Kırılmayın ama anneniz sınırını aşıyor. Yok para yiyor yok sevmemesini istemesi falan çok büyük hadsizlik. Hukuki olarak bile Allah göstermesin bir şey olsa adamın her şeyinin 4/3 ü evladındır. Yani eşten daha çok hakka sahip oluyor. Yani adamın parası evladı için çalışıp çabalıyor herkes gibi tabiki kızına harcayacak fazla fazla verir isterse gereğinden fazla harcar. Bunu sorgulamak kimsenin üstüne vazife değil. Bu durumu eşiniz öğrense duysa şu söylemleri evliliğiniz darbe alır. Empati yapıyorum şu an aynı durumda ben olsam kızıma harcadığım şeyin tasası kayınvalideme düşse sürekli abuk subuk konuşup davransa eşimde buna çizgi çekmese sınırını koymasa artık bir yerde dolarım. Ne demek benim paramı sorgulamak
Annenize açıkça bir daha bu tarz konuşmalar geçerse harcayacak kızı o herkes evladını düşünür sen beni nasıl düşünüyorsan oda evladını düşünüyor. Sen böyle yaptıkça evliliğim tehlikeye giriyor diyceksin baktın devam ediyor konuşmaması karışmaması gereken şeyleri sertçe söylemen gerek. Yok yeğenlerine hediye alıyor falan o kadar saçmaki almayan mı var? Ailesinede durumu ıyı ise gerektiği yerde yardımcı olucak tabi aksi anormal olur