Annemle babam bı karar almış açıkladılar

Aa simdi hatirladim. Babam beni kayak tatillerine gotururdu sonra zengin koca buldum ama kaynanam harcatmiyor diyen uyesin. E hani arkadaslarin vardi beraber gezer tozardiniz. Bu annemle babam tasiniyor ühüüü fazla dramatik degil mi?
Calısıyo arkadaslarım bos zamanlarında gezıyoruz aılemle gezıyordum zaten onda sorun yok bekarken ama aılem cok baskıcı yanından ayırmadı arkadasımla bıle kalamazdım bekarken onlar kalırdı bızde oyle bı aıle seyıyle buyudum kı yanı ..

Evet bu dogru ıste tam olarak bu

Eş kısmı dışında malesef ayni durumdayız..ben de aileme çok bağımlı yetiştim ve çok sıkıntı çekiyorum henüz 2 aylık evliyim ve alışma surecim çok zor geçiyor

Cocugunuz kac yasinda? Kucukse alma ihtimali yok. Hakim anneden yanadir anne aksini istemedikce.
Alsa bile aylar sonra geri verir zaten, hadi bak bugün iyimser yanımdan kalktım haftalar demedim. Bunlar bekar hayatına çabuk alışıyor, çocuk bir yerden sonra yük gelmeye başlayacak zaten.

Alsa bile aylar sonra geri verir zaten, hadi bak bugün iyimser yanımdan kalktım haftalar demedim. Bunlar bekar hayatına çabuk alışıyor, çocuk bir yerden sonra yük gelmeye başlayacak zaten.
Benım kayınvaldem asırı guclu fızıken ve ozenlı o cok ıyı bakıyo torunlarına ve yasıda genc bakamama olmaz zaten ama allah o sevıyeye getırmesın ıns

Telefonunuzu acmadığınız için esiniz bütün komşuları aramış ardından dayanamayıp çıkıp gelmiş sizi merak etmiş üye değil misiniz siz?
Bu konuda da eşinize çok umursamaz diyorsunuz?
Bir de hangimizn ailesi bizi tek tatillere, arkadaşlara vs yolladı ki? Buradakilerin yüzde 80i böyle bir aile ile büyüdü. Üstelik sizin gibi kayak tatillerine giden çok az bir kesim vardır.
Siz de ben çok bağımlı büyüdüm diyorsunuz.
Sızın kendinizde prenseslik var
Yoksa dediğiniz gibi zor bir hayatınız olduğunu düşünmüyorum. Konularınız ortada.

Konu sahibine yükleniyoruz ama bu durumun olması için aile elinden geleni yapmış.

• Başka şehirde okula gönderme, açıktan okul bitirilsin, çocuğun kariyerine zarar ver
  • Bekarken kız arkadaşıylarıyla bile olsa gezmesine izin verme
  • Bakkala bile gitmesine karış

Ondan sonra neden bağımlılık oldu? Ya ne olacaktı?

Konu sahibi mevcut döngüyü biraz siz kıracaksınız. Hemen hobi edinip kurslara gidin, mesela fotoğrafçılığa gidip günü birlik gezilere gidebilirsiniz. İnternetten lise dönemi okul arkadaşlarını bulup muhabbete başlayabilirsiniz. Yakınınızdaki parkta çocuk aile grubu bile olur.

Aileniz uzaklaşınca içinize kapanmayın, kendinizi zorlayarak da olsa dışarıya açmaya çalışın.

Ay bu o üye mi Allah soru sahibine gerçek dertler versin biraz kafası dağılır

Ailenizin hiç hayatı olmasın ömür boyu siznle olsunlar hatta siz 50 yaşına gelin ve aileniz yanınızda olsun asla bir yetiskin olmayın hep onların bebeği olun

Yok yok vermesin bence. Bu sekil rahat buyuyen insanlar en ufak dert gorunce dünya başlarına yıkılmış sanıyorlar.
Valla bence görsün bence dünya kaç bucakmış. Yok öyke kimseye rahat. Herkesin başına neler geliyor. İnsanlar yeri geliyor çöpten ekmek arıyor. Yazıklar olsun diyorum ben bu insanları görünce

Benım kayınvaldem asırı guclu fızıken ve ozenlı o cok ıyı bakıyo torunlarına ve yasıda genc bakamama olmaz zaten ama allah o sevıyeye getırmesın ıns
Geçin bu işleri. O genç dinç analar 1 yıl sonra oğullarının başının etini yemeğe başlıyor, ya ver anasına ya da evlen, anası g.t gezdiriyor danasını ben güdüyom diye.

Bebeğim kucuk kursa gıdıcem dusunuyorum ama suan kucuk okula baslaması lazım oda seneye krese baslarsa olablr zıra bırakcam kımsem yok liseyı burda bıtırmedım baska sehre tasındık suan baska yerdeyım olan arkadaslarımda dostum dedıgım calısıyolar dogal olrk vakıt yok.parkta sureklı mılletın gozune bakıyorum ınsanlar suratına bıle bakmıyo kımsenın yoksa emın ol sureklı bırıyle arkadas olabılmek ıcın ugrasıyorum bu cabayla bı kısı buldum sukur kendıme evıme yakın.oyun gruplarına goturdum cok defa ordada aynı durum cocugunu alan gıdıyo yanına hep bırıyle gelmısler tam kafama gore bırını buldum dedım oda bıda gelmedı

Geçin bu işleri. O genç dinç analar 1 yıl sonra oğullarının başının etini yemeğe başlıyor, ya ver anasına ya da evlen, anası g.t gezdiriyor danasını ben güdüyom diye.
Benım kayınvaldem oyle bırı degıl cocukları ıcın canını vercek bı ınsan ben bıraksam aman demez alır goturur o derece bırı

Ailenizin hiç hayatı olmasın ömür boyu siznle olsunlar hatta siz 50 yaşına gelin ve aileniz yanınızda olsun asla bir yetiskin olmayın hep onların bebeği olun
Hanımefendı oyle derdım yok ben bekarken saglıklı oldugum zamanlarda calısıyordum aılem yanımda degıldı her ısımı gorurdum geldıklerınde yanıma neden geldınız ıyıyım bıle derdım böyle bılıp bılmeden herkes burda bana sallıyoda sallamasıj kımse.ben esımle zaten mutlu olsam bıraz kafama gore olsa dam dum agresıf bı adam olmasa bende derdım gıttıklerınde umursamazdm

Eşinizle sıkıntınız varsa bosanın. Annenize de yazık.

Ayrıca hayatlarını yaşasınlar

Ablacım kocamı boşayasım yok deyin, uğraşmayalım daha fazla.
Ne alaka ya sız bana gerı verırler dıyosunuz ben vermezler dıyorum evladımı alamam zaten esımın gucu yerınde benım statum ondan dusuk bır.ıkıncıxı kaynanam bıkmaz benmı bılıyorum yasadıgım kadını sızmı ya? Kadın cocuklarının manyagı dıyorum asırı duskun torunlarına asık ve cok guclu genc yorulmaz etmez yanı ben ayrılsamda cocugymu vrrmezler

Kayinvalideniz cok dincmis bakarmis ya siz bosanirsaniz simdi birakin bir iki saatligine gidin kursa madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…