Tapunun fotoğrafını aradım bulamadım şimdi sinirden ellerim titriyor.kombi ve ankastre çok iklincil dertler bana göre
güvenmediğiniz adama bir de para verip daha çok mu dolandırılmak istiyorsunuz anlamadım
koca ev almışsınız verin bi 5 bin yeni kombi alın. Değer mi bu kadar dertlenmeye, garantisi olsun, servisi olsun.
Keza ankastre de öyle
ama iskansız ev nasıl aldı anneniz hiç anlamadım? Bence bu daha büyük bir sıkıntı.
Tapuda ne yazıyor?
İskansız ev almasaymış keşke elektrik , su baya çok geliyor.Tapunun fotoğrafını aradım bulamadım şimdi sinirden ellerim titriyor.
Ankastreyi hallettim ben aldım.takildi onlara bırakmadım.
Ama kombi alındı para verildi 2. El vermişler anneme.simdi geri alın diyorum almıyorlar.
İskansiz almış evin parasının bir kısmını vermemiş iskan alıninca verecek.
Bende anlamadım nasıl almış bu kadın bu evi.
Aradım çok kızdım nasıl böyle ahlaksızlık yaparsiniz nasıl iş yapiyorsunuz dedimCemoos emlakçıyı sıkıştırsan biraz ?
Aradım çok kızdım nasıl böyle ahlaksızlık yaparsiniz nasıl iş yapiyorsunuz dedim
Kusura bakmayın abla ben hemen hallediyorum falan dedi ama yok ortada bişey
Dünden beri sürekli herkesi arıyorum.
Artık telefonlara cevap vermiyorlar.
Bende aynı sizin gibi düşünüyorumBazi seyleri dersparasi olarak görüyorum sahsen. Bizim ailedede ilk bizi dinlemiyorlar, sonra olan olduktan sonra bize atiliyor kurtar diye. O yüzden yazili ortada birsey yoksa ve sahit de yoksa isiniz oldukca zor. Ben Türkiyede ki insaat islerinden birsey ögrendiysem oda is yapilmadan önce ve kontrol etmedikten önce para vermeyeceksin. Tecrübe sabit.
Disli bir erkek akrabaginiz yok mu yaninizda gidecek? Maalesef bazi yerde kadinlari ciddi almiyorlar bile.
Bende aynı sizin gibi düşünüyorum
O kadar ev aradık ilk kombi ve iskana baktık.ama annem ne yaptıysa gitmiş ilk buldugu evi almış.sonra bana sen uğraş diyor birde kızıyor.kadina da bişey diyemiyorum dünden beri halı normal değil korkuyorum.
Dolandirildim,kandırdılar,param bitti diye ağlıyor sürekli.
Vallahi canım artık elektrikte,su da değiliz.zaten annem çalışıyor evde durduğu sadece geceleri.keske hiç bu adamlarla is yapmasaydi ama başımıza geldi işte.kadinin da üzerine gidemiyorum.İskansız ev almasaymış keşke elektrik , su baya çok geliyor.
Eşim yanımızda.o zaten aşırı sinirlİ.kavga edecek hakliyken haksız duruma düşeceğiz.dun çok uğraştı adamlarla ama adamlarda yüz yok.bugun eşimi karistirmadim biseye.
2.500 ödemiş.iscilik falan düşer 1000 lira veririz dediler dün.ama ondan sonra ulaşamadık zaten.annem 50 küsur yaşında.kendi de farkında yanlış yaptığının.bizde eşimle geliriz yanında oluruz dedik ama bizimle hep tartıştı.tek başına halletmek istedi.sonuc bu.Iscilik parasini keserek kombiyi geri almalarini isteyin en kotu ihtimalle. Anneniz kac yasinda, cok sakat is yapmis. Yani karpuz alirken bile evirip cevirip iyice bakiyoruz.
Bilmiyorum annem bana sormadan böyle islere kalkissa sanirim toparlamazdim ya.. Yani koca kadin tabi ki bana sormak zorunda degil ama toparlayamayip beni ugrastiracaksa bastan sormaliydi. Yıpratma kendini. Kıs degil gerekirse biraz kombisiz kalsin.
İskana başvuru yapılmış.onun için ev parasından kapora bıraktı annem.iskan alınmazsa biraz para odemeyecek.butun daire sahipleri iskan için bastırıyor zaten.İskan işi sakat. Kombiyi bırakın onun peşine düşün bence
Ev sıfır.eski sahibi yok.En ufak belge veya sahit de mi yok? Evin önceki sahibi de olabilir mesela. Eski halini biliyordur muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?