Annemle babam bı karar almış açıkladılar

Erkeklere birsey dememis ki

Yani yeri gelir anne bakar yeri gelir baba.. ama konu sahibinin yaptigini milyonlarca kadin yapiyor zaten

Artık büyüyün, ailenize karışma onları engelleme ve küsme hakkınız yok , herkesin bir hayatı var sonuçta...

Şimdi biz konu sahibine yükleniyoruz da , bu şekilde ailesine bağımlı oluşunda ailesinin büyük rolü var bence . Resmen kendilerine bağımlı bir evlat yetiştirmişler. Bu tip aileler vardı benim zamanımda da , örneğin kız üniversite kazanır, hooop tüm aile kızla birlikte o şehre taşınır.

Ama artık birey olmayı ve evladınıza da birey olmayı öğretmeniz gerekiyor, nereye kadar böyle ana kuzusu kalacaksınız

Kıme anlatayım esımle olan sorunlarımı sacma sapan davranıslarını mesela?

Sütten kesilmeyen erkek annesinin hatası, sütten kesilmeyen kadın ise kendinin hatası..

Kusura bakmayın çok özür dileyerek söylüyorum ama sizden kaçıyor olabilirler mi ? Evladım da olsa böyle negatif sürekli mızmızlanan dert anlatan biriyle duramam ya
Bende kacma degık daha fazla paraya kıra alıp kolayca dogal gaz dosetmek koca eve kı haklılar ama ıste..

Yani cok abartmissiniz birakin insanlar istedikleri gibi yasasinlar sizide cok bencil ve beceriksiz buldum hafta 3 4 kere anneye gitmek evli bi kadin icin cok fazla ve gereksiz sorunlarinizi esinizle cozun cozemiyorsaniz ayrilin madem ayaklarinizin uzerinde duramayacaktiniz neden evlendiniz bu insanlar 34 yasindaki kizlarinin basinda beklemek zorunda degil onlar nezaman rahat edecek

Telefon yok mu ?
Bnm esım telı elınden dusurmeyen asosyal bnm fıkırlerıme uymayan bırı ben pazar gnu cocugu tek alıp o evdeyken gezdıgım cok oldu annemlere gıdıp orda bı tatlı sohbet bı kahve ıcer sıjıntımı atardım demek ıstedgm o kdr cok sey varkı.. yalnız kalıcam haklılar hayatları olsun ama bu esımle yapyalnız kalıcam

Ayrılmak gıbı luksum olsa ayrılırdım bunca zaman cekıcek enayımıyım ya yok bacım

Kıme anlatayım esımle olan sorunlarımı sacma sapan davranıslarını mesela?
Madem bu kadar dayanamıyorsunuz, boşanın siz de gidin ailenizle? Kusura bakmayın ama kimse sizin çöp kovanız olmak zorunda değil. Anlatıp rahatlamak ve tuhaf kocayı çekme motivasyonu yüklenmekten daha kalıcı ve işe yarar çözümlere ihtiyacınız var.

Aileye bu sekilde sığınıp evlilik yürütmeye çalışmışsınız . Asıl sorun eşinizle aslında
Aıleye Bağlılık falan degil.
Büyük ihtimal bu süreçte boşanmayı da düşüneceksiniz
Düşünmeyin uygulayın eger ortada ciddi sorunlar varsa

34 yıl önce sizin doğumunuzda hemşireler göbek kordonunu kesmeyi unutmuş sanırım.
İğrendim, hem konuşma tarzınızdan hem bencilliğinizden. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, size be istedikleri yerden ev aldılar otururlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…