- 15 Haziran 2016
- 7.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Haklısınız ama şu koskocaman bir gerçek anneniz annelik lafını bile haketmeyen bir kadın.mutlu olmak için sevgisi de dahil onun hiçbirşeyine ihtiyacınız yok.aman iyilik filan etmesin varlığı yeter dediğimiz insanlar vardırya bunun varlığı bile zarar.Biliyomusunuz suan buyuk kizim evde olmasaydi su msjiniza aglardim. Ama ben kizimin uzulmesine dayanamam onun onunde aglayip endiselendirmek istemiyorum.
Annemin kiz erkek ayirdimi yaptigini teyzem ve en yakin 2 arkadasi bi kac kez dile getirsede ben kabullenemiyorum.
Ama kucukken sevgi gormuyorum diye dama cikip bicak alirdim elime beni sevmiyosun diye agliyodum babamin yegenleri gelir beni alirdi gotururdu sonra uyur kalirdim.
Belki 5 yasinda vardim bunlari yasadigimda o unuttum saniyo ama ben unutmamisim.
Anne once kendini dusun bizi bosver biz buyuduk sagligina dikkat et herlseyi takma kafana derim. Onun resmen cocugum gibi yaninda olurum. Heryerde herseyde savunurum
Bigun benim yaptigim seyle belki gururlanir diye
Abim bise yapsin oglum bunu yapti oglusum soyle boyle diye paylasir
Hayatim boyunca hep durust olmaya calistim
Ailemden yuzum gulmedi ama Allah karsima esimi cikardi bana sevgisini verdi ama iste o anne sevgisi varya hic bise yerini tutmuyo