Annemin Eşi Sürekli Sorun Çıkartıyor Ne Yapmamız Lazım.!!!

Canim annenle sır küpü ol.ne sen ne annen eşlere anlatmayin tartışmaları.annen bakmaya devam edecekse senin evinde baksin ve o adam cocugun yanina gelmesin.elin adami cocuguna zarar verebilir.kisksnc ve art niyetli buri bence.Annenizede hayret bu yastan sonra ne diye evlendi.benim annemde 21 yasinda dul kaldi.simdi 53 yasinda hala evlenmedi.cocuguma bskiyor.evlenseydi elin adami tabiki kiskanirdi.hep ilgi ona olsun ister annemi uzerdi eminim.

Öğle arama konuştuk annemle.
En iyisi bir bakıcı bulalalm anne dedim.
Bizim yüzünüzden huzurunuzda kacmasn madem herşeye tantana yapıyor en azından artık bizi sebep göstermez dedim tamam dedi
Ama yürümez dior yarn siz bitersiniz başka sorunlar başlar çok geçimsiz çok kavgaci çok pismanim dior ama en azından biz cikariz aradan bakalm sonrası ne olacak

Madem benm yediğim gözüme batacakti neden o zaman anneme kendi evinde bak die kafa utuledi ? Annem ne güzel bizm evde bakıyordu kendi tutturdu evinde bak die ben öğlen ictgm bi çorba başkada birşey yemem sabah peynir zeytin aldk verirdk zaten daha ne yplm yeme içme gözüne batior sa o Zaman kendi evinde bak demckti anneme

Yanlis anlamayin ama anneniz neden evlendi yani severek mi yoksa tek basina kalmasin diye mi yani ne biliyim zor bi durum Allah yardimcisi olsun

ayy... çocuğuna da yazık ama bakıcı, kreş bir çözüm bulunur diye düşünüyorum.... ben belki de yaşıtım olduğu için annenin durumuna çok üzüldüm ya...

sorun bi tek kahvaltı değil ..
hem benm yediğim içitiğim göüzne batacaktk.. neden evimde bak die tutturdu anneme bilmiyormu benm öglen gelip ymek yedimi
kahvaltı yapmassn bu seferde öglen yemegini atacak ortaya

Çocuk konusu mesele annenin bakmaması gerek adam senin çocuğunu kıskanmış , annenin sadece ona bakmasını ve hizmet etmesini istiyor

Çocuk konusu mesele annenin bakmaması gerek adam senin çocuğunu kıskanmış , annenin sadece ona bakmasını ve hizmet etmesini istiyor
ben annemle konştm zaten ögle aramda
biz enisi bakıcı bulalaım bizim tantanamız son bulsn dedim
o zaman bak duruma en azndan biz aradan cıkarız ona göre değerlendirirsn dedm
ama annem gecim olmaz dior bir tek siz değilsinz mevzu dior canm :/(

bir tek kahvaltı değil olay burayı anlatamadm ben keşke kahvaltı ile çözülse öyle dğl adama herşey batıor annem kendine birşey alıormş o bile batıormul
annem gecen evde yagdanlıgı kırmş onun için bile surat yapmş
herkez onun keyfine göre düzen kuramaz ki cocugu evime getirn dedi getirdk
bu seferde bu sorunlar cıktı ortaya

yahu madam gözüne batacaktı nie o zaman evimde bak dior ?
annem bizim orda bakıordu yemesine içmesine karışan yoktu..
hesap etmedimi bunları ?
adama eşimin servisle gtmesi deert olmş servis varken adam nie arabasıyla gitsin ?
ben sabah kahvaltı ypamaym hadi öglen ac mı duruyum ? içtiğim bir tas corba bunu dert edecek ne var madem edecektn o zaman evimde bak demicekti anneme ..
maaşımın yarısını anneme veirorum zaten kadın mahcup olmasn ezilmesin die.. emegini veiroruz bunları gözü görmüyor.. adama hrşey sorun.. annemn yediği bile gözüne batıormş

İşte bu yüzden çocuğa Anneanne babaanne bakmasina karşıyım illa ki sıkıntı çıkıyor bakıcı olsa istediğini yapar ve söylersin böyle oldu mu hem para verirsin hem dert sahibi olursun bende ise başlıcam 2 3 aya kadar bakıcı arıyorum halbuki annem 5 dk mesafemde

Siz haklisiniz bisey diyemem ama biraz da onlari düşünün. Adam ikinci evlilik yapmis, 50 küsür yaşında, sabah karısıyla kahvalti etmeye hakki yok mu? Ben olsam ben de derim, madem 8 bucukta gitmen yeterli oluyor bur saat önce gitmek yerine benimle kahvaltı etmeni tercih ederim diye..
Siz kahvalti edin diye anneniz bir saat erken geliyor size, ama o adamın sabah karısıyla kahvalti etmeye hakki yok öyle mi?
Bence yaşını başını almış insanlari mecbur etmeyin cocugunuza baktirmaya. Kres yaşı gelene kadar bi zahmet siz buyutun. Cocugunuzun bu yaşlari asla geri gelmeyecek, huzursuz bir ortama birakmaya, herkesi huzursuz etmeye deger mi?

Adam sizi sigdiramamis olabilir ama anneniz de yeni kurduklari butun hayatini size gore ayarliyor gibi. Adamin bakis acisindan da esim beni eve sigdiramadi olarak gorunuyorsa ne olacak? Siz illa sizin istediginiz gibi olsun istiyorsunuz ama bu sadece huzursuzluk cikarir. Ortak nokta bulmak zorundasiniz.

Ayrica benim konudan daha cok dikkatimi ceken sey su, cok laf tasiyorsunuz ordan oraya, tasimayin.

ben anneme illa zorla cocuguma bak demedim ki
neden konuyu sapıtıyorsun
annem benm evime gelirken 8 de adam hiç birşey dememiş ki şimdi kakıyor basına o zaman deseyms annemde ona göre gelirdi
şimdi kendi evine geçtik bu seferde 7 30 da değilde 8 de gelsinler dior adam herşeye arıza cıkartıyor herşeye birşey buluyor anlamıyorsunuz sanırım ?

O halde bekleyip görmek görmek gerek birbirleriyle uyuşmamışlar yazık olmuş annene rahat yaşarken şimdi adamın kaprislerine katlanacak , ne vardıda evlendi , günü gün etmek varken başına bela sarmış umarım yakında kurtulur madem ki adam huzur ve mutluluk veremiyor

en iyisini yapıyorsn boşver en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…