Annemle babam bı karar almış açıkladılar

Siz çalışmıyorsunuz. Paranın ne demek olduğunun farkında değilsiniz. Evde oturduğunuz yerde eşinizin yoğun çalışmasına laf edin. Ananızın babanızın mevcut ekonomik durumlarını daha iyi bir noktaya getirme gayretlerine laf edin. Kaynanıza falan sarın.
İşsizlik böyle bir şey galiba.
Siz bebeği büyütüp kreşe verip çalışmaya başlayın. Eşinizle sorunlarınızı da ailenize anlatmayın. Artık ayaklarınız yere bassın.

Şu an size vefasızlık diye saydığınız şeylerin hiçbirini annemlerin borcu gibi görmedim hiç. Bu kadar zayıf olmayın

Belki aileniz de bu bağımlılık halinden memnun değildir. kendi göbeğinizi kesebilmeniz adına yapıyorlardır biraz da bunu. Doğumdan sonraki dönem için size hak verdim ama ne bileyim şuan sadece kendinizi düşünüyorsunuz.

Çocugunuz hastalandığında tek başınıza baktınız he helal olsun nasıl yaptınız? Bu yaptığınızı hepimiz yapıyoruz gayet hanımefendi :) normali bu zaten. Her başımız sıkıştığında bir yere gidemeyiz. Siz madem bu kadar ailenize duskundunuz evlenmeseydiniz keşke.

Kusura bakmayın çok özür dileyerek söylüyorum ama sizden kaçıyor olabilirler mi ? Evladım da olsa böyle negatif sürekli mızmızlanan dert anlatan biriyle duramam ya

Anneniz veya babanız yalnız olsa haklısınız derdim de. Şimdi ikisi de hayatta Allah ömürler versin,bırakın da istedikleri yerde yaşasınlar. Siz de ana baba hatrına gidip gelin. İnsan istese yürüyerek de gider ailesinin yanına,yeter ki gönlünüz olsun.

Ayyyy içimi daralttın. Kendın baş edemıcektın doğurmasaydın. Rahat bırak ınsanları

Esım
yok haklısın bagımlı yetıstırdı babam bakkala bıle yollamazdı dusun cok baskıcı bı aılem vardı evlendm esımle mutlu degılım ama kactıgım yer orasıydı sımdı gıdınce bı basıma kalcam sncta kımse kımseyle ne arkds oluo ne bısı ınsanlar slm bıle vermekten acız olmus tabıkı onlarında hakkı var bencıl olamam alısırım bı basıma hayata ne dıyım

Özür dilerim ama cok bencilce. Cocuklarini büyütmüsler evlendirmisler. Simdi kafa dinlemek onlarinda hakki degilmi. 34 yasindasin gencecik guclu bir kadinsin. Mecbur degillerki seni düsünmeye hele insan cocuklarini düsünmezmi lafini anlayamadim sanki 5 yasindasiniz sizi sokaga atmislar gibi yazmissin. Bugune kadar onlara güvenmissin ama artik tek basina olmayi ogrenmelisin.

Bence de bu da dert mi yani. Evliliği çocuğu onlara güvenerek mi yaptınız. Bunu yazan kişi sanki 18 yaşında.

Kendi başına bakması da normal değil, babası ne diye var o çocuğun? Bu sitede erkeklerin tembelliğinin normalleştirilmesi de beni rahatsız ediyor. Aşk hissi bile çocuğun bakımında hem anne hem babaya ihtiyaç duyulmasından oluşmuş, nasıl çalışan bir anne işten gelip çocuğuyla ilgileniyorsa baba da ilgilenecek.

Siz şimdi böyle yazınca üzüldüm. Ama şöyle düşünün; siz de annesiniz. Anne ve babanızın yaptığı hatayı siz çocuğunuzu yetiştirirken yapmayın. Güçlü ve bağımsız bir annesi olduğunu düşünsün, birey olabilmeyi öğrensin.

Yaş kaç, ya yaşınız küçük ya da bencilsiniz. Bir sürü kadın iş ya da evlilik sonucu kilometrelerce uzakta yaşıyor. Aileye bu kadar bağlı olmak sağlıklı değil. Aileye bağlı erkek ne kadar zararlıysa kadın da aynı şekilde. Bir hayat kurmuşsunuz düşün insanların yakasından. Burada annesinden kopamayan erkekler için hepimizin söylediği bir söz vardır. -Madem anneden ayrılamıyordu neden evlendi- diye. Çok dert oluyorsa siz de gidin.

Benim de plânım bu, yaşlandığımda pasif gelirlerim ve emekli maaşımla Trabzon’da köye yaptığım evde yaşayacağım. Camı açıyorum mis gibi her yer yemyeşil. Şehirde insan çürüyor.

Yani en güzelini yapıyorlar, bu saatten sonra emeklileri kira gelirleriyle doğayla iç içe merkezden uzak yaşasınlar bırakın, mis gibi. Ben olsam sevinirdim, kaç yıllık ömürleri kaldı ki, biraz temiz hava alsınlar, ayakları yeşile, toprağa bassın isterdim. Esas bencil olan sizsiniz, koskoca kadın beş yaşındaki çocuk davranışları sergiliyor.

Son düzenleme:
evlat sevgileri bu kadarmış derken?
insanlar ununu elemiş eleğini asmış kendi istedikleri gibi bir hayat yasayamayip her seyini size goremi ayarlayacaklar?
onuda gectim ayni şehirdesiniz, insanlarin aileleriyle aralarina okyanuslar giriyor bazende sizin kadar bencilce davranmiyorlar.
herkesin cocugu var herkes hasta oluyor, şu sitedeki annelere bile sorsaniz eminim hapsursa leblebi gibi ilaci agizlarina atip devam ediyorlardir.
cocugunuza kendiniz bakiyorsunuz bu bile bir nimet sizin icin, nice insanlar var bakacak kimseleri yok calismak zorunda oldukalari icin el kadar bebelerini el aleme birakmak zorunda kaliyorlar.
bencilliginizi bir kenara atin bence biraz mutlu olun aileniz tercih ettikleri gibi yasayabiliyorlar diye.

Kızım sen evli çocuklu kadınsın niye hala 5 yaşında gibi davranıyorsun dursana biraz kendi ayaklarının üzerinde. Annen baban artık bir yaşa gelmiş iki evlat büyütmüş e baktılar senin derdin bitmez bu gidişle başımızı dertten kaldıramayacağız, huzurlu bir emeklilik yaşamaya gidiyorlar yani bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…