Ben de işe girip sonra çocuk demeyi biliyorum. Dile kolay tabi demesi. Ama onun yeri çok başka. Her türlü iş bulurum biliyorum. Sıkıntı çocuk doğana kadar sonuçta ben kendimi bir ömür çocuğa hapsedecek değilimAma ablacım bu senin bile isteye, serbest iradenle seçtiğin bir durum. Madem para istiyordun önce iş bulup çalışacaktın daha sonra çocuk işlerine girecektin. Mesleğin var, diploman var ama işgücüne katılmamak senin etrcihin olmuş. Kardeşin bipolar, onun hayatta pek seçeneği yok ne adamakıllı çalışabilir ne de senin imkanlarına sahip olabilir.
Bu kadar madur olsanız gider bedava evde oturursunuz,eşiniz sizi cok doldurmuş ve bencillik ediyorsunuz, sahsi fikrim.Sonucta evlenip ,hamile kalırken, annenizin mallarına mi güveniniz?Ben mezunum ve su an da yüksek lisans bitirmek üzereyim. Ayrıca hamileyim iki aylık. Özel sektörde kimse hamile kadın istemiyor maalesef. Görünen o ki anca doğum sonrası çalışabilicem
Anladım, sağlıcakla gelsin minik. Eşinizin ev alacak birikimi yok mu? Çocuk da geliyorsa kira zor olacak, ya annenizin verdiği eve geçin ya da eşiniz annenizin vereceği kiraya bel bağlayacağına bir zahmet bir ev alsın.Ben mezunum ve su an da yüksek lisans bitirmek üzereyim. Ayrıca hamileyim iki aylık. Özel sektörde kimse hamile kadın istemiyor maalesef. Görünen o ki anca doğum sonrası çalışabilicem
yani kardeşe 2 ev düşmesi bence haksızlık, onun hastalının sebebi siz değilsiniz size yapılan masraf ile evin ne ilgisi var. İmkanları varmış yapmışlar, borç verir gibi hiç hoş değil
Babam ben okurken ettiği masrafları kalem kalem aldı benden . Kredi çektim aylarca babama olan borcumu ödedim. Ama sonuçta hala
Dünyaya getirdiysem okutcamda, imkanım varsa ameliyatınıda yaptrıcam araba isterse arabada alıcam. Ben ailemden böyle gördüm. Babam önüme hesap çıkarıp koysa ölene kadar altından kalkamam herhalde. Bilemedim banada aile tuhaf geldi. Evlat değilde iş ortağı sankiKonu sahibesinin ailesi gerçekten çok tuhaf geldi bana, harcadıkları her paranın hesabını tutmuşlar gibi seni okuttuk şu bu demeleri çok rahatsız edici ve itici. Herkes iyi kötü çocuğunu okutuyor bunun lafını etmek ayıp.
Dünyaya getirdiysem okutcamda, imkanım varsa ameliyatınıda yaptrıcam araba isterse arabada alıcam. Ben ailemden böyle gördüm. Babam önüme hesap çıkarıp koysa ölene kadar altından kalkamam herhalde. Bilemedim banada aile tuhaf geldi. Evlat değilde iş ortağı sanki
Bu nasıl düşünce tarzı ya. Evlisiniz ayrı yuvanız var ne münasebet size evlerinin kirasını vermek zorunda olsunlar. Yardım edilir anlaşılır o ayrı ama kesinlikle zorunluluk yok yani insanlar hayatta. Oradan gelecek gelirle planları var belki güzel yaşamak istiyorlar. Konunuz sanki miras kalmışta verilmemiş gibi olmuş. Bana saçma geldiMadem evi vermiyor, öldükten sonra bana kalacakmış. Ben de diyorum ki en azından o evden aldığı kirayı bana verebilirdi çünkü ben kiracıym
Bu kadar madur olsanız gider bedava evde oturursunuz,eşiniz sizi cok doldurmuş ve bencillik ediyorsunuz, sahsi fikrim.Sonucta evlenip ,hamile kalırken, annenizin mallarına mi güveniniz?
Hah bende onu diyecektim ayrı evi cikmayi isteyen calışmadan doğurmak isteyen siz ama haksızlık yapan anne bipoların nasıl birsey olduğunu az çok biliyoruz 1 gün iyiyse 1 ay kötü olabiliyor bazıları intihar bile ediyor Allah kardesinde hayırlısını versin ne diyelimAma ablacım bu senin bile isteye, serbest iradenle seçtiğin bir durum. Madem para istiyordun önce iş bulup çalışacaktın daha sonra çocuk işlerine girecektin. Mesleğin var, diploman var ama işgücüne katılmamak senin etrcihin olmuş. Kardeşin bipolar, onun hayatta pek seçeneği yok ne adamakıllı çalışabilir ne de senin imkanlarına sahip olabilir.
Hazır ev var eşi ev alacak olsa kirayı ister miydi bu adamdan o performansı beklemek çok benceAnladım, sağlıcakla gelsin minik. Eşinizin ev alacak birikimi yok mu? Çocuk da geliyorsa kira zor olacak, ya annenizin verdiği eve geçin ya da eşiniz annenizin vereceği kiraya bel bağlayacağına bir zahmet bir ev alsın.
Evet annem her şeyin hesabını yaptı babamla. Sana burun estetiğine, gözüne lazere toplam 30 bine yakın meblağlar ödedik ama kardeşin evde oturdu, ona bir şey yapmadık dediler. Sonra da dediler ki sen çok emek verdin okula, saçların beyazladi akademik kariyer için ... En azından senin yolun açık , onun yok bile dediler.Bu durumda, konu sahibesi ameliyatın parasını ve okul masraflarını toplasın, 3. evin ederinin yarısından çıkarsın kalanı talep etsin ne diyeyim madem herkes her şeyi hesaplıyor.
Eşim 36 yaşında bense 27 ve hiçbir birikimi yok. Maaşı ile idare etsek de elbet bebek olunca zorlanicaz. Ben sırf çocuğu annem gibi 30umdan sonra doğurup enerjisi düşük bir anne olmamak ve araya nesil farkı sokmamak için istedimHazır ev var eşi ev alacak olsa kirayı ister miydi bu adamdan o performansı beklemek çok bence
Hep duyuyorum duygu durum bozukluğu diyorlar ama tam olarak nasıl bir rahatsızlık? Yani bipolar birinin hayatı nasıl oluyor, kişi bipolar olduğunu nasıl fark ediyor, nasıl anlaşılıyor birinin bipolar olduğu? Okumasına, çalışmasına nasıl bir engel oluyor mesela merak ediyorum.Hah bende onu diyecektim ayrı evi cikmayi isteyen calışmadan doğurmak isteyen siz ama haksızlık yapan anne bipoların nasıl birsey olduğunu az çok biliyoruz 1 gün iyiyse 1 ay kötü olabiliyor bazıları intihar bile ediyor Allah kardesinde hayırlısını versin ne diyelim
36 yaşındaki adamın nasıl hiç bir birikimi yok yahu sizdekide iyi cesaret kime güvenip tek maaşla çocuk yaptınız ben olsam annemin evine gecerim çünkû çocuk çok büyûk masraf demekEşim 36 yaşında bense 27 ve hiçbir birikimi yok. Maaşı ile idare etsek de elbet bebek olunca zorlanicaz. Ben sırf çocuğu annem gibi 30umdan sonra doğurup enerjisi düşük bir anne olmamak ve araya nesil farkı sokmamak için istedim
Madem kv yerinde oturmak istemiyor o evin kirasına karışamaz. Siz bu yüzü neden veriyorsunuz ona.Eşime göre kaynana yeri ama. Aile apartmanı ve üstte de dayım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?