ahh kuzumm ahhBence de canım annen 8.5 ta gelsin sende hemen hazırlan çık götürmeyin oraya.. eğer ki hala devam ederse bakıcı bakarsınız.
valla herhalde atardı öyle karakterde bi insanbence kesim çözüm bakıcı bul boşver bu sorunlar devam eder gider size gıcıklığı var belli ki bu adamın nerden buldu annen bu adamı çok mu aradı evlenip barklanmışsın bekar olsaydın sokağa mı atacaktı seni pess
eşime anlatmasamda eşim zaten farkında birşeylerin.. görüyor oda canmBence herşey eşe anlatılmamalı, yeri gelince size karşı kullanıyorlar böyle şeyleri. Sizin ev de bakma konusunada, çocuk sabah uykulu gidiyor perişan oluyor,annem gelirse daha rahat olur diye böyle karar verdik dersin olur biterdi.
niye evlenmiş adama bak ya çekilmez canım böyle biri olmuyorsa bıraksın annen de bu yaştan sonra adamın kahrını mı çekcekvalla herhalde atardı öyle karakterde bi insan
annem dün tartıştıktan sonra rahatsızlanmş
birde benm başıma haastalık cıkarma evlenmzden beri hastalıkla ugrşaıyoruz diomuş adama bi bak ya .!
Canım siz götürmeyin çocuğu anne de geç gelsin bakalım nelerden sorun çıkaracak bi süre baksın annende duruma 2.evlilik mutlu olmak yalnız kalmamak için yapılıyor ama hayatını zehir etmesin gencecik kadın. Adam da ne hali varsa görsün çekilecek dert değil böyle giderse.valla herhalde atardı öyle karakterde bi insan
annem dün tartıştıktan sonra rahatsızlanmş
birde benm başıma haastalık cıkarma evlenmzden beri hastalıkla ugrşaıyoruz diomuş adama bi bak ya .!
annem diğer işte de calışşadı bu düzeni olacaktı ama bunu neden demiorsnz ?ya adamın üslubunu bilemem de benim babam da der yani iki kuruş benzini hesaplayacağına çocuğu 8 de getirsin biraz daha uyusun, hava az daha kırılsın diye
ya da madem 9 da işe gidiyor sen sabah bana kahvaltı hazırla birlikte yiyelim sen sonra git diye
acaba bunları kendi babanız dese batmaz da şimdi mi batıyor
ayrıca da sen evden 9 da çıkarken annen nedne 8 de geliyor ki
biz evden 8 de çıkardık bakıcı da 8 de gelirdi
o ayakkabısını çıkarırken biz giyerdik
annen bakıcılık yaptığı eve de anne çıkmadan bir saat önce mi gidiyordu
adam bu yaştan sonra evlenmiş, eşi ile zaman geçirmek isteyebilir, yemeği, kahvaltısı hazırlansın düzeni olsun isteyebilir
bunu annene güzellikle söylemeli ama size yansıtmamalı tabii
bkamasa gecinemezlerki su anda canmm..en net çözüm annenin bakmaması kadınada yazık aranızda kalıyor demek ki adam istemiyor
annemde diyor zaten kuzum.. kızım bu adamla gecim olmaz diorCanım siz götürmeyin çocuğu anne de geç gelsin bakalım nelerden sorun çıkaracak bi süre baksın annende duruma 2.evlilik mutlu olmak yalnız kalmamak için yapılıyor ama hayatını zehir etmesin gencecik kadın. Adam da ne hali varsa görsün çekilecek dert değil böyle giderse.
annem bakmasa cocuguma gecinemezler yalnz benm cocuguma bakmasa başka bir işe yine girecek mecbur.. adamın derdi kavga cıkarmak herşeye kulp takmak bahne bulmakvalla yarıya kadar okudum ancak. annen ikinci evliliği yapmış. sanırım ilkinde problem yaşıyordu. bırakın bu defa hayatına baksın. siz de çocuğu ya kreşe verin ya bakıcı tutun. başka da çözüm yok. adam istemiyor annende arada kalıyor belli yani.
cocuk hariç evet öyle cok değişik birisi gercekten cekilecek gibi değil bir biz değiliz olay.. adam genelde böyle herşeye kavga cıkartan bir tipZaten bu çocuk konusunun haricinde de adam çekilmez biri. Annen bu yaştan sonra başına dert almış onla evlenip. Annenin maddi durumu kendine yetecek kadarsa keşke hiç evlenmeseydi, rahatına baksaydı.
Üzüldüm bende canım düzelir inşallah diyeyim.. Düzelmezse de ki zor bi ihtimal herkes kendi yoluna baksın. Huzursuz bi ömrü kimse istemezannemde diyor zaten kuzum.. kızım bu adamla gecim olmaz diorherşeye kavga bıktım
kendi tarafına iyi benm kzıımı torunumu sıgndrmıor dior =( herşeyi gec biz sorun olmasak bu seferde adam bşka şeylere kulp takıyor ya. cok üzülüyorm annem için
Anneniz evliliği ile ilgili ne düşünüyor peki? Yazdiklarinizdan ayrılmayı düşünmediği sonucunu çıkarıyorum. Daha genc, ayrılsın çekeceğine. Kendi çalışır kendine bakar.annem bakmasa cocuguma gecinemezler yalnz benm cocuguma bakmasa başka bir işe yine girecek mecbur.. adamın derdi kavga cıkarmak herşeye kulp takmak bahne bulmak
asıl derdi
benm sabah orda yediğim içtiğim öglen orda yediğim gözüne batıyor.. massraf cogaldı ya bunun derdinde.!
Kız acaba orda yiyorsun ya hem kahvaltı hem öğle biraz pazar parası versende aynısını yapar miydi..gözüne battığı için diyorum yanlış anlamaannem bakmasa cocuguma gecinemezler yalnz benm cocuguma bakmasa başka bir işe yine girecek mecbur.. adamın derdi kavga cıkarmak herşeye kulp takmak bahne bulmak
asıl derdi
benm sabah orda yediğim içtiğim öglen orda yediğim gözüne batıyor.. massraf cogaldı ya bunun derdinde.!
bu adamla gecim olmaz diyor canm ne dyck herşeye kavga tantana cıkartıyor diorAnneniz evliliği ile ilgili ne düşünüyor peki? Yazdiklarinizdan ayrılmayı düşünmediği sonucunu çıkarıyorum. Daha genc, ayrılsın çekeceğine. Kendi çalışır kendine bakar.