ha sonra üzülüp utanmadı, kusura bakma bile demedi. Eşek gibi alacaklardı tabi dedi. Aile ile ilgili sorunları kimseye de anlatamıyorsun ki kendi annemi nasıl anlatayım. Burada bile ilk kez yazıyorum ama içimde bir yara anne konusu
İs başa gelince öyle olmuyor ,şimdi birini buldum dürüst namuslu ama herseyde kusur var.yahu kusurlu olan şeyler var kabul ediyorum ama biraz hoşgörü biraz sabır karşılıklı hersey. Her mevzuda kavga tartışma her mevzuda memnuniyetsizlik başa kakma ağlama stres beni ağlatan kadar yine uğraştı bugün