- 25 Haziran 2010
- 4.895
- 4.441
Yoruldum,anlatmaktan inanın kızarak da anlatıyorum onlar ısrarla dayatmaya çalışıyorHayır değil sen hep kendine bakma birazda evlatlık hakkına bak deyin mesela. Ben en dar zamanında bile kimseden bir kuruş istemeyen insanım böyle annem olsa koparta koparta alırım parasını . Cingenlik mi en alasını yaparim. O versin torunlarına asıl para.
En çok sinirlendigim şey sevgisiz bir kadından sevgi ogrenemezsiniz doğru ama bunu çocuklarınıza yansitiyorsuniz ve onun fikirleri bir şekilde sizi etkiliyor.
İşte bu defa daha net anladımSiz kendi annenizden ayrismamissiniz . Kaç yasindasiniz ve sizi nasıl bu kadar etkiliyor . Annem de olsa o sınırı bilecek . Sizde o zaman başka annaneleri örnek verin. Çünkü benim bildiğim annane torununa oyuncak alır , harçlık verir bunları mi yapamiyor ki sizinki en alasını yapar da kendi emeğiyle birşey verir . Çocuklarınızı annenizden uzak tutun.
Kötü niyetliler
Kızlarımın doğumgünüydü gideceği günden 2 gün sonra,10tl verip kumbaranıza atın diyebilirdi,kaç evi ziyaret etti her gittiği evde en az 250 tllik hediyeler ile gitti ama kızlarım için elimi cebine atmadı
Belki de benim hatam her seferinde şans vermek,bu defa tamam olacak diye beklentiye girmek