Çok acele kararlar vermiş anneniz. Belki de yaşaması gerekiyordu bunları bir şekilde. Hani derler ya büyük kaza,bela, hastalıktan böyle beklenmeyen tatsızlıklarla korunurmuş insanlar diye. Başa gelecekse bir şekilde basireti bağlanıyor insanın. Yeri geliyor bir savcı dolandırılıyor, yeri geliyor Prof kazık yiyor en cahilinden.
Sakin olun olan olmuş artık. Annenizi de sakinleştirin, ev uğruna sağlığına bir zarar gelmesin.
Elinizde hiç bir belge olmadan ne yapabilirsiniz tüketici hakları ile ilgili bilmiyorum. Pek de sanmıyorum açıkcası. Ama buradaki hukukçu arkadaşlar doğru bir yol gösterirler diye düşünüyorum. Şahitler gösterilerek dolandırıcılık ve zarara uğradığınız için maddi manevi filan davalar açılabilir belki diye umuyorum
Bu nedenle bozuk kombiyi atmayın, bozuk olan hiç bir şeyi atmayın anneniz de önemli önemsiz hiç bir belgeyi, imzayı vs yi sakın atmasın
O adamların değiştirecekleri kombiyi de ben olsam kabul etmem şahsen. Ya yine 2.el çıkar, ya da iki gün sonra kaçak yapan, tehlike yaratan saçma bir merdiven altı üretim filan çıkar. Kendiniz sıfır kombi alıp mis gibi taktırın, adamlarla sonra uğraşın.
Aslında hepsinden önemlisi tapu konusu. Bu konuyla ilgili de hukukçu arkadaşlar yorum yapsın, yönlendirsin sizi. Rivayetle olacak iş değil bunlar. Ama anneniz sakın o parayı ödemesin. Bu adamların sahte ve dolandırıcılık işleri kombiyle sınırlı olmayabilir. Lütfen dikkatli olun..
Geçmiş olsun diyorum içtenlikle. İnşAllah kolaylıkla çözüme kavuşur durum