Çakma Haziran Annesinden Zeynomun Hikayesi:)

yesicam,canımm,kardeşimm,güzel yürekli insanolumunekankayizsmile

bugune kadar hiç bir yazı bu kadar içimi titretmemişti..ne yazsam şaştım kaldım..

sıcacık yüreğin,samimiyetin ve desteğin için ne desem tarif edemem bendeki seni..
iyi ki varsın,iyi ki tanıdım seni..

sayende bir de oğlum olacak sırf bu bile seni sevmem için yeterli aslındakaydirigubbakcemile3

karmaşa çıkaranlardan allah razı olsun,sayelerinde dünyalar güzeli dostlar kazandım..

herşey hep gönlünce olsun,tüm güzellikleri hakediyorsun..:asigim:
rabbim oğlumuzu dünya tatlısı annesine ve babasına bağışlasın,bin kat güzel bir doğum hikayesi yaşatsın inşallah..

dualarımız ve pozitif enerjimiz hep seninle,
seni çok seviyoruz:asigim:

esra ve yesicanın arı mayası:)

esracımmm cok tebrik ediyorum tekrar okadar güsel anlatmısımki tutamadım walla kendimisenağlama allah o günleri hepimize yasatsın inşşş
allah bir ömür boyu mutlu huzurlu bir aile olmanızı kızınla güsel bir ömür gecirmenizi nasip etsin inşşş:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

esracımmm cok tebrik ediyorum tekrar okadar güsel anlatmısımki tutamadım walla kendimisenağlama allah o günleri hepimize yasatsın inşşş
allah bir ömür boyu mutlu huzurlu bir aile olmanızı kızınla güsel bir ömür gecirmenizi nasip etsin inşşş:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

zeynebim,çok teşekkürler,darısı başına inşallahopuyorumnanaktan
senin hikayeni de okumaya çok bişi kalmadı,zaman su misali akıyorhihoyyyt

zeynebim,çok teşekkürler,darısı başına inşallahopuyorumnanaktan
senin hikayeni de okumaya çok bişi kalmadı,zaman su misali akıyorhihoyyyt

walla öyle zmn cabuk geciyo o gün gelsin inşşş bian önce benm hikayemide dnlersiniz artıkopuyorumnanaktan

Esracım o profillindeki bebiş resmi yoksa kızının mı? Nereseyse üç haftalık olacak zeynon ne kadar güzel, İnşallah uzun seneler sağlıkla birikte olursunuz :) Dikkat edin kendinize :KK70:

Esracım o profillindeki bebiş resmi yoksa kızının mı? Nereseyse üç haftalık olacak zeynon ne kadar güzel, İnşallah uzun seneler sağlıkla birikte olursunuz :) Dikkat edin kendinize :KK70:

evet canım,kelebeğimin resmi:))
tırtıldı kozadan çıkınca kelebek oldu kanatlandı teyzesi:)))

bugun 17günlük oldu kuzum,hala inanamıyorum:)
allahım herkese yaşatsın bu güzelliği:asigim:
darısı sıradakilerin başına:Saruboceq:

esra öyle güzel anlatmıssın ki aglamamak elde diil.helede hormonlar bizi bukadar ele gecirmisken :))
öyle iyi kalpli ve öyle güzel bakıosun ki hayata bu pozitif enerjinle hersey güzel olmus ve bundan sonra da öyle olucak ins allah güzel ailenizin mutlulugunu beraberligini hic bozmasın ins. agız tadıyla saglıkla buyut kızını sıradkılere dua etmeyi unutma ...

esra öyle güzel anlatmıssın ki aglamamak elde diil.helede hormonlar bizi bukadar ele gecirmisken :))
öyle iyi kalpli ve öyle güzel bakıosun ki hayata bu pozitif enerjinle hersey güzel olmus ve bundan sonra da öyle olucak ins allah güzel ailenizin mutlulugunu beraberligini hic bozmasın ins. agız tadıyla saglıkla buyut kızını sıradkılere dua etmeyi unutma ...

amiiin,çok teşekkürler canımmmmolumunekankayizsmile
allahım hepinize birbirinden güzel doğumlar nasip etsin canımmmopuyorumnanaktan
senin hikayen için de sabırsızlanıyorum:dance:
bu kadar güzel anneler ve içlerindeki meleklerin duası ve enerjisi benimleyken başka türlü olmazdı zaten hikayemiz:)
bütün pozitif enerjim ve dualarım sıradakilerle..
allahım isteyen herkese anneliği yaşatsın inşallah..

evet canım,kelebeğimin resmi:))
tırtıldı kozadan çıkınca kelebek oldu kanatlandı teyzesi:)))

bugun 17günlük oldu kuzum,hala inanamıyorum:)
allahım herkese yaşatsın bu güzelliği:asigim:
darısı sıradakilerin başına:Saruboceq:

Maşaallah kelebeğine kaydirigubbakcemile5
oyyyy hala inanamıyorum, benim kızım da doğacak bu kadar büyüyecek öyle mi?:Saruboceq:
Çok sabırsızlanıyorum,heyecanlanıyorum aynı zmanda da korkuyorum eyvahedigeldismile
İnşallah allahım bana da burada doğum hikayemi paylaşmayı nasip eder:Saruboceq:

Maşaallah kelebeğine kaydirigubbakcemile5
oyyyy hala inanamıyorum, benim kızım da doğacak bu kadar büyüyecek öyle mi?:Saruboceq:
Çok sabırsızlanıyorum,heyecanlanıyorum aynı zmanda da korkuyorum eyvahedigeldismile
İnşallah allahım bana da burada doğum hikayemi paylaşmayı nasip eder:Saruboceq:

canım benim bak demişti dersin,kucağına aldığın andan sonra zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun,yarın yarı kırkımız çıkıyor bile:))
çook güzel bir doğum hikayen olsun inşallah,okumak için sabırsızlıkla bekliyorumopuyorumnanaktan

canım allah bebeğine sağlıklı sıhhatli analı babalı uzuuuuuuuuuuuuuuuuun ömürler versin:nazar:ben de 8 haftalık hamileyim ocak annesi olcam kısmetse:CüvCüv: yazdıklarını okurken gözlerim doldu sanki ben yaşamışım bunları gibi geldi.kızını da seni de öpüyorumopuyorumnanaktan

canım allah bebeğine sağlıklı sıhhatli analı babalı uzuuuuuuuuuuuuuuuuun ömürler versin:nazar:ben de 8 haftalık hamileyim ocak annesi olcam kısmetse:CüvCüv: yazdıklarını okurken gözlerim doldu sanki ben yaşamışım bunları gibi geldi.kızını da seni de öpüyorumopuyorumnanaktan

amiiin canımm,darısı minik kuzunun ve senin başına olsun inşallah..
göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman,tüm heyecanlarının tadını çıkar..çok güzel bir hamilelik ve kolay bir doğum diliyorum..
allahım sağlıcakla kavuştursun yavruna..
kızımla ben de sizi öpüyoruzopuyorumnanaktan

Canım ya ne güzel anlatmışsın zevkle okudum allah analı babalı büyütsün Zeyno hanım hayatı boyunca hep mutlu olur inşallah bende eylül de tadıcam o güzel duyguyu allah nasip ederse :nazar:

amiiin canımm,darısı minik kuzunun ve senin başına olsun inşallah..
göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman,tüm heyecanlarının tadını çıkar..çok güzel bir hamilelik ve kolay bir doğum diliyorum..
allahım sağlıcakla kavuştursun yavruna..
kızımla ben de sizi öpüyoruzopuyorumnanaktan

amin canım çok sağolopuyorumnanaktan

Canım ya ne güzel anlatmışsın zevkle okudum allah analı babalı büyütsün Zeyno hanım hayatı boyunca hep mutlu olur inşallah bende eylül de tadıcam o güzel duyguyu allah nasip ederse :nazar:

amiin canım,çok teşekkür ederim..daha güzel bir hikayeyle darısı eylülde senin başınaopuyorumnanaktan

amin canım çok sağolopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Tebrik ederim.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah.. Güle güle büyütün..

o kadar güzel anlatmışsın ki o günlerin gelmesi için sabırsızlanıyorum bizede kısmet olur inşallah
Allah uzun sağlık ömür versin kızına :nazar:

X