Annemin kuruntulari

Ya keske acaba olsaydilar, okadar iskence gormeme ragmen gelip de sahip cikmadilar. Kendim ayrilma karari aldim annnemin evinde okuyamadigim okulu bitirdi cok iyi yerlerde calistim. Parmakla sayilacak turk calismistir belki oralarda. Ama bigun gurur duymadilar. Kendi evimi arabami aldim yani hep kendime yettim aslinda ama icimde hep anne ozlemi vardi. Sunu anliyorum ki asla dolmayacak.

Takılmayın bence .Dusuncelerını degıstıremezsınız.Ama guzel bır tedavı ettırebılırsınız.Imkanınızda var .Annenızın bundan sonraki ömrü daha saglıklı olur

Maddi durumunuz tam olarak nasıl bilmiyorum ama şöyle düşünün: insanlar yeri geliyor başkasının çocuğuna burs veriyor, ihtiyaç sahibi insanlara destek oluyor, başka birinin hastane masraflarını karşılıyor, misafir çağırıp sofralar kuruyor.. böyle yaşantılar varken eşiniz evinin ihtiyaçlarından kısmadığı sürece , sizin isteklerinize para yok demediği sürece kendi kızına bakması ve ailesine yardımcı olması doğal. Annenizi kırmayın, he deyip geçin

Diyelim ki sandriyonuz..hımm tamam sandriyonuz.. Allah Allah..neyse hımmmm..

Bi ben miyim bu kelimenin anlamını bilmeyen..sandriyon..

yapacak birsey yok o zaman.
siz kendinizi değiştireceksiniz. önemsememeyi .aciklama yapmaya birakmayi ve biraz da mesafeli durarak ruh sagliginizi koruyacaksınız..

Takılmayın bence .Dusuncelerını degıstıremezsınız.Ama guzel bır tedavı ettırebılırsınız.Imkanınızda var .Annenızın bundan sonraki ömrü daha saglıklı olur
Tedaviyi kabul etmiyor, onu goturecegim doktora kendim gitmistim belki heveslenir diye, tabiki sirf heveslensin diye degil. Yine annemin hayatima cok mudehale etmesinden bunalmistim.

İletişimi azaltın. Aklıma bu geldi sadece.
Bende boyle dusunuyorum. Uzun sure aramicam. Ama anneniz iste siradan bir arkadas akraba degilki.
Bugun mecbur kaldim ama yinede aramadim, istiyecegim seyi kardesimden istedim o iletir anneme diye. O sekilde hallettim

Bende sizin gibi dusunuyorum, ac degiliz acikta degiliz. Ailesine yardim yapabilir bu benim icinde gecerli. Evimizi aksatmadigimiz surece ailelere yardim etmek guzel bise. Kizina bakmasi kadar dogal bise yok.
Bundan sonra sinirimi cizmem gerek mesafeli olmam gerek. Gerektigi yerde kirmakdan cekinmicem yoksa anlamiyo ben kiriliyorum

yapacak birsey yok o zaman.
siz kendinizi değiştireceksiniz. önemsememeyi .aciklama yapmaya birakmayi ve biraz da mesafeli durarak ruh sagliginizi koruyacaksınız..
Evet dediginiz sekilde yapicam. Mesafemi koyucam ve uygun zamanda onu uyaricam. Benim evimin parasi kimseyi ilgilendirmez ister hediye alirim ister para veririm istersem yirtar cope atarim

Bende boyle dusunuyorum. Uzun sure aramicam. Ama anneniz iste siradan bir arkadas akraba degilki.
Bugun mecbur kaldim ama yinede aramadim, istiyecegim seyi kardesimden istedim o iletir anneme diye. O sekilde hallettim
Ya benzer bir annede bende var. Başka çözüm bulamadım. Anca iletişimi azaltinca kafam rahatladı o kadar...

Ya benzer bir annede bende var. Başka çözüm bulamadım. Anca iletişimi azaltinca kafam rahatladı o kadar...
Benim annem yanliz yasiyo, kardesimle yasiyo daha dogrusu
Ama sorunlu bi kadin yani
Karar alacagi zaman yanlis kararlar aliyo, antideprasan kullanmasa gunun 24saatini aglamakli geciriyo
Eli ayagi tutuyo ama hemen bosluga dusebilen kadin.
Sizinde oylemi
Birde ben ayrildim 10 yila yakin onunla ilgilendim maddi manevi alisti buna biturlu diger evli olan anne kiz iliskiyi kuramiyoruz.

Ya benim ki sizin anneniz kadar ağır travmalar atlatmamış ama benzer yanları var. Özellikle anne kız ilişkisi konusunda. Sürekli olumsuz şartlanması , vesvese vermesi ve onu ilgilendirmeyen işlere müdahale de bulunmaya çalışması gibi gibi.

Annem cok sey yasadi aklima geldikce kendimi ona karsi mecbur hissediyorum
Ama tedavi icin bi caba gostermiyo
Ben kendi kizim uzulmesin diye onunde bile aglamiyorum

Siz yakinmi oturuyosunuz, evliyseniz benimki kadar karismiyodur belki
Benimki hala evli degilmisimde onla ugrasmak zorundaymisim gibi davraniyo

gun icerisinde esim iste oluyo onunla ilgilenmeliyim gibi davraniyo. Mesela hava guzelse onu ciftlige goturuyorum yada nebilim alisverise goturuyorum

Hafta sonu evde yogun oldugumdan ban sey yaziyo heee dogru ya kocan evde konusamazsin
Sanki boyle kocam bana konusmami sartlandirmis gibi konusuyo

Yok ben de yakın değilim. Ama işte amaç mutsuz etmekse telefondan da başarıyor bunu.
Elbette annemiz ilgileniriz destek çıkarız ama kendi ruh sağlığımız da önemli. Ve ben bunu kaybetmeye basladigim an kendimi geri çektim. Eminim siz de hissediyorsunuzdur bunu. Hadi onu da geçtim biz onlara belli seviye de destek sağlayabiliriz. Uzman desteği bile gönüllülük esası ile işe yarıyor. Onlar kendi iyileşmek istemedikçe zor maalesef.
Ve ayriyetten evlisiniz annesiniz siz. Hayatınızın önceliği bunlar. Kabullenmeli bunu.

Yani sayfalarca msj yazasim var
Benim hayatima mudehale etme, ve bunu insanlar onunde kavga olayi yapma
Istersem parami koca tarafima yediririm
Bu kimseyi ilgilendirmez.
Yani soylerken bile sinirleniyorum ama emrivaki yapiyo
Zekatimi kendi yegenine vermemi istiyo, yillardir boyle zaten ama belki ben bu yil esimin bi akrabasina vericem
Arayip yegenine sandriyonda sana para yollayacak deyince mecbur kiza yolladim artik.
Ya sanane benim paramdan sadakamdan
Kizilaya loseve falan yardim parasi yolladigimda, bilmedigin elaleme ne para yediriyon diye diye bi yegenini zengin ettik bodrumda otel actilar simdi eyvallahi yok bize

Hep kendine yapalim kendi tarafina yapalim istiyo. Abim cok kavga etti bu olay yuzunden. Tiksindi artik, yardim edilecekse bile elaleme ederim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…