Selam kizlar aslinda konu cok uzun ama kendimi okadar yorgun hissediyorumki anlatmaya gucum bile kalmadi.
Sadece sizden akil almak istiyorum
31 yasinda bir bireysiniz maddi manevi hersekilde ayaklari uzerinde duran mantigi agir basan bir kadinsiniz. Ailenin tek kizi. 2 cocuk annesi mutlu bir yuvasi olan bir "sandriyon"sunuz.
Ve 52 yasinda hayati boyunca cok cekmis, esinden siddet gormus 7kere ayrilmis birlesmis, antideprasan ilaclarla ayakta durabilen duygusal ama asiri duygusal 3 cocugu olan (2 erkek 1 kiz) bir anneniz var.
Hayatin her anindan maddi manevi kendinden bile odun vermis sandriyon evli mutlu cocuklu... Kv, gorumce, elti, kayin bunlarla gayet iyi gecinen veya gecinmeye calisan hayata bakisi pozitif olan birisi.
Benim esimin ailesiyle bi sorunum olmamasina ragmen, maddi bir sikintim olmamasina ragmen durup durup kuruntu yapan bir annem var. Bugune kadar es gectim ama artik cok yoruldum hayatima cok mudehale etmesinden kararlarima karismasindan...
Esim annesine kardeslerine para yolluyomusda, iste nebilim kizina (ilk evliliginden olan) hem nafaka verip hemde bizim evde yedirip iciriyomusuzda. Esimin yegenlerine hediyeler aliyomusuzda off bu tur seyler gercekten bana gore cok banal geliyo.
Esimin benden gizli para gonderdigini hissetmedim, sahit olmadim ama yapiyosada nerden bilebilirim paranoyak gibi onumu arastirim.
Esiminde benimde gelirimiz var (esim benden fazla aliyo). Asla evini ac, susuz birakacak bir yapiya sahip degil. Hicde oyle olmadik yani diyelimki ailesine para yolluyo gizlice, yardim amacli yapmistir belki ama napabilirim elimde bi kanit yok eksilen para yok... Hos olmayan tarafi, gizli yapmasi olur en fazla, benim acimdan.
Ya ben su iki gunluk dunyada inanin para pul derdinde degilim. Mutlu huzurlu olayim karnimi doyuracak basimi sokacak cocuklarima yetecek param olsun ben mutluyum.
Esimle cok iyi anlasiyoruz, kafa yapilarimiz olsun ortak alanimiz olsun cok fazla. Bana yardimci olur, uzmez cocuklarla ilgilenir sabirlidir yani daha ne isteyim bilmiyorum.
Ben annemin bu kuruntularindan biktim, ve bununla nasil basedebilirim hic bilmiyorum.
Tavsiylerinizi bekliyorum
Simdiden cok tesekkur ederim okuyup vakit ayirdiginiz yorum yaptiginiz icin.