- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.863
- 598
- 34
Siz de iskan alınınca üstünü vermeyinAradım çok kızdım nasıl böyle ahlaksızlık yaparsiniz nasıl iş yapiyorsunuz dedim
Kusura bakmayın abla ben hemen hallediyorum falan dedi ama yok ortada bişey
Dünden beri sürekli herkesi arıyorum.
Artık telefonlara cevap vermiyorlar.
Ev sıfır.eski sahibi yok.
Ama şahit bir kişi var.belgesiz sadece sahitle kabul ederler mi şikayeti.
Birde bu kötü kombi için tutanak tutuldu belge o var ama satıcı bilgileri yazmıyor orada.
Onun sözleşmesi oluyor canımSiz de iskan alınınca üstünü vermeyin
Eşimin arkadaşı var avukat sabah ariyayim bı sorayım.tesekkur ederim biraz sakin kalıp aramamak en iyisi gibi.Tehdit etemek icin yeterli. Bence bundan sonra aramalari kesin ,ne yapiyorsaniz yazili olarak yapin. Cevrenizde avukat arkadasiniz var mi?
Sizinde Allah yardımcınız olsun gerçekten çok yorucu,stresli o ayrı birde bunlarla uğraşıyoruz.şu an benzer şeyler yaşıyoruz diyebilirim. annemle babam takas ve üstüne para vererek lüks bir ev aldılar. fikrimi sorduklarında zorlanırsınız dedim ev çok güzel o ayrı. kombi yok hiçbir şey dahil değil eve. şimdi de hep birlikte her gün taşımaya çalışıyoruz, annem de aşırı stresli bir insan. kaç gündür evle alınacaklarla doğalgaz açılmasıyla vs uğraşıyoruz sizi anlayabiliyorumtek fark başkasıyla sorun yaşamadık. annenize ikinci el olduğunu söylemişler mi peki kombinin? yani zaten kombi 5 bin lira, üstüne 4.500 vermek mantıksız. 4.500e sıfır da bulursunuz. bence kombiyi satanı biraz daha darlayın derim
Eşimin arkadaşı var avukat sabah ariyayim bı sorayım.tesekkur ederim biraz sakin kalıp aramamak en iyisi gibi.
Evet bunu deniyeyim ama bu adamlar öyle tipler değil.zaten ilk gördüğümde anladım ben ama olan olmuştu.esim,annem ve ben öyle şeyler söyledik kızdik ki hiç faydası yok.adamlsr yüzsüz mu nedir anlamadım ben.ama yasal hakkımız olduğunu ve bunu avukattan duyarlarsa belki korkarlar.Ona bir sorun. Gerekirse o arayip profesyonel bir sekilde baski yapsin. Benim bir arkadasim avukat. Bizim eski ev sahibi ile sorun yasadigimizda adami öyle güzel morartti ki
Evet bunu deniyeyim ama bu adamlar öyle tipler değil.zaten ilk gördüğümde anladım ben ama olan olmuştu.esim,annem ve ben öyle şeyler söyledik kızdik ki hiç faydası yok.adamlsr yüzsüz mu nedir anlamadım ben.ama yasal hakkımız olduğunu ve bunu avukattan duyarlarsa belki korkarlar.
Gerçekten adamlara aşırı sinirliyim,içim biraz soğusun istiyorum.
Ayrıca bütün apartmana aynı adamlar ikinci el kombi takmış.butun dairelere aynı şeyi yapmışlar.sadece biz kızdik sıfır kombi istedik biz.sadece bizden problem yaşıyorlar.
Adamı artık aramayacagim.Digerlerine de ayni eski kombileri takmislarsa sizin icin daha da iyi. O zaman gercekten onlar tarafindan ikinci el kullanildigi belli oluyor. Böylelerini sadece cebinden para cikacagi ile korkutabilirsiniz. Yani dava acacaginizi söyleyerek. Kul hakki felan umurlarinda degil böylelerin
Adamı artık aramayacagim.
Az önce mesaj attım yeterince mağdur ettiniz paramızı verin kombinizi alın sizi şikayet edeceğim yarın dedim
Şuan arayıp duruyorlar muhattap olmayacağım
Annemin durumu da gerçekten kötü.yillardir çalıştı bir bardak çay alıp içmedi para biriktirdi.elinde de para falan kalmadı ayrıca hasta olacak bunlar yüzünden.
Ya daaaa yarısını iş bitimine vereceksinBazi seyleri dersparasi olarak görüyorum sahsen. Bizim ailedede ilk bizi dinlemiyorlar, sonra olan olduktan sonra bize atiliyor kurtar diye. O yüzden yazili ortada birsey yoksa ve sahit de yoksa isiniz oldukca zor. Ben Türkiyede ki insaat islerinden birsey ögrendiysem oda is yapilmadan önce ve kontrol etmedikten önce para vermeyeceksin. Tecrübe sabit.
Yarin avukata ulaşmaya çalışirim.ofisi falan ariyayim sabah ilk iş.en azından arasın korkutsun.Bence siz avukati görüstürün. Size tazminat davasi da acilacak dese etekleri tutusur serefsizlerin
İşte şikayet edicem bende ama nereye etmem lazım.Şikayet edin muhakkak. Ne insanlar var. Annenize üzüldüm.
Bir avukatla görüşün sizi yönlendirecektir. Anneniz üzülmesin, düzelecek her şey inşaallah.İşte şikayet edicem bende ama nereye etmem lazım.
Tamam kadın biran önce ev alıp yerleseyim diye baya haya yapti kendisi de farkında zaten ama bu kadar kötü olacağını dusunmemisti kimse.simdi anneme bişey olacak diye korkuyorum
Yeni yapılmış ya.iskan alması uzun sürüyor.her eve ankastre takılıyor ama markası falan belli değil.annemden para istemişler ankastre için ben baktım asla verme ben alırım ankastre dedim aldım kuruldu.İyi muhitte nasıl lüks ev o kombisiz,ankastresiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?