Annemin Eşi Sürekli Sorun Çıkartıyor Ne Yapmamız Lazım.!!!

ya adamın üslubunu bilemem de benim babam da der yani iki kuruş benzini hesaplayacağına çocuğu 8 de getirsin biraz daha uyusun, hava az daha kırılsın diye

ya da madem 9 da işe gidiyor sen sabah bana kahvaltı hazırla birlikte yiyelim sen sonra git diye

acaba bunları kendi babanız dese batmaz da şimdi mi batıyor

ayrıca da sen evden 9 da çıkarken annen nedne 8 de geliyor ki

biz evden 8 de çıkardık bakıcı da 8 de gelirdi

o ayakkabısını çıkarırken biz giyerdik

annen bakıcılık yaptığı eve de anne çıkmadan bir saat önce mi gidiyordu

adam bu yaştan sonra evlenmiş, eşi ile zaman geçirmek isteyebilir, yemeği, kahvaltısı hazırlansın düzeni olsun isteyebilir

bunu annene güzellikle söylemeli ama size yansıtmamalı tabii

el kadar bebek ebe dede tantanasiyla buyumesin.
baktirmayin annenize,bulun bi bakici arada gidip kontrol etsin madem.
adam pireyi deve yaptigina gore torun filan bakilmasini istemiyor,kaldi ki elin adaminin malesef anlayis gosterme zorunlulugu yok..

Bence de canım annen 8.5 ta gelsin sende hemen hazırlan çık götürmeyin oraya.. eğer ki hala devam ederse bakıcı bakarsınız.
ahh kuzumm ahh sorma ya nelerle ugraşıyoruz cattık adama adam herşeye bahane buluyor herşeye birşey buluyor
annemn hiç huzuru yok kadın kafa hastası oldu onun yüzünden

valla herhalde atardı öyle karakterde bi insan
annem dün tartıştıktan sonra rahatsızlanmş
birde benm başıma haastalık cıkarma evlenmzden beri hastalıkla ugrşaıyoruz diomuş adama bi bak ya .!

eşime anlatmasamda eşim zaten farkında birşeylerin.. görüyor oda canm

birde benm başıma haastalık cıkarma evlenmzden beri hastalıkla ugrşaıyoruz diomuş adama bi bak ya .!
niye evlenmiş adama bak ya çekilmez canım böyle biri olmuyorsa bıraksın annen de bu yaştan sonra adamın kahrını mı çekcek

Canım siz götürmeyin çocuğu anne de geç gelsin bakalım nelerden sorun çıkaracak bi süre baksın annende duruma 2.evlilik mutlu olmak yalnız kalmamak için yapılıyor ama hayatını zehir etmesin gencecik kadın. Adam da ne hali varsa görsün çekilecek dert değil böyle giderse.

en net çözüm annenin bakmaması kadınada yazık aranızda kalıyor demek ki adam istemiyor

annem diğer işte de calışşadı bu düzeni olacaktı ama bunu neden demiorsnz ?
biz ha 7 30 da gelmişisiz ha 8 de 8 e kadar mı havanın sogu kırılacak pardon da ?
bnm cocugumu o kadar düşünüyor madem sabahın köründe terli terli getirmeyn sen gt demesi lazm anneme
biz adam sırf evnde kahvaltı yapsn die annemle cocugumun düzenini bozduk
annem bşaına kkaılacaıgını bilse zaten 9 da gelirdi bizde bakarkene kadn ne bilsn.
adama herşey batıor benm orda kahvaltı yapmam bile batıor yediğim içtiğim.
başka işte çalışşadıda düzeni ayarlayamıcaktı yalnız onu neden hesap etmiyor ?

en net çözüm annenin bakmaması kadınada yazık aranızda kalıyor demek ki adam istemiyor
bkamasa gecinemezlerki su anda canmm..
annem benm cocuguma bakmasa başkasının cocuguna bakmaya devam edecek fark yok ki
adamda nasıl bir zihniyet var çözemedik biz..
parasını alıyor zaten adamın kahvaltı keyfi için cocugumun düzeninde bozduk şimdide yarm saat erken getirdimiz dert olmuş eşimn servisle gittiği dert olmş

valla yarıya kadar okudum ancak. annen ikinci evliliği yapmış. sanırım ilkinde problem yaşıyordu. bırakın bu defa hayatına baksın. siz de çocuğu ya kreşe verin ya bakıcı tutun. başka da çözüm yok. adam istemiyor annende arada kalıyor belli yani.

annemde diyor zaten kuzum.. kızım bu adamla gecim olmaz dior herşeye kavga bıktım
kendi tarafına iyi benm kzıımı torunumu sıgndrmıor dior =( herşeyi gec biz sorun olmasak bu seferde adam bşka şeylere kulp takıyor ya. cok üzülüyorm annem için

Zaten bu çocuk konusunun haricinde de adam çekilmez biri. Annen bu yaştan sonra başına dert almış onla evlenip. Annenin maddi durumu kendine yetecek kadarsa keşke hiç evlenmeseydi, rahatına baksaydı.

annem bakmasa cocuguma gecinemezler yalnz benm cocuguma bakmasa başka bir işe yine girecek mecbur.. adamın derdi kavga cıkarmak herşeye kulp takmak bahne bulmak
asıl derdi
benm sabah orda yediğim içtiğim öglen orda yediğim gözüne batıyor.. massraf cogaldı ya bunun derdinde.!

Zaten bu çocuk konusunun haricinde de adam çekilmez biri. Annen bu yaştan sonra başına dert almış onla evlenip. Annenin maddi durumu kendine yetecek kadarsa keşke hiç evlenmeseydi, rahatına baksaydı.
cocuk hariç evet öyle cok değişik birisi gercekten cekilecek gibi değil bir biz değiliz olay.. adam genelde böyle herşeye kavga cıkartan bir tip
annem hastalndında birde hastalık cıkarma diyormuş ya düşünün artık

Üzüldüm bende canım düzelir inşallah diyeyim.. Düzelmezse de ki zor bi ihtimal herkes kendi yoluna baksın. Huzursuz bi ömrü kimse istemez

Anneniz evliliği ile ilgili ne düşünüyor peki? Yazdiklarinizdan ayrılmayı düşünmediği sonucunu çıkarıyorum. Daha genc, ayrılsın çekeceğine. Kendi çalışır kendine bakar.

Kız acaba orda yiyorsun ya hem kahvaltı hem öğle biraz pazar parası versende aynısını yapar miydi..gözüne battığı için diyorum yanlış anlama

Anneniz evliliği ile ilgili ne düşünüyor peki? Yazdiklarinizdan ayrılmayı düşünmediği sonucunu çıkarıyorum. Daha genc, ayrılsın çekeceğine. Kendi çalışır kendine bakar.
bu adamla gecim olmaz diyor canm ne dyck herşeye kavga tantana cıkartıyor dior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…