İşte öyle bende kızdım önce anneme.Anneniz kafasına göre iş yapmıs
Ve şimdi de cezasını size çektiriyor...
Yani inanın şuan anneme üzülmekten mustahakini falan düşünemiyorum.annenize biraz müstahak olmuş. niye beklemeden tavır yapar gibi atlamış herseyin içine.
iskan meselesi ne olacakmış peki? kombi neyse de iskan çok önemli
Yazık kadına ya, yaşlı sahipsiz görüp dolandırmışlar, bı de kendi alinteriyse giden daha çok koymuştur. Ama üzülmesin bence,bu devirde en uyanık gecineni bile çarpıyor bu ahlaksizlar, çuvalla ev parası verip sahte tapuyla ortada kalan bile var. Amaaan giden 2500 olsun, başının gözünün sadakasi olsun, üzülmesin teyzem, güle güle otursun yeni evinde.( Bunu okutun kendisine lütfen)İşte öyle bende kızdım önce anneme.
Ama dünden beri bu kombi belli olunca anneme bişey diyemiyorum.gercekten harap oldu kadın.
Cezasını çekeyim annem için ama kurtulsun yeter ki.
Yani inanın şuan anneme üzülmekten mustahakini falan düşünemiyorum.
İskan için sözleşme yapılmış.annem ev için verdiği paradan biraz ödememiş.
12. Ayda iskan alınacak alınınca kalan para verilecek eğer alınmazsa parayı annem vermeyecek.oyle bir sözleşme.
Şuan iskan başvurusu yapılmış.zaten mutahitin de evi var apartmanda.baya ilgililer o konuda da inanın iskanı falan düşünmüyorum.
Ödesin annem maaşından elektrik,su fazla fazla kendisi çeksin onu.zaten bilerek almış.
Şu Kombi ve bu iğrenç insanlardan kurtulsak yeter bize.
Yaaa çok teşekkür ederiz.Yazık kadi
Yazık kadına ya, yaşlı sahipsiz görüp dolandırmışlar, bı de kendi alinteriyse giden daha çok koymuştur. Ama üzülmesin bence,bu devirde en uyanık gecineni bile çarpıyor bu ahlaksizlar, çuvalla ev parası verip sahte tapuyla ortada kalan bile var. Amaaan giden 2500 olsun, başının gözünün sadakasi olsun, üzülmesin teyzem, güle güle otursun yeni evinde.( Bunu okutun kendisine lütfen)
Vergi dairesine sikayet edin 2. El urun verdiler faturasi yok diye. Ordan bir yazi veriyorlar onunlada tuketici hakem heyetine gidin. Ayni durum gorumcemin baina geldi urun aldi kusurlu sikayet edecek fatura yok. Vergi dairesi yazi verdi ama onun kredi karti slipi vardi umarim elinizde bi dekont bisey vardirHanımlar herkese iyi günler.
Son 15-20 gündür annemin evi ile uğraşıyorum artık bana öyle dertler oldu ki altından kalkamıyorum
Buradan fikir almak istiyorum beynim durdu artık.uzun olursa kusuruma bakmayın
Annem kendi evini verdi üzerine para ekledi sıfır, lüks,iyi muhitten ev aldı
ev alacakken benimle tartıştı,ben de açıkçası 2 günde ev alamaz dedim üzerine düşmedim.
haftasonu annem ev almış.annemi aradım gelip göreyim bı bakalım öyle al dedim.parasini verdim artık geçti aldım evi dedi tamam dedim.
bir hafta sonra çağırdı beni evi gör dedi gittim gördüm fikirlerini söyledim.
sonra biz kardeşime gittik,oradan da tatile.yani 15 gün şehirde yokuz dedim anneme.annem de tamam siz gidin gelin tasinalim yerleselim beklerim dedi.
biz kardeşime gittik,orada ayrı problemler yaşadık.bu arada annem nakliye ayarlamış taşınmış.gelince sen yerleştir evi dedi tamam dedim.
Evi emlakcidan almış.takas yapmışlar
yeni evde iskan yok,ankastre yok,kombi yok.emlakci kombiyi tanıdığım var uyguna yaptırırım demiş annem kabul etmiş.eve bir gittim kombi ikinci el.tabii kızdım bu bize problem olur dedim.ankastre için de tanıdık var demiş ama ben onu aldırmadım yine başka bişey olur diye.kendim aldım taktırdım.
dun doğalgaz açılacaktı.kombi için kullanıma uygun değildir raporu verildi.tabii ben çok kızdım bozuk kombiyi taktılar.1 aydır doğalgaz bekliyoruz.ustune para verdik.
aradim emlakciyi ve kombiciyi.kizdim gelin alın verin paramızı dedim.hemen geldiler.tamir edelim para vermeyiz diyorlar.iscilik yaptık geri almayız diye söylediler.
üzerine para verip sıfır almayı teklif ettim 4.500 TL para istediler.ayrica 2.500 o ikinci el kombiye almışlar annemden zaten.
üstüne yine gaz kesilecek.ariyoruz telefonlara cevap vermiyorlar.
4.500 vermeyi de kabul ettim geri alın da biran önce sıfır,istediğimiz kombiyi getirin dedim hala ses yok.
baska yerden kombi alsam bu ikinci el iseyaramayan için para odemeyecekler.
kombi fiyatları 5.500-6000 civarı
çok zarar ettirdiler kadını.ayrica mağdur ettiler.annem ağlıyor sürekli.bana da kızıyor yanımda olmadın diye.simdi de ben uğraşıyorum herşeyle.ariyorum cevap veren yok.bos bos bekliyoruz şuan.
nereye şikayet etsem bilmiyorum.
2.500 lira vermiş annem kombiyi takmışlar ama ne belge var ne fatura.kanitlayamam diye tüketici hakem heyetine de gidemiyorum.
başka yerden alsam daha çok zarar olacak.
buradan alacağım yine çok fark var ama bu adamlara güvenmiyorum.
ayrıca sıfır kombi takacaklar ama belki onun da ucuzunu,kötüsünü takacaklar içimde şüphe oldu
ben ne yapabilirim kızlar nolur fikir verin
Nolur kusura bakmayın kızgınlıkla destan yazdım
En net şikayet yolunu söylediniz teşekkür ederim.bende böyle biryer arıyordum yarın sabah avukatı ariyayim o firmayla konuşsun bende direk vergi dairesine gideyim.ya gerçekten çok teşekkürlerbulunduğunuz yerdeki vergi dairesine gidin. gelir idaresi başkanlığının ihbar ve şikayetler birimi var. ya da denetim uygulama. ikisinden birine şikayette bulunabilirsiniz.
hiç yoksa yoklamaya çıkarlar bu kişiler hakkında.
Size de çok geçmiş olsun.Vergi dairesine sikayet edin 2. El urun verdiler faturasi yok diye. Ordan bir yazi veriyorlar onunlada tuketici hakem heyetine gidin. Ayni durum gorumcemin baina geldi urun aldi kusurlu sikayet edecek fatura yok. Vergi dairesi yazi verdi ama onun kredi karti slipi vardi umarim elinizde bi dekont bisey vardir
5-6 binde olsa gözden çıkarttık zaten.Bu adamlara asla güvenmeyin. Tek diyeceğim bu. Gider alırım 5-6 bine kombi. Zaten 4500 gözden çıkartmışsınız.
Yarin avukata ulaşmaya çalışirim.ofisi falan ariyayim sabah ilk iş.en azından arasın korkutsun.
Artık parayı falan geçtik zaten ben sinir krizi geçiyorum annem ağlamaktan hasta olacak.
Ama kanıtlayacak tek bir şey yok. Bende bir firmayı tüketici haklarına verdim , sizden ödediğiniz makbuz , belge,fişe kadar istiyorlar. Anneniz biraz üzülsün, üzülsün ki bir daha danışmadan iş yapmasın. Geçmiş olsun. O şeref yoksunlarının da boğazlarına dursun.5-6 binde olsa gözden çıkarttık zaten.
Ama ben bu adamların yanına kalsın istemiyorum.gercekten annem çok mağdur oldu bende perişan oldum.birde ilgilenmediler.
O adamlara asla güvenmiyorum ama haklarımız varsa kullanmak istiyorum.
Merhabalar Canım,Yaaa çok teşekkür ederiz.
Gerçekten kendi alın teri.yillardir belediyede çalışıyor.park ve bahçelerde.kis soğuğunda bile çay içmeden çalıştı biriktirdi.
Artık 2.500 lirada da değiliz.biz 1 aydır bekliyoruz açılacak diye birde bozuk çıktı tekrar aynen uğraş.birde annem kandırıldığını öğrenince fena oldu.adamlarda düzeltmek istemeyince iyice kötü oldu.ama ben bir şekilde o kombiyi taktırıp rahat ettiririm.
İçten yorumunuz için çok teşekkürler iyi ki varsınız
Bence varsa eşiniz abiniz falan arasın ya da emlakçıya bizzat gitsinler bazıları kadınlar bi şey yapamaz diye üzerine yatıyor paraların belki korkup verirler parayı geri,2.el çalışmayan kombi takmak da nedirAradım çok kızdım nasıl böyle ahlaksızlık yaparsiniz nasıl iş yapiyorsunuz dedim
Kusura bakmayın abla ben hemen hallediyorum falan dedi ama yok ortada bişey
Dünden beri sürekli herkesi arıyorum.
Artık telefonlara cevap vermiyorlar.
Bu arada ne olursa olsun uğraşırım ben bununla annemin parasını kaptırmak istemiyorum dersen.. Noter gidip alacak işlemi başlatabilirsin. Sonrasında da mahkemeye giderek icra takibi başlatabilrisin. Kazanırsan davayı bütün masrafını karşılarlar kazanamazsanda sen karşılarısın.. ama sen icraya versen bile tebligata itiraz takibe almak gibi çeşitli yollar üzerineden en az 2 -3 yıl sürer. Bu arada civardak kamera kayıtlarıdan kombinin aynı olduğunu kanıtlayabilirsin belki...Yaaa çok teşekkür ederiz.
Gerçekten kendi alın teri.yillardir belediyede çalışıyor.park ve bahçelerde.kis soğuğunda bile çay içmeden çalıştı biriktirdi.
Artık 2.500 lirada da değiliz.biz 1 aydır bekliyoruz açılacak diye birde bozuk çıktı tekrar aynen uğraş.birde annem kandırıldığını öğrenince fena oldu.adamlarda düzeltmek istemeyince iyice kötü oldu.ama ben bir şekilde o kombiyi taktırıp rahat ettiririm.
İçten yorumunuz için çok teşekkürler iyi ki varsınız
Gecmis olsin umarim bi sonuca ulasabilirsinizSize de çok geçmiş olsun.
Yaa bizde dekont falan yok.annem elden para vermiş.zaten kombi demişler anneme.proje çizilecek demişler.ben yine de sabah vergi dairesine gideyim.oradan net bildi alırım inşallah.
Çok teşekkür ederim
Yok evin tapusu alındı.tapuyu da gördüm ama şimdi neler yazıyordu unuttum.ama tapuda problem yok.edevletten de baktım tapu normalAma kanıtlayacak tek bir şey yok. Bende bir firmayı tüketici haklarına verdim , sizden ödediğiniz makbuz , belge,fişe kadar istiyorlar. Anneniz biraz üzülsün, üzülsün ki bir daha danışmadan iş yapmasın. Geçmiş olsun. O şeref yoksunlarının da boğazlarına dursun.
Evin içinde emlakçıda olduğu için merak ettim de evin tapusunda bir sıkıntı yok değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?