- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi MakeupAyla
-
Erkeklere birsey dememis kiKendi başına bakması da normal değil, babası ne diye var o çocuğun? Bu sitede erkeklerin tembelliğinin normalleştirilmesi de beni rahatsız ediyor. Aşk hissi bile çocuğun bakımında hem anne hem babaya ihtiyaç duyulmasından oluşmuş, nasıl çalışan bir anne işten gelip çocuğuyla ilgileniyorsa baba da ilgilenecek.
Artık büyüyün, ailenize karışma onları engelleme ve küsme hakkınız yok , herkesin bir hayatı var sonuçta...Merhaba
Canım sıkkın dıyeceksınız buda dertmı? Pazar sabahı uyku uyuyamadım erken kalktım bu yuzden.babam dun annemle bı karar aldık sızede soyleyelım dedı.ben annemlerke yakın oturuyorum şuan oturdukları evı esyalı kıraya verip,cok böyle otobusle benım gıdemıcem kadar (ancak özel araba ıle gıdılır) bı eve tasıncaklar kendı evlerı olcak orasıda kıra yok.burdan aldıkları kırayıda yayla evındekı guzel köy evıne doğal gaz dosetceklermıs o evde yaklasık 6 saat uzaklıkta zaten yazları oradalar fakat yaz sonu gelip hep kısı burda gecırırler.kaynanamlarda oyle yapar.neyse..kombı dosenınce artık kıslarıda ordalar ve arada geldıklerınde bu uzaktakı evde kalcaklar.ben sımdıkı gıbı ıstedıgım zaman gıdemıcem arabam yok sonucta ve vasıta yok o bolgeye.attım ındım eşeğe derler ya kus ucmaz kervan gecmez yere sırf para ıcın gıdıyolar.babamın aldıgı emeklı maası 7 bın var annemede beklese yakında ıkı evden kıra gelcek ben anlamadım dertlerını daha coook para gelsın dıye sımdıkı evı kıraya verıp benden uzaklasmalarına ıcerledım.tabıkı onlarında ıstedıgını yapmaya hakları var ama benımde destege ıhtıyacım var zaten evde mutlu degılım esımle basım sıkıstıgımda derdımı anlatıp rahatladıgım annem vardı kahve ıcerdık.haftada uc dort kere gıderım cunku yuruyerek on dk ozluyom ve aıleme ben cok duskunum.abım var onuda yok sayın.e ben bı basıma yapyalnız kalcam ıyıce.kaynanam var ama anamların yoklugunda onlara sarcam sonra yuzgoz olcaz.oyle cok arkımde yok.hasta oldugumda sıgındıgım lımandı onlar,bebegın bı durumu olunca babamdan rıca edıyorum esım yogun calısan bırı.uzuluyorum ya ınsan bunu dusunmez bıle cocuklarımdan ayrı olmım dıye dusunur.böyle yapyalnız bırakılmaz ya kendı basına.sonra dıyorumkı şaşırmıyorum halıme..bunlar benı dogumuma az kala suan bulundugumuz semte bı saat uzaklıkta bı yerden ev aldılar aglayıp almayın burda yapamam dedıgım halde dogumdan sonra babam gıttı yaylaya anamda gelemedı sonra annemde yaz gelınce hepten gıttıler el kadar cocukla bı basıma hastalıgımla bas ettım esımde halımden anlamadı.ben o zaman anlamalıydım bunların evlat sevgısı olmadıgını..vardır mutlaka sevgılerı ama para daha agır bastı ve cok uzuluyorum dınden berı..
Kıme anlatayım esımle olan sorunlarımı sacma sapan davranıslarını mesela?Siz çalışmıyorsunuz. Paranın ne demek olduğunun farkında değilsiniz. Evde oturduğunuz yerde eşinizin yoğun çalışmasına laf edin. Ananızın babanızın mevcut ekonomik durumlarını daha iyi bir noktaya getirme gayretlerine laf edin. Kaynanıza falan sarın.
İşsizlik böyle bir şey galiba.
Siz bebeği büyütüp kreşe verip çalışmaya başlayın. Eşinizle sorunlarınızı da ailenize anlatmayın. Artık ayaklarınız yere bassın.
Evet oyle baska acıklaması yok tonla yorumun ıcınde en dogrusu bu tesekkurlerEşiniz sorumluluklarını yerine getirmiyor bence, yoksa bu kadar onlara bağımlı olmazdınız.
Telefon yok mu ?Kıme anlatayım esımle olan sorunlarımı sacma sapan davranıslarını mesela?
Bende kacma degık daha fazla paraya kıra alıp kolayca dogal gaz dosetmek koca eve kı haklılar ama ıste..Kusura bakmayın çok özür dileyerek söylüyorum ama sizden kaçıyor olabilirler mi ? Evladım da olsa böyle negatif sürekli mızmızlanan dert anlatan biriyle duramam ya
Arkadaşınıza, psikoloğa , aile terapistine. Anneniz sizin kankanız arkadaşınız değilKıme anlatayım esımle olan sorunlarımı sacma sapan davranıslarını mesela?
Bnm esım telı elınden dusurmeyen asosyal bnm fıkırlerıme uymayan bırı ben pazar gnu cocugu tek alıp o evdeyken gezdıgım cok oldu annemlere gıdıp orda bı tatlı sohbet bı kahve ıcer sıjıntımı atardım demek ıstedgm o kdr cok sey varkı.. yalnız kalıcam haklılar hayatları olsun ama bu esımle yapyalnız kalıcamTelefon yok mu ?
Ayrılmak gıbı luksum olsa ayrılırdım bunca zaman cekıcek enayımıyım ya yok bacımYani cok abartmissiniz birakin insanlar istedikleri gibi yasasinlar sizide cok bencil ve beceriksiz buldum hafta 3 4 kere anneye gitmek evli bi kadin icin cok fazla ve gereksiz sorunlarinizi esinizle cozun cozemiyorsaniz ayrilin madem ayaklarinizin uzerinde duramayacaktiniz neden evlendiniz bu insanlar 34 yasindaki kizlarinin basinda beklemek zorunda degil onlar nezaman rahat edecek
Madem bu kadar dayanamıyorsunuz, boşanın siz de gidin ailenizle? Kusura bakmayın ama kimse sizin çöp kovanız olmak zorunda değil. Anlatıp rahatlamak ve tuhaf kocayı çekme motivasyonu yüklenmekten daha kalıcı ve işe yarar çözümlere ihtiyacınız var.Kıme anlatayım esımle olan sorunlarımı sacma sapan davranıslarını mesela?
Aileye bu sekilde sığınıp evlilik yürütmeye çalışmışsınız . Asıl sorun eşinizle aslındaBnm esım telı elınden dusurmeyen asosyal bnm fıkırlerıme uymayan bırı ben pazar gnu cocugu tek alıp o evdeyken gezdıgım cok oldu annemlere gıdıp orda bı tatlı sohbet bı kahve ıcer sıjıntımı atardım demek ıstedgm o kdr cok sey varkı.. yalnız kalıcam haklılar hayatları olsun ama bu esımle yapyalnız kalıcam
Neden ayrilmak gibi bir luksunuz yok ?Ayrılmak gıbı luksum olsa ayrılırdım bunca zaman cekıcek enayımıyım ya yok bacım
Kıme anlatayım esımle olan sorunlarımı sacma sapan davranıslarını mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?