- 23 Şubat 2017
- 248
- 193
Sorun su ki sen onun uvey evladisin seni her gordugu zaman aklina eminim baban geliyordur o yuzden seni de sevmez cocugunuda senin yerinde olsam guvenmezdim cocugumuda emanet etmezdim paranla rezil oluyorsun yaBen işin içinden cıkamıyorum yardıma ihtiyacım var.. annem için üzülüyorum..
4 Ay önce 2. evliliğini yaptı annem 43 eşi 51 yaşında ( babam 5 yıl önce vefat etti babam vefat etmeden önce annemle ayrılmışlardı tek cocugum )
Evlendiklerinden bu yana bir gün iyilerse iki gün kötü .. üstelik kavga ettkleri zaman bizede yansıyor adam beş karış suratla oluyor bana karşı eşime karşı iyilerkende iyiler..
annem 3 aydır ogluma bakıyor ben calışıyorum ( sabah 9 akşam 5. 12 , 13 30 ögle aram var)
Annem 2 hafta öncesine kadar bizde bakıordu şimdi evinde bakıor
Sabahları Eşim bizi arabayla bırakıyor 7 30 da ( evlerimiz yakın ) ordan servisle iş yerine geçiyor 7 40 da servisi geliyor...
Dün eşi ile yine tantana olmuş tantana banyodaki havlu askının düşmesinden cıkmş
Eşi : evlendiğimizden beri bu evin kırı kopugu tamiri bitmiyor
Annem: ben bilerek mi yapıyorum ben mi bozuyorum demiş.. sonra patlamış eşi.
Eşi : Sen madem kızın 9 da işe gidiyorduda neden orda bakarkene 8 de koştur koştur gidiyordun demiş bagırmış.. Madem öyleydi neden benm kahvaltımı hazırlamadan benmle kahvaltı yapmadan gidiyordun 8 30 da gitsedn o zaman demiş kıyameti koparmş
Annem: cocugu görmüyormusun sabahları durmuyor sallıyoruz sürekli bende kızım hazırlansn die gidiyorum hazırlanamıyordu demiş ( annem 8 de geliyordu 8 bucuga kadar hazırlanıp birşeyler atiştırıyordum evden cıkıyordm bizim evimizde bakarkene. ) neyse dün sabah yine konu acılmış ;
Eşi : cocugu buraya nie 7 30 da getiriyorlar ,buraya gelene kadar araba motor ısınmadı için 2 tl yakar. madem öyle işede servisle değil arabayla gitsin 8 de getirsn cocugu nie perişan ediyor. iş yeirne git gelde aynı yakar ne kadar pinti eşi demiş .!!! )
adama cocugu 7 30 da getirdiğimiz dert olmuş ! düşünebilyormusunuz ya !!
Annem : ha 7 30 ha 8 ne fark eder yarm saat.. ister servisle gider ister arabayla..
eşimin servisle gitti 2 kuruşun hesabını yaptıgı dert olmuş ona.
Ona ne ki kızlar ya ? eşim servis varken neden arabayla gitsn 1 tl olsn fazla yaksn ona ne ??
Neden böyle dedi onuda biliyorum ben .sabah 7 30 da gittmde annem oraya orda kahvaltı yapıyorum adam herhalde 8 de gelirlerse eşi arabayla işe giderse, khavaltıyı burda yapmaz die düşünüyor .
Çünkü seziyorum yediğimiz içtiğimiz gözüne batıyor .!!
Kendi tarafına giderken annemle cook iyi araları cok iyi kendi tarafını hallettkten sonra bize gelince sıgındırmıor bizi ..
Adama herşey batıyor ya ..
Annemin bize 8 de gelmesi..
eşimin bizi 7 30 da getirmesi herşey
Eminim ben sabah yediğim öglen orda yediğimde gözüne batıyor.. !
Annem eşine anlatma dedi ama ben anlattm .. çok detaylı değilde eşiminde bilmeye hakkı var çünkü.. bizi ilgilendiren bir durum eşim sinirlendi tabi..
Eşim: yapılacak en güzel şey.. annen 8 ,30 da gelecek bizim oraya sen hemen hazırlanıp cıkacan öglende götürmek istiyorsa götürsün evine bundan snra sabahları getirmiyorum ben cocugumu
benm gebeliğim ne benim cocuguma yazık değil mi sabah terli terli uykulu götürüyorum adama neymiş benm servisle gitmemin arabayla gitmmin derdi dior ..
birde anneme para verioruz biz ( 650 tl ) önceki konumda bahsetmiştim ( benm cocguma bakmadan önce calışıyordu aynı fiyata başka bir cocuga bakordu bizde sen orda ne alıyorsan verelim dedik.. sırf gebe kalmasn die kızlar )
Annem cok üzgün.. kadının tansiyon oynuor resmen cok değişti böyle değildi cok farklı bir kişiliği var dior
Anneme oturmaya gidiyoruz cocugum gecen halıya birşey döktü cocugma ters ters bakıor cocugum oyuncakları atıyor dagıtıyor resmen batıyor farkındayız..
Annemn cok zoruna gidiyor bir sizi sıgındarmadı dior
Bende annemle konuşacagm öglen gidince..
anne sen sabah 8 30 da gel. evinde kahvaltını yap hazırlan öyle gel, öglende gitmek istersen git
eğer hala tantana yaparsa bizle ilgili senn huzurun bozulmasn bakıcı bulalım diyeceğimben sabahları götürmek istemiyoırm artık cocugumu adama yarm saat erken gelmemiş batmışş erken gelmemiz bahane eşimin servisle gelmesi bahane kızlar.. adama yediğimiz içitiğimiz batıor .! sabah orda bir iki atıştırmam batıor eminim..
Eşimede bahsettm dedim.. bana kızdı..
Ben sana anlatma demedm mi dediyahu anlatma dedin de oglumun babası o anlatmadnda ben eşime ne diyecem
;eşim sormayacak mı nie götürmeyecez artık sabahları die ne cevap verecem ben eşime
adam 7 30 da değlde 8 de getirsinler cocuk perişan olmasının derdine düşmüş bak bak bak
benm cocugumu o kadar düşünüyorsun madem ha 7 30 ha 8 !! benm cocugum senn keyfin için terli terli yatagından alıp geliyorumm.. bunu nie hesap etmiyorsun napacagız bilmiyorumm ya
keşke tek sorun biz olsak .. yok değil adam herşeye kavga herşeye tantana cıkartıyormş
annem kendine birşey aldımı gözüne batarmış değil ki benm orda sabah kahvaltı yapmam öglen yemek yemem mi batmayacak =(
Eşim dior onlarn benmi cocuguma ayak uyduracagı yerde ben uyduruyorum sabahın köründe cocugumu götürüyorum birde gebe kalıyoruz altta kalıyoruz ne gebeliğimiz var dior ben ne yapacamı şaşırdm artk ya
( annem benm cocuguma bakmasa bile bşaka bir işe yine girecek su an durumlaru cok iyi değil ) adamın derdi cocuga bakması değil aslnda..
Onun yerine bi bakici bul yada krese ver
Hem annenede yazik kocasiyla huzuru bozulmasin araya biraz mesafe koy