Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sılammm,seni seviyorum,zeynom da erenimi seviyor:asigim:
biz sabırsızlıkla çarşambayı bekliyoruzboshayallersmile
kızım sevgilisinin yollarını gözlüyor şimdiden kaydirigubbakcemile3
Benim oglus zeynom dogali uzgunn zati nisamlim dunyaya gozlerini acti ben hala hapishanedeyim diyekaydirigubbakcemile3
Diyorum oglum dur acele etme nisanlin yaramaz cikti sabredemedi diye ama anlayan kimm :roflol:
Bizde sizi cok seviyoruz mesafeler ne kadar uzak olursa olsun gonuller bir olumunekankayizsmile
maşallah ...
allah nazarlardan saklasın.......
rabbim size bağışlasınn
Esracım... canım...
Nasıl merakla bekliyordum hikayenizi...
Oğluşuma müzik dinletiyordum yazını gördüğümde. Sayfa açılana kadar nasıl heyecanandım anlatamam. Tabi sonra salya sümük :)
Hamileliğini ve doğumunu bu kadar güzel hatırlamana çok sevindim.Dide Hanım söylemişti ameliyat saatini. O sabah vakit geçiremedim bir türlü sürekli dua ettim. Güzel haberinizi alınca rahatladım.
Eşim bile tanıyor nerdeyse hepinizi. Her güzel haberinizi paylaşıyorum onunla da. İspiyoncu gibi oldu galiba :)
Neyse çenem düştü yine.
Sana, eşine ve güzel kızına birlikte, mutlu, sağlık dolu bir ömür diliyorum.
Çok öpüyorum...
esracım çok güzle bir hikaye olmuş ömrün bebeğinle hep böyle güzel geçer inşallah
dr una güvenmen çok önemli allahtan bende emin ellerdeyim yoksa büyük ihtimal kötü sonla bitecekti tabi öncelikle allahım yardım etti bana
tecrübelerinden çok faydalanacağız senin
güzel kızını bizim yerimize öp
aminn canım çok teşekkür ediyorum..Çok duygulandım okurken.Allah bağışlasın canım,Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Allah bize de nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
allah analı babalı büyütsün canım aynı gün doğum yapmışız
amin canımm,çok teşekkür ederim..ay esracım sabırsızlıkla kendi bebeğimi beklerken burda tanışyığım insanların bebişlerini de kendi bebeğimizmiş gibi heyecanla bekliyoruz çok güzel bi yazıydı kendimi koydum yerine ve koy verdim gözyaşımı...Allah yavrunu sana bağışlasın mutluluğunuz daim olsun inş. 1 ay sonra bende kendi zeynoma kavuşurum inş.
amiinnn,hepimizin yavrularının şansı bahtı açık olsun inşallah..çokk güzell anlatmışsınnn rabbimmm güzell kızınınn bahtınıda şansınıda açık etsinn hep iyiyi insanlarla karşılaştırsınn aglattınn beni kendine ve beişine iyi bak bende bi haziran anesi olarak sendenn dualarını eksik etmemeni istiyorum
allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş benimde oğluşuma kavuşmama sadece 6 gün kaldı ama içimde anlatamadığım duygu fırtınalarını yaşıyorum mutluluk heyecean korku endişe merak biraz da burukluk inş sağ salim alırız hep birlikte meleklerimizi koynumuza
çok teşekkürler canım..çok güzel anlatmışsın herşeyi.. Bir an kendi doğumuma gitim.. Ne çabukda geldi geçti bir yıl.. Sağlıkla güle güle büyüt zeynep kızını ..
canımm ağlayarak okudum
Allah sağlıklı uzun ömürler versin kızına
kordon konusunda beni nasıl da rahatlatmıştın
inşallah ben de sağlıkla kavuşurum kızıma
allah analı babalı büyütsün çok güzel anlatmışsın. Allah herkeze seninki gibi güzel doğumlar nasip etsin.
ayyy çok duygulandım okurken içimden bişey koptu sanki:gitme: Allah yavrunu sana bağışlasın ömrü uzun olsun inşallahbu sabah daha eşime çocuk istemediğimi uzunnnn bir süre de düşünmediğimi söylemiştim ...eşimde sen nasıl istersen demişti v.s bir konuşma geçmişti şimdi çok kötü oldum yaanne olmak geldi içimden okuyunca evleneli 4 yıl oluyo hiç böyle olmamıştı içim annelik için
zeynep bebek banada ilham verdi şimdi inşallah bigün benimde böyle bir hikayem olur hep mutlu kalın ...a.s.