- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
- Konu Sahibi MakeupAyla
-
Anneniz akıl hastası iken siz hala gidip kadına dert mi anlatıyorsunuz sürekli?Valla gayet guzel hayatları var nısanda gıdıp koye kasımda gelıyolar.kımse gıdıp gelmeyın demıyo.babam hele altında araba cebınde para annem karısmazda sabah cıkar aksam gelır eve asırı sosyal kımsenın kımseye karıstıgı yok o nedenle ben aıleme ebeveynlık yapıyorum zaten burdakı herkesten daha fazla sorun yasadım hayatımda.ben yıllarca akıl hastası bı anneyle ugrasıyorum.o sorunlardan kacmak ıcın esımı sevdım ama tam tanımadan evlendım.sevıyorum ama fıkırlerımız uymuyo uydurmak ıcın cok fedakarlık yapıyorum hep kendımden verıyorum.kımse bılmeden yorum yapmasın
Esımle mutlu degılım hanfendı iki ucu b..lu degnek dedıklerı durum bu zaten bana uyuyo.ne kadar kotu olsalarda anne baba ben sevıyorum aılemıKaç mesajdır ailenizi kötülüyorsunuz. Anneniz akıl hastasıymış, babanız çok baskıcıymış. Kötüleye kötüleye bitiremediniz. Bu kadar kötülerse ne diye haftada bilmem kaç kere gidiyodunuz ve şu anda da taşınıyolar diye yakınıyosunuz? Zaten onlardan kaçmak için evlenmişsiniz ve kötü bir aile oldukları konusunda fikriniz de değişmemiş. Ee o zaman niye gidiyolar diye bu kadar söyleniyosunuz?
Ben konu sahibinin bu kadar kötü bir hayat gecirdigine hiç inanmiyorum. Kendini haklı çıkarmaya çalışıyor hepsi buKaç mesajdır ailenizi kötülüyorsunuz. Anneniz akıl hastasıymış, babanız çok baskıcıymış. Kötüleye kötüleye bitiremediniz. Bu kadar kötülerse ne diye haftada bilmem kaç kere gidiyodunuz ve şu anda da taşınıyolar diye yakınıyosunuz? Zaten onlardan kaçmak için evlenmişsiniz ve kötü bir aile oldukları konusunda fikriniz de değişmemiş. Ee o zaman gidiyolar diye ne bu şiddet bu celal?
Toruna doyma yok abımın cocugunu gormedıker buyudugnu fena bı gelın var basımda kıskanc bende onda gormedıklerı torun sevgısını yasatıyom sıkca goturuyom mutlular ayrıca annemın psıkolojık durumudnan dolayı babamda annemı zaman zaman ıdare edmedıfı oluyor xunku ılac ıcmesı lazım ıcmek ıstemıyor ıcmeyınce sıkıntı oluyo ama ıste oturdukları evı yabancılara altı aylık kıraya vermek guzel fıkır bende evde mıtlu degılım aılem böyle olsada anne baba hergunum orda degıl gunu bırlık gıdınce sıkıntı olmuyor bekarlıktakı gıbı evıme donuyom aksam olunca.Belki toruna torbaya doydular, kalan belki de en fazla bi 10 sene ömürlerinden, belli yaştalar diye insanlara reva gördüğünüz hayat kuş gibi evinde oturup haftada bir torun torba görmek. Ha bi de arada gidebilirler diledikleri yere. Zorunda değiller. Bırakın artık kalan zamanlarını nasıl istiyorlarsa öyle geçirsinler. Siz de artık kocayı boşar mısınız, boşamaz mısınız, sizin bileceğiniz mesele. Ama hayatınıza devam etmek zorundasınız, size sorulmadan değişen şartlara bir şekilde uyum sağlayacaksınız, hayat böyle bir şey. Malesef.
neyse hadı bakalım cok bıldıgın ıcın hayatımı yorum yap tamamda ben sızı tanımam etmem neden burda haklı cıkarıcam dıye laf ebelıgı yapayım? Neden dakkalarca ısımı bırakıp burda mıllete acıklama yapayım cıkıs derım kapatırım sacmalamayın ua lutfenBen konu sahibinin bu kadar kötü bir hayat gecirdigine hiç inanmiyorum. Kendini haklı çıkarmaya çalışıyor hepsi bu
Bizde anlamadik zaten neden hakli cikicam diye bu kadar ugras veriyorsunuz? Ailenizi kotuleyip uzaga tasinacaklar diye uzuluyorsunuz uykusuz kaliyorsunuz. Esinizle anlasamiyorsunuz ama ayrilmak istemiyorsunuz ayrilin diyenlere turlu sacma bahaneler sunuyorsunuz.neyse hadı bakalım cok bıldıgın ıcın hayatımı yorum yap tamamda ben sızı tanımam etmem neden burda haklı cıkarıcam dıye laf ebelıgı yapayım? Neden dakkalarca ısımı bırakıp burda mıllete acıklama yapayım cıkıs derım kapatırım sacmalamayın ua lutfen
Ya kötü şeyler yaşamış da olabilir ama ailesiyle o kadar rezalet bir hayatı olan ve anne babasına burda bir süre hakaretvari şeyler yazan insanın (b.klu değnekmiş de akıl hastasıymış da bağnazmış baskıcıymış vs) ailesinin totosundan ayrılmaması çok çelişkili.Ben konu sahibinin bu kadar kötü bir hayat gecirdigine hiç inanmiyorum. Kendini haklı çıkarmaya çalışıyor hepsi bu
Bagnaz demedım baskıcı dedım.ıkı ucu boklu degnek derkende tabırı caızse kımseye bokta demedım.cunku esım zaten bellı gıtmek ıstıyorum gitsem zaten aılem böyle uzun sure aynı evde kalamam yazın gıttım kaldım bı ay gordum gorcemı devamlı zor..Ya yaşamış da olabilir ama ailesiyle o kadar rezalet bir hayatı olan ve anne babasına burda bir süre hakaretvari şeyler yazan insanın (b.klu değnekmiş de akıl hastasıymış da bağnazmış baskıcıymış vs) ailesinin totosundan ayrılmaması çok çelişkili.
İnsan anne babasına şunları yazarken biraz utanır. ya hadi diyelim çok kötü insanlar ve sen de bunları söylerken utanmıyosun, o zaman haftanın 3-4 günü de yapışma insanlara.
Yazdıklarınız ortada konulariniz ortada.neyse hadı bakalım cok bıldıgın ıcın hayatımı yorum yap tamamda ben sızı tanımam etmem neden burda haklı cıkarıcam dıye laf ebelıgı yapayım? Neden dakkalarca ısımı bırakıp burda mıllete acıklama yapayım cıkıs derım kapatırım sacmalamayın ua lutfen
Ayrılırım derken ne halt edım kardesım dıyorummm en edım? Adam elımden cocuguf alır duyorummm vermez velevkı verdım benım annem o cocuga devamlı bakamaz saglık sıkıntısından dokayı ben krese versem asgarı uxretle evmı gecındırcem cocugamı bakıcam ya ben zaten burda bunu dert etmedım kı aılemın temellı gıdıyor olmasına uzuldum yalnız kalıcam dıye ınsanın aılesıyle aynı sehırde olup canı sıkılınca gıdıp ıkı sohbet kahve ıcmek ıstemedı cokmu baglılık ya ne alaka benım aılem zaten yılın yarısını bızden uzakta gecırıyo ve gelır olarak ev olarak fazlasıyla guclerı yerınde ama ustedıklerı hayatıda yasıyolar zaten.esım bıle benden yorum bekledı sabah sordu ne dıyon bu duruma dıye benle aynı kanıda sıze burda anlatamıyorum yahu durumu herkes bı sopalama derdınde benıBizde anlamadik zaten neden hakli cikicam diye bu kadar ugras veriyorsunuz? Ailenizi kotuleyip uzaga tasinacaklar diye uzuluyorsunuz uykusuz kaliyorsunuz. Esinizle anlasamiyorsunuz ama ayrilmak istemiyorsunuz ayrilin diyenlere turlu sacma bahaneler sunuyorsunuz.
Yav he he allah basına versın ıns en kısa zamanda benım yasadıklarımdanda beter o zaman ne yapıyosun goruruz yada yapamıyosunYazdıklarınız ortada konulariniz ortada.
Siz dertsizlikten dert arayan insansınız.
Prenseslik sendromu sizinkisi.
Ne alaka ya annem zaten 365 gun evınde evın ıxınde cıkmaz gıtmez bıyere ben gıdıyorumda sohbet oluyo swvınıyo ses oluyo psıkolojık durumundan dokayı eve kapanık.veb gıdıyorum duskunum aıleme ıste fenamı gıdıyorum ıslerını halledıyorum torunuyla oynuyolar hayata baglanıyolar neyın kafası ya zaten yılın yarısından cogu koydeler sıkan yok bısı dıyen ykn oyle bı yazıyosunuzkı yanıAnnen taşınmasın çünkü sen haftanın 3 günü kahve içeceksin.
Bi salın insanları yaa...
Anneniz bu durumdan çok memnun olsa taşınmazdı emin ol. Bir şeylerden bunalmış işte kabul etNe alaka ya annem zaten 365 gun evınde evın ıxınde cıkmaz gıtmez bıyere ben gıdıyorumda sohbet oluyo swvınıyo ses oluyo psıkolojık durumundan dokayı eve kapanık.veb gıdıyorum duskunum aıleme ıste fenamı gıdıyorum ıslerını halledıyorum torunuyla oynuyolar hayata baglanıyolar neyın kafası ya zaten yılın yarısından cogu koydeler sıkan yok bısı dıyen ykn oyle bı yazıyosunuzkı yanı
Allah neyi başıma versinYav he he allah basına versın ıns en kısa zamanda benım yasadıklarımdanda beter o zaman ne yapıyosun goruruz yada yapamıyosun
Neyden bunalsın ya suan oturdukları evı altı aylıgına 300 bıne vercekler paraaaa paraaaaaaaaa annem cok paracıdır halıyle ıstedıklerıde var .soyle durum var kıraya verılmesını bekledıgı ev var 5 aydır verılmıyo dıger evden bı kıra gelıyo ama az eskı kıracı cunku eskı fıyttan duruyo suan cıksa uc katı alıcak kıra para cok bıanda gelınce hoslarına gıttı ok bısı demıuorım olay ooooo burası kıradayken gıdıcek koyeeeee evı yaptırcak ok onada ama temellı yanı olursa bu durum esımıde benıde uzer cunku gorusemıcezAnneniz bu durumdan çok memnun olsa taşınmazdı emin ol. Bir şeylerden bunalmış işte kabul et
Bunalcak durum yok canım zaten cunku nısanda gıdıp kasımda gelıyolar zaten gorusmuyozz kasımda gelıp nısana kadar bunalca bısı yokAnneniz bu durumdan çok memnun olsa taşınmazdı emin ol. Bir şeylerden bunalmış işte kabul et
Anneniz veya babanız yalnız olsa haklısınız derdim de. Şimdi ikisi de hayatta Allah ömürler versin,bırakın da istedikleri yerde yaşasınlar. Siz de ana baba hatrına gidip gelin. İnsan istese yürüyerek de gider ailesinin yanına,yeter ki gönlünüz olsun.
Hic mi arkadasiniz yok , mutsuz evlilik ama esinizi annenizin gitmesi neden uzsun ki. Kizina deger vermeyen annesine mi veriyorBunalcak durum yok canım zaten cunku nısanda gıdıp kasımda gelıyolar zaten gorusmuyozz kasımda gelıp nısana kadar bunalca bısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?