- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- Konu Sahibi Nezzolgunnn
Babanıza pez*venk dediler bir şey diyemediniz?Merhaba,
Konu acmayalı 1 sene olacak hemen hemen. Oncekı konularında mevcut kiminiz bazı konularda fikirlerinizi soyledınız, kiminiz kızdınız. Hepinizin fikirlerinı dusuncelerını dikkate aldım. Ve ondan sonra anladım ki evlilik agır gelmeye başladı. Sadece kadın olarak degıl bir anne olarak herseyı yapmaya calıştım elimde geldigince. Eskısı gıbı sınırlı degıl sakince birseyler yapmaya calışıyorum. Ama iyiysen iyisin aksıne sana uymayan bir durumda sen kotu oluyorsun. Sımdı gelelim sorunlara. 2 cocugumu kucagıma aldım. Su an 1 yasına girecek. Ve esimin ailesiyle ılgılı sureklı sorunlar yasıyoruz. Bir ara kustuler tekrar barıştık ve tekrar tavır aldılar,konuşmuyoruz.Ben dogum yaptıktan sonra Kendı annemle İstanbula donuş yaptım esim ıstedıgı ıcın tek basıma idare edemem diye esim asker cunku sureklı gorevlerde gidip geliyordu.Sebepte su, dogumdan sonra kırkım cıkmadan kayınvalıdeme gıtmıştım. Esyalarımın dış kapının onune koydular sorun etmedim. Kırklıyım ıkı cocuga birden zor oldu yardım da etmediler. Ertesi gun kendi anneme gıttım. Kaynım bıraktı beni babamla muhabbet ederlerken babam kanıma soruyor konustugun bırı var mı dusunuyor musun evlılık diye kaynımda evet insan cocukları gorunce hevesi geliyor diyor. Babamda evlılık kolay birsey degıl esim ıcın diyor ki gıttı gurbete coluk cocuk ıcın calışıyor kendi emegıyle gurur duyarak anlatıyor. Neyse kaymımda gıdıyor bu lafı kendi annesine yetiştiriyor ama hangi art niyetle nasıl anlatıyor bılmıyorum hıc birsey yokken normal de kayınvalıde gelmez gitmez Kaynım arada. Bı kaç zaman sonra arıyorum kimseden ses seda yok aman allahım saydırdı telefonda siz kim oluyorsunuz benım ogluma o tarz seyler soyluyorsunuz. Kimse elime su dokemez baban ne demek ıstıyo asıl senin annen baban paracı oglumu yediniz. Senin baban geri kafalı, p*zevenk dedi afedersiniz. Bende birsey diyemedim sadece dedım anne bak birsey yok ortada kimse birsey demedı Allah rızası ıcın soyleme artık huzurumuz bozuluyor diye uyardım hala soyluyor. Esime de haber verdim o sıra yanımda yoktu. Orda kapandı konu. Ustunden zaman gectı. Bu sırada ben esime dedım gorusmek istemiyorum sen gormuş konus et alakadar etmez ama ona gore davran. Tayin donemine agustos temmuz gibi kendi evimize gelmeden edırneye cıktı bu aradan. Sureklı arkamdan laf soylemeler esımı ustume salıyorlar. Bı yere gidiyoruz esımı arıyorlar sen niye gittin cabuk gel, biraz zaman gecıyor tekrar yanında kim var nıye gelmiyorsun eve diyerek zorluyorlar. Biz İstanbula gıttıgımızde ayrı ayrı kalıyoruz ben kendi annemde o kendi annesınde. Hıc ustunde durmadım sorunların. Ordada esim benım yanımda onların telefonunu acımıyor onların yanında benım. Kendi evimize geldık sorunlar basladı. Iznımız var ben gıdıcem diyor. Dıyorum vırus var gitmeyelim benım kendi ailem hakkım yok mu diyor. Var ama 2 cocuk var zor oluyor. Ailesinden girdi konuya o zaman sen gelme ben giderim diye gitmesi sorun degıl bulunduğum yer sıkıntılı cocuklarla zor oluyor. Oyle boyle uzadı konu. Diyor sen ailem ıcın fesat kıncısın benım yerimde olsa kimse seni cekmez. Bı kaç zaman once de surwklı yo diyor ikinci karı alıcam oh ne guzel saka yapıyor guya ama hoş degıl. Susuyorum,guluyorum. Kaç gundur sureklı boyle evde sınır krizi gecırıyorum. Ve benimle 2 gundur konusmuyo aynı evin ıcınde. Su son 1 sene de ne ailesı konusu actım ne Baska birsey umrumda olmadı. Gıtsın goruşsun konussun. Ama onların yaptıkları ıyı benım yaptıgım kotu oldu. Benım ıstedıgım izin konusu evde gecırmek ıstedıgım ıcın sorun oldu. Kendisinin gitmesini istemiyorum onları sevındırmemek ıcım. Cunku kendi annesı yuzume karsı soyledı. Ogluma ıkıncı karı alıcam tekrar damat edıcem diye. Ve esim hıc bir sey yapmıyor. Onceden benimde hatalarım vardı sustum sımdı susuyorum yine. Kimseye birsey diyemiyor bana diyor. 2 gun küs sımdı benimle kızlar sizce ne yapmam lazım? Sanki o haklı ben haksız gıbı davranıyor. Cok uzun oldu kusura bakmayın. Daha atladıgım bir cok konu var. Belki eksik gelebilir. Yardımlarınızı bekliyorum. Sımdıden tesekkurler
Adam 2. Kadın alıcam diyo gülüyorsunuz
Birlikte bir yere gidiyorsunuz ailesi hemen arayıp gel filan diyor
Siz evli gibi değilsiniz
Ailesinin yanında telefonlarınızı açmıyor nedenn?
Evlilik yok ortada
Saygı yok
sevgi yok
bağ yok
sadakat yok