Annemin Eşi Sürekli Sorun Çıkartıyor Ne Yapmamız Lazım.!!!

Kız acaba orda yiyorsun ya hem kahvaltı hem öğle biraz pazar parası versende aynısını yapar miydi..gözüne battığı için diyorum yanlış anlama
canm zaten biz kazandıgımızn yarısını anneme verioruz..
aldıgım 1400 tl para.
cocugumun herşeyini götürüyorum peyniri ekmegği yumurtası meyvesi corbası daha ne yapym ben

e tamam işte. annen başka çocuğa baksa bu sorunları siz yaşamayacaksınız. ya da yok illa benim çocuğuma bakacak derseniz de öğlen yemeğe gitmeyin sizde. ben kendi evime bile gitmem. ya yanımda getiririm ya dışarda yerim.
sabah da kahvaltı etmem madem sorunsa.

işin zor sürekli böyle sinir oalcaksın ama çünkü belli dırdırcı bi tip

canm zaten biz kazandıgımızn yarısını anneme verioruz..
aldıgım 1400 tl para.
cocugumun herşeyini götürüyorum peyniri ekmegği yumurtası meyvesi corbası daha ne yapym ben
Işte o ihtimalide ortadan kaldırsak diye dedim canım.. neyse bakalım siz bi süre konuştuğumuz gibi yapın. Bakalım nasıl devam edecek.

Canım sen de orda kahvaltı yapmasan ne olur sanki. Biraz bencil gördüm sizi. Başka bir bakıcı bulabilirsiniz ama emin olun annenizin baktığı gibi olmaz. Bakıcı anneniz kadar ilgili olmaz . Bence annenizi çok zor durumda bırakıyorsunuz. Annenizin yeni eşinin görüşlerine ve isteklerine de ön yargılı bakıyorsunuz.

iki seçeneğiniz var, ya başka bakıcı bulacaksınız, ya da annenizle tam bir işçi-işveren disiplininde çalışacaksınız.
yani çalışma saatlerini ve yerini belirlemeniz, onlara gittiğinizde yemek yiyecekseniz kendi yemeğinizi götürmeniz gibi gibi. yoksa daha çoook huzursuzluk yaşarsınız.

Çocuğu emziriyo canım o yüzden gidiyor..

Çocuğu emziriyo canım o yüzden gidiyor..

ya işte çözüm sunmaya çalışıyorum. ben mesela annem benim de iççinde olduğum nedenler yüzünden ikinci evliliğini bitirsin istemem. bu çalışan kadının çocuk baktırması gerçekten zor iş iyi bilirim. biz de çok şeyler denedik. en güzeli eve kamera sistemi ile bakıcı alma. azıcık aklı erince de kreş. bu benim tecrübem.

işte ben de onu soruyorum

başka evde çalışırken de mi annesi evden çıkmadan bir saat önce gidip bebeğe bakıp onun kahvaltı etmesine imkan tanıyordu

anneniz sizin için fedakarlık yapar o anneniz ama o adam yabancı

bakın havanın soğuğu 8 e kadar kırılmayabilir ama bu cümleleri benim babam da söyler dedim ben size zaten

çok ciddiyim söyler, tarzı öyle çünkü

iki kuruş hesabı mı yapıyor ne kadar geç çıkabilirse evden o kadar geç çıkılsın der

bu size ters olabilir, bundan rahatsız da olabilirsiniz anlarım ama adamın tarzı böyle olabilir

Baştan beri annenin çocuğuna bakmasıyla ilgili bin tane sorun oldu. Şimdi de bu sorun. Boş ver olmayacak böyle. Ver bir bakıcıya gitsin. Elin adamıyla da uğraşmazsın.

Bende tabiki öyle düşünüyorum da ışte ne bileyim ben olsam da mesela kahvaltı yapmazdim öğlen gider emzirir gelirim o eve yiyip içerek masraf olmam yada kendi götürdüklerimi yerim. Bizde çalışan anne çocuğuyduk annem bizi yiyeceklerimizle bırakırdı kadına. Yada babaanneme falan. Zaten annesine baktırdığı için daha önce pişman olmuştu. İnşallah tek sorun budur da bunun çözümü kolay.

belki de cidden maddi olarak batmışsınızdır adama

annem çalışmasa geçinemezler diyorsunuz yani 650 olmasa geçinemiyorlarsa sizin yediğiniz içtiğiniz yine çocuk az büyüyünce onun yediği içtiği de batar gibi adama

en güzeli annen size gelsin

hiç olmazsa lokmaları sayılmaz orada yer içer oturur

öğleden sonra hava düzelince de çocuğu da alıp gider evde yemek vs yapar

siz de çıkışta kapıdan alır çocuğunuzu gelirsiniz

yoksa bu huzursuzluk hepinizi yıpratır

Yarisina kadar falan okudum.

Iki tarafli bakmak gerekir, isterse onuncu evlilikleri olsun, onlar yeni evli.

Bence herkes rahatsiz olurdu bir sekilde.
Mesela tam tersi olsaydi, anneniz de illa ki rahatsizlik duyardi, en ufak seyler bile gözüne batardi.

Bunlari göz önünde bulundurarak cözüm bulmak gerekir.

Ama bakın şimdi sabahın köründe gidiyorsunuz sadece çocuğu bırakmakla kalmıyor, bir de kahvaltı ediyorsunuz orada tama parasıyla ama her sabahta her insan anlayışla karşılamaz. Sonuçta adamda uyanıyor rahatça kalvaltısını etme istiyor belki. Yerinizde olsam evde kahvaltımız yapar, yarım saat geç bırakırım çocuğumu.

Hem anneniz tüm bunları detayıyla neden anlattı ki size doldurmuş sizi iyice. Benzin parasını konu ettiğini bile anlatmış bence daha yüzeysel bahsedebilirdi detayına girmek yerine. Bence o paranın üzerine biraz daha koyun bakıcı tutun.

bazı konularda yanlışsınız gubalak kusura bakmayın!!
hem sabah hem öğlen neden yiyorsunuz siz orda bide eşiniz ve siz mi sadece siz mi yiyorsunuz?
hergün 2 öğünü ordan çıkarıyorsanız adamın tabi gözüne batar verdiğin parayı nerdeyse orda yemiş gibi oluyorsunuz
adama gözüne batıyor diye kızıyorsunuz tabi batacak

en güzeli anneniz gelip sizde baksın

adam yaşlı ve ses seda duymak istemiyor hepsi bu ..
sabah 7 30, 08 00 hiç fark etmez, o saatte belki uyuyor, yada kahvaltıdan sonra uyuyacak, çocuk sesi rahatsız oluyor..

annenizde,eşine kahvaltı hazırlamadan, çıkıp size geliyorsa adam haklı, 2. evlilik ve yaşlı.. birlikte kahvaltı etmek ister vs vs
eşinizin dediği, ne gebeliğimiz var kısmını, 650 tl ye bakıcı bulamadığınıda anlayacaksınız..
kaldıki anneniz gibi özverili bakıp bakamayacağı belli değil..
onun dışında, orda yemenize içmenize, annenizin alış verişine, eften püftene karışan bu adamla hayat nasıl geçecek bilemedim. allah annenize sabır versin ..

cok kavga edılecek bır durum goremedım.
hepiniz alıngan mısınız acaba... tum aile..

Annen 50 sinden sonra ne diye böyle bir adamı çekiyor ki. Hayret birşey çok mu seviyor vazgeçemeyecek kadar. Tabiki de kreşe falan vermeyin para veriyorsunuz oturup konuşun 8 de gelsin madem öğlen de gidip gelsin evine. Siz annenize oturmaya da gitmeyin bence gerek yok gerilime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…